ΖΩΔΙΑ

Ερωτικό τρίγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα: Ποια ζώδια επηρεάζει και πως


JTeam

15 Νοεμβρίου 2023

Ερωτικό τρίγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα: Ποια ζώδια επηρεάζει και πως
Έρχονται εξελίξεις στα αισθηματικά από τις 17/11

Μετά τη Νέα Σελήνη και το εκρηκτικό αστρολογικό τοπίο εξαιτίας του Άρη, έρχονται πιο ευχάριστες, παθιασμένες, αλλά και ρομαντικές όψεις -που θα ανανεώσουν έστω για λίγο τα αισθηματικά μας, και θα δώσουν την ευκαιρία να περάσουμε χρόνο με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για όλα τα ζώδια. Στις 17/11/2023 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Πρόκειται για μια όψη που μας βοηθάει να κάνουμε στην άκρη τον εγωισμό μας, και να δείξουμε μια πιο ευάλωτη πλευρά μας.

Βγάλτε ευαισθησίες, συναίσθημα, αλλά και πάθη -και δύσκολα δεν θα βρείτε ανταπόκριση, ειδικά αν ανήκετε στα σταθερά ζώδια, πχ Ταύρος, Σκορπιός, Καρκίνοι.

  • Ταύροι

Όμορφες ρομαντικές στιγμές μπορεί να σας χαρίσει το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μέσα από τις οποίες θα έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν τη προηγούμενη εβδομάδα βιώσατε εντάσεις, αναταραχές και τσακωμούς, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να λύσετε ό,τι σας δυσκολεύει και να προχωρήσετε μπροστά έχοντας πάρει τα μαθήματα σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια όμορφη γνωριμία, η οποία θα σας στιγματίσει και ενδέχεται να εξελιχθεί σε κάτι ιδανικό. Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε όλα αυτά που νιώθετε σε αυτόν-η που έχετε απέναντι σας.

  • Σκορπιοί

Ο Ήλιος από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και αυτό σημαίνει ότι ανήκετε στους πιο ευνοημένους αυτών των ημερών. Οι εκρηκτικές πλανητικές όψεις της εβδομάδας που διανύουμε μπορεί να έφεραν αναταραχές και συγκρούσεις ή γεγονότα που σας κλόνισαν βαθιά, ωστόσο το συγκεκριμένο τρίγωνο έρχεται να επουλώσει πληγές και να προχωρήσετε μπροστά όπως πραγματικά σας αξίζει. Είναι μια περίοδος όπου συναισθήματα μπορούν να εκφραστούν άφοβα, και οι ρομαντικές σας σχέσεις να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο.

  • Καρκίνοι

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα σας κάνει να βρείτε και πάλι το χαμόγελο σας, αφού φέρνει εξελίξεις στα ερωτικά σας και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, ή με ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το τρίγωνο αυτό σας βοηθάει να συνδεθείτε με το ταίρι σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ο ένας στον άλλον χωρίς να φοβάστε ότι δεν θα λάβετε ανταπόκριση. Επιπλέον, αυτές οι ημέρες θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικές για εσάς, επομένως μη χάνετε ευκαιρίες να εκφραστείτε γενικότερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.