ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο του μήνα: Το προφίλ του Σκορπιού


ζαρΑτούΣΤΡΑ

24 Οκτωβρίου 2023

Το ζώδιο του μήνα: Το προφίλ του Σκορπιού
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει το ζώδιο του μήνα και μας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για αυτό

Αν βρεθείς σε μία παρέα που υπάρχει και ένας Σκορπιός δεν θα τον ακούσεις ποτέ να κάνει θόρυβο γύρω από τον εαυτό του, επιδεικνύοντας τα χαρίσματά του. Απεναντίας, ο Σκορπιός λειτουργεί ως μια ήρεμη δύναμη με έντονη ενεργειακά αύρα που ελκύει τους άλλους να τον «εξερευνήσουν» με περιέργεια και θαυμασμό. Οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τον Σκορπιό είναι επιθυμία, φαντασία, πάθος, ένστικτο και μαγνητισμός. Στα άδυτα της ψυχολογίας του Σκορπιού θα βρεις μια γκάμα συναισθημάτων που αγγίζει τα άκρα, όπως αγάπη - μίσος, πάθος- απάθεια, καταστροφή - αναγέννηση, όλα ή τίποτα, ποτέ και για πάντα.

Απεχθάνεται τα ημίμετρα, τον μέσο όρο, οτιδήποτε στατικό και αυτό ακριβώς το στοιχείο πρωταγωνιστεί και στις ερωτικές του σχέσεις. Όλες του οι σχέσεις είναι έντονες, παθιασμένες με έντονη λίμπιντο και όταν ερωτεύεται γίνεται πιστός σύντροφος αλλα παράλληλα και κτητικός έως ζηλιάρης, που μπορεί ενίοτε να φτάσει σε επίπεδα ψυχικής αυτοκαταστροφής. Το μεγάλο του red flag είναι ότι δεν συγχωρεί την απιστία και το ψέμα. Σκέψου το διπλά πριν τολμήσεις να γίνεις ο θύτης του, καθώς έχει την ικανότητα και την υπομονή να περιμένει έως και χρόνια ολόκληρα για να εκδικηθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Κάτι το οποίο αγνοεί ο πολύς κόσμος για τον Σκορπιο, είναι η εργατικότητά του και η προσήλωση στον στόχο. Έχει άριστες στρατηγικές ικανότητες σε επιχειρηματικά σχέδια και σε συνδυασμό με το δυνατό του ένστικτο και τη διαίσθησή του, κατατάσσεται στο πιο κατάλληλο άτομο που μπορεί να προλάβει τον κίνδυνο ενος επιχειρηματικού πλάνου. Τα επαγγέλματα στα οποία μπορεί να διαπρέψει είναι η συμβουλευτική επενδύσεων, ο χρηματοοικονομικός κλάδος, το crisis management και η ψυχολογία. Παράλληλα, κρυφό του ταλέντο είναι και η αστρολογία.

Η χαρακτηριστική ιδιότητα του Σκορπιού είναι να αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του, ενώ είναι πολύ ανθεκτικός στις κακουχίες και ανθεκτικός στον πόνο. Αν νιώσει ότι έχει πληγώσει κάποιον άδικα, βουλιάζει στις τύψεις του. Ένας Σκορπιός μπορεί να σου παρουσιάσει δύο πρόσωπα, ένα πολύ κακό και ένα πολύ καλό -το ποιο θα δεις θα εξαρτηθεί από το εάν έχεις εναρμονιστεί στον κόσμο των επιθυμιών του. Αν έχεις καταφέρει πάντως και δεις το συμπονετικό πρόσωπο ενος Σκορπιού, να ξέρεις ότι έχεις περάσει όλα τα τεστ στα οποία έχεις υποβληθεί -χωρίς απαραίτητα να το γνωρίζεις- και τον έχεις κερδίσει... αφού πρώτα σε έχει κερδίσει εκείνος!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.