ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (13/11-19/11)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

12 Νοεμβρίου 2023

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (13/11-19/11)
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 13/11-19/11 για κάθε ζώδιο

Η εβδομάδα ξεκινάει με μια πολύ δυνατή αστρολογική επιρροή που έρχεται από τη νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11. Νέα ξεκινήματα με απαιτήσεις, που θα έχουν και το στοιχείο της έκπληξης μέσα αλλά και των αυστηρών συμφωνιών, με σκοπό όμως την υλοποίηση ενός σημαντικού σκοπού. Πρωταγωνιστες στα νέα ξεκινήματα θα είναι οι Σκορπιοί που έχουν γενέθλια αυτήν την εβδομάδα. Στα ερωτικά θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις με ευχάριστες συναντήσεις και επικοινωνίες και νέες σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία έκπληξη, όχι πολύ ευχάριστη, στη διαχείριση των οικονομικών σου, καθώς ένα ξαφνικό χρέος θα εμφανιστεί και θα σε βγάλει εκτός προγραμματισμού.

Η νέα Σελήνη στις 13 Νοεμβρίου σηματοδοτεί για σένα το project «οργάνωση και νοικοκύρεμα των οικονομικών εκκρεμοτήτων» και οι ευνοϊκές ημέρες για αυτόν τον σκοπο θα είναι οι 13, 17 και 18 Νοεμβρίου.

Η αισθηματική σου ζωή κινείται σε πολύ καλούς ρυθμούς και στις 15 Νοεμβρίου θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις, ιδιαίτερα αν είσαι Κριός του πρώτου δεκαημέρου. Το μήνυμα που περίμενες καιρό τώρα μπορεί να έρθει, καθώς το μενού έχει και ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις. Κάτι ωραίο σε σχέση ξεκινάει για σενα Κριέ.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη στις 13 Νοεμβρίου φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μετά από ένα ξαφνικό γεγονός θα παρθούν ευχάριστες αποφάσεις καθώς η εβδομάδα αυτή έχει βοηθητικές όψεις με σκοπό την εξομάλυνση της σχέσης με το ταίρι σου.

Αν είσαι αδέσμευτος, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να εμφανιστεί ξαφνικά μία νέα σχέση στη ζωή σου με κάποιο άτομο που θα γνωρίσεις ή μέσα από χώρο διασκέδασης ή μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Πολύ βοηθητικές ημέρες για την ερωτική σου ζωή είναι οι 13, 17 και 18 Νοεμβρίου.

Ευχάριστα νέα θα έρθουν όμως και από την εργασιακή σου ζωή, καθώς παράλληλα αρχίζει να φτιάχνει και η καθημερινότητά σου σε επίπεδο δουλειάς.

Δίδυμοι

Ναι, έχεις γίνει εργασιομανής αλλά αυτό δείχνει να αποδίδει και να φέρνει καρπούς καθώς η νέα Σελήνη στις 13 Νοεμβρίου μιλάει ξεκάθαρα για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Η εργασιακή σου ρουτίνα αλλάζει προς το καλύτερο και οι πολύ ευνοϊκές ημέρες αυτήν την εβδομάδα με αυτήν την θεματολογία είναι οι 13, 17, 18 Νοεμβρίου.

Η αστρική πρόνοια φροντίζει όμως και για την αισθηματική σου ζωή, καθώς εκεί στις 15 Νοεμβρίου θα έχεις επικοινωνίες, συναντήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά σου με έναν νέο έρωτα να παρουσιάζεται, αν είσαι αδέσμευτος.

Αν είσαι δεσμευμένος τώρα είναι μια καλή στιγμή για την έλευση ενός απογόνου. Αν είσαι γονιός θα ασχοληθείς ευχάριστα με τις δραστηριότητες των παιδιών σου.

Καρκίνος

Και ναι αν είσαι αδέσμευτος, αυτή είναι μία πολύ ευχάριστη εβδομάδα για σένα η οποία σε βγάζει από την ρουτίνα και σε καλεί να ασχοληθείς με τον έρωτα! Για έναν ολόκληρο μήνα το βασικό σου μέλημα θα είναι η αισθηματική σου ζωή, με ωραίες εκπλήξεις να έρχονται στις 13, 17 και 18 Νοεμβρίου.

Αν είσαι δεσμευμένος ή παντρεμένος τα νέα έρχονται στον τομέα: απόγονος και παιδί. Είτε το νέο έχει να κάνει με μία εγκυμοσύνη ή συζητήσεις σχετικές είτε με δραστηριότητες ευχάριστες αναφορικά με τα παιδιά σου.

Στα υπόλοιπα νέα η δημιουργικότητα σου βρίσκεται σε αυξημένα επίπεδα και μια βοηθητική εξέλιξη αναφορικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου έρχεται στις 15 Νοεμβρίου.

Λέων

Μετά από ένα ξαφνικό γεγονός στην οικογενειακή σου ζωή που μπορεί να σε επηρεάσει έντονα, ιδιαίτερα αν είσαι Λέων του τρίτου δεκαημέρου, έρχεται στη συνέχεια αυτή η εβδομάδα κάπου εκεί στις 17 Νοεμβρίου να προσφέρει και ευνοϊκές λύσεις και ιδιαίτερα στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Αν βρίσκεσαι σε περίοδο εύρεσης νέου σπιτιού και μετακόμισης, τώρα είναι μια θετική εβδομάδα που θα μπουν όλα σε τάξη και θα βρεθεί το σπίτι με τα κριτήρια που έψαχνες. Τα προβλήματα των οικογενειακών σου προσώπων επίσης θα εξομαλυνθούν.

Και για να μην ξεχαστείς από το κομμάτι του έρωτα, έρχεται η 15 Νοεμβρίου να σου φέρει ευχάριστες επικοινωνίες και συναντήσεις που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις διάπλατα.

Παρθένος

Ναι, αυτή είναι μια πολύ καλή εβδομάδα για σένα καθώς σου προσφέρει έντονη κοινωνικοποίηση και πολλές νέες γνωριμιες! Προς το τέλος της εβδομάδας σε πιανει έντονα το ρομαντικο vibe και έρχεται μια όμορφη εξέλιξη στα ερωτικά σου με κάποια επικοινωνία και συνάντηση να καταλήγει σε κάτι πιο σοβαρό…

Από τις 13 Νοεμβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα, είναι πολύ πιθανό να κάνεις κοντινά ταξίδια αλλά σου δίνεται και η ευκαιρία να αγοράσεις και ένα νέο μεταφορικό όχημα. Μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου μπορείς να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια απλώς πρόσεχε λίγο τα μικρά γράμματα στους όρους.

Στις 15 Νοεμβρίου μια εξέλιξη αναφορικά με ένα οικογενειακό οικονομικό ζήτημα, σου επιφυλάσσει ευχάριστα νέα.

Ζυγός

Αυτή η νέα Σελήνη στις 13 Νοεμβρίου για σένα επιφυλάσσει ένα ξαφνικό ευχάριστο νέο στα οικονομικά σου, όπου τα εισοδήματα σου πλέον αυξάνονται.

Αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν πολλά γεγονότα τα οποία θα φέρουν ένα happy end μισθολογικής ανταμοιβής. Δεν αποκλείεται τώρα να βρεις και μια συμπληρωματική εργασία η οποία θα σου αποδίδει και ένα έξτρα εισόδημα. Στα υπόλοιπα νέα βελτιώνεται κατά πολύ και η ποιότητα της εργασιακής σου ρουτίνας και οι ρυθμοί άγχους στη δουλειά υποχωρούν.

Τα ευχάριστα στα αφήνω για το τέλος, καθώς πολύ ερωτική μέρα για σένα θα είναι η 15 Νοεμβρίου. Εκεί θα γίνεις πόλος έλξης θαυμαστών με ευχάριστες επικοινωνίες και συναντήσεις να σε χρήζουν το χαϊδεμένο παιδί της θεάς του έρωτα, Αφροδίτης.

Σκορπιός

Στις 13 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η νέα Σελήνη, η οποία σου προσφέρει την υλοποίηση ενός ονείρου σου, ειδικότερα αν είσαι Σκορπιός με γενέθλια αυτή την εβδομάδα.(Χρόνια πολλά!). Αυτό το νέο ξεκίνημα όμως μπορεί να έρθει μέσα από μία σύγκρουση ή ανατροπή, με σκοπό όμως πάντα την αναγέννηση και την επανεφεύρεση του εαυτού σου.

Στις 15 Νοεμβρίου θα έχεις ένα ευχάριστο νέο στην οικονομική σου ζωή με κάτι να προσφέρει έξτρα εισόδημα, το οποίο μέχρι και τον Δεκέμβριο μπορεί να λειτουργεί μόνο σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Αν είσαι αδέσμευτος, η ερωτική σου ζωή θα βρεθεί σε υψηλά επίπεδα πάθους και ρομάντζου στις 17 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Αυτή είναι μια πολύ εσωτερική εβδομάδα για σένα, η οποία σε προετοιμάζει για τον Δεκέμβριο που θα κάνεις ανακοινώσεις στον κόσμο για τις αποφάσεις σου και το λανσάρισμα του καινούργιου σου εαυτού. Τώρα έχεις βαλθεί να πετάξεις έξω απ’ τη ζωή σου οτιδήποτε είναι τοξικό -άνθρωπο η κατάσταση, ώστε να φέρεις την πολυπόθητη ισορροπία στην καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείω να ετοιμάζεις και κάτι νέο στην εργασιακή σου ζωή.

Στις 17 και 18 Νοεμβρίου βρίσκονται λύσεις σε κάποιο οικογενειακό ζήτημα που είχε προκύψει και σε είχε αγχώσει το τελευταίο διάστημα.

Η μόνη μέρα η οποία θα βγεις από το καβούκι σου και θα διασκεδάσεις ως γνήσιος Τοξότης, είναι η 15 Νοεμβρίου.

Αιγόκερως

Ναι, το σπίτι θα κάνει μαύρα μάτια να σε δει και μετατρέπεται κανονικά σε ξενοδοχείο. Τώρα βρίσκεσαι στις επάλξεις κοινωνικών επαφών και δικτύωσης, όχι μόνο για διασκέδαση αλλά και για νέες γνωριμίες που μπορούν να σε βοηθήσουν επαγγελματικά και προσωπικά στο άμεσο μελλον.

Στις 15 Νοεμβρίου ένα πολύ ευχάριστο νέο την επαγγελματική σου ζωή με τη μορφή προαγωγής ή αλλαγής εργασιακής στέγης έρχεται να ικανοποιήσει τους στόχους σου. Σε ένα άλλο σενάριο, μπορεί τώρα να κάνεις μυστικές επαφές σε παρασκηνιακό επίπεδο για τη στροφή της καριέρας σου προς νέα κατεύθυνση. Θα πάει καλά αυτο.

Υδροχόος

Σε έχει πιάσει μια στοχοπροσύλωση στα επαγγελματικά σου, κάτι το οποίο δε συνηθίζεις αλλά με το ένστικτο του Υδροχόου ξέρεις ότι θα σε οδηγήσει σε σωστό δρόμο. Πρόσεχε μόνο τις ανατροπές και τα ξαφνικά γεγονότα στις αρχές της εβδομάδας που μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σου. Δεν αποκλείεται ένας ξαφνικός παράγοντας να σου φέρει όμως και ένα αυθόρμητο νέο project στα εργασιακά.

Στις 17 Νοεμβρίου οι κόποι της καριέρας σου ανταμείβονται και σε οικονομικό επίπεδο.

Στις 15 Νοεμβρίου το ρίχνεις και λίγο έξω για να διασκεδάσεις, και αν είσαι ελεύθερος και ωραίος Υδροχόος ειδικότερα του 1ου δεκαημέρου, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε ενθουσιάσει και σε ερωτικό επίπεδο.

Ιχθύες

Το κλίμα των ημερών σε βρίσκει σε μια πιο φιλοσοφική διάθεση με βασικό σκοπό να εμπλουτίσεις το πνευματικό σου μονοπάτι. Οι επαφές σου με το εξωτερικό θα αυξηθούν, κι αυτό μπορεί να αφορά είτε σε κάποιον επαγγελματικό σου στόχο είτε σε κοινωνικό.

Αν έχεις σε εκρεμμότητα κάποια νομική υπόθεση, να ξέρεις ότι οι όψεις για έναν μήνα σε βοηθούν για ένα έρθει ένα θετικότατο αποτέλεσμα.

Στις 15 Νοεμβρίου κερδίζεις μία μάχη στα επαγγελματικά σου και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια προαγωγή ή μια αλλαγή εργασιακής στέγης προς το καλύτερο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.