ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (06/11): Μια αίσθηση δυσφορίας ή απογοήτευσης ενδέχεται να κινητοποιηθεί -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

5 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια σήμερα (06/11): Μια αίσθηση δυσφορίας ή απογοήτευσης ενδέχεται να κινητοποιηθεί -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Διαβάστε όσα λένε τα ζώδια σήμερα (06/11) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει τη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα. Απέναντι από τον Κρόνο και σε δυσαρμονική σχέση με τον Ερμή και τον Ουρανό εντείνει το πείσμα κυρίως μπροστά σε ένα εμπόδιο ωστόσο θα μπορούσε να υπάρξει η τάση να επιμείνετε περισσότερο για κάτι το οποίο αντικειμενικά δεν είναι τόσο σημαντικό. Κρατήστε όσο μπορείτε αντικειμενική και ευέλικτη στάση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, έντονη η ανάγκη να ασχοληθείτε σήμερα με πράγματα τα οποία σας εκφράζουν και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η ψυχική δική σας διάθεση σήμερα κινεί τα νήματα και τις κινήσεις σας οπότε καλό θα είναι να μην θεωρείτε πως ευθύνονται (μόνο) οι γύρω σας. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και ειδικά σήμερα καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσγειωμένη/ος σε αυτά που λέτε και κάνετε. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, διάφορα θέματα κυρίως αξιών ενδέχεται να προκύψουν σήμερα και μια αίσθηση πως θέλετε να κινηθείτε όσο πιο ανεξάρτητη/ος γίνεται θα είναι υπαρκτή. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σας απέναντι από τον Κρόνο σήμερα. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, ευεργετική η σημερινή ημέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα που έχουν περιθώρια εξέλιξης αρκεί να λειτουργήσετε με συμπόνια προς τους ανθρώπους γύρω σας αλλά και προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, κινηθείτε με ευελιξία και χρησιμοποιείστε το διπλωματικό σας ταλέντο. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, κάποιες δυσκολίες ενδέχεται να παρουσιαστούν σήμερα αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας απογοητεύσει. Δώστε το χρόνο που χρειάζεται για να εξετάσετε τα πράγματα με το δικό σας αντικειμενικό τρόπο. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, είναι σίγουρο πως αυτή τη στιγμή διάφορες νέες ιδέες περνούν από το μυαλό σας για το άμεσο μέλλον. Σήμερα ενδέχεται κάτι να προκύψει και να σας βάλει σε σκέψεις. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, είτε οικονομικά ζητήματα έχουν έρθει στην επιφάνεια και σας απασχολούν είτε θέματα που σχετίζονται γενικότερα με τις αξίες σας είναι σημαντικό να τα εξετάσετε με ηρεμία, χωρίς παρορμητισμούς. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις και συνδέσεις κάθε είδους ενδέχεται να είναι κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή και να έχετε μπει σε διάφορες σκέψεις. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, καθημερινά πράγματα μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο ή ένα ζήτημα που αφορά την εργασία σας να νιώθετε πως παίρνει πολλή ενέργεια. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS