ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια που οφείλουν να δείξουν ψυχραιμία αυτή την εβδομάδα


JTeam

13 Νοεμβρίου 2023

4 ζώδια που οφείλουν να δείξουν ψυχραιμία αυτή την εβδομάδα
Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Άρη

Είναι μια πολύ ιδιαίτερη αστρολογική περίοδος, με τα σταθερά ζώδιο όπως ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος να επηρεάζονται άμεσα. Καιρός να αφήσουμε πίσω μας τη στασιμότητα, να ξεχάσουμε τις δικαιολογίες και να κάνουμε αυτό που θα μας επιτρέψει να προοδεύσουμε.

  • Ταύρος


Ανατροπές, αλλαγές, ρήξεις σε υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και την ευκαιρία να μπείτε σε μια καινούρια κατάσταση προσωπικά ή επαγγελματικά, φέρνει για εσάς τους Ταύρους, αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Οι σχέσεις σας θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε με περισσότερη θέληση τα συναισθήματα σας. Όλα αυτά όμως χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς αυτό το διάστημα οι πλανήτες δεν είναι με το μέρος σας και το φορτισμένο τοπίο, μπορεί να οδηγήσει τα πράγματα σε οριστικές ρήξεις. Πάρτε τον χρόνο σας να σκεφτείτε και να λάβετε αποφάσεις, που θα επιχειρήσετε σταδιακά να κάνετε.

  • Λέων


Με τόσους πλανήτες στον Σκορπιό ίσως δεν έχετε τη συνηθισμένη σας ενέργεια. Νιώθετε έντονα μια στασιμότητα, την οποία πρέπει σταδιακά να προσέξετε. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα εξελίξουν τις ζωές σας. Σπίτι και οικογένεια μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, και γι' αυτό είναι πιθανό να κάνετε μια μετακόμιση από το πατρικό σας, ή να αλλάξετε εντελώς τον χώρο σας. Την ίδια στιγμή, καθώς ο ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη τριγώνου μπορεί να νιώθετε εξοργισμένοι και με τα πιο απλά πράγματα. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε ακόμη και αν υπάρχουν σοβαροί λόγοι και να προσέχετε καλά τα λόγια σας.

  • Σκορπιός


Ο μήνας γενεθλίων σας είναι έντονος με μυστήριο, βάθος σκέψης και συναισθήματος, όπως επίσης και εκρηκτικός. Οι αλλαγές που έρχονται είναι πολλές, ξαφνικές και απρόβλεπτες, καθώς έχετε στο αστρολογικό σας τοπίο, τον πλανήτη του Ουρανού. Η πίεση και το άγχος δεν θα λείψουν από το επόμενο διάστημα, γι' αυτό είναι σημαντικό να βρείτε τις πηγές ενέργειας σας και τους ανθρώπους που σας ηρεμούν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη στο ζώδιο σας δημιουργεί ένα νευρικό και εκρηκτικό πλαίσιο, γι' αυτό προσπαθήστε να μείνετε μακριά από άτομα που ξέρετε ότι δημιουργούν προβλήματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS