ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Νοεμβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Σελήνη του Κάστορα


JTeam

22 Νοεμβρίου 2023

Πανσέληνος Νοεμβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Σελήνη του Κάστορα
Και Πανσέληνος, και Σελήνη του Κάστορα, και πέφτει Δευτέρα. Τι άλλο θες;

Καταρχάς, και μόνο το ότι η πανσέληνος του Νοέμβρη λέγεται και Σελήνη του Κάστορα, θα πρέπει να σε προβληματίσει. Θα φέρει παρεξηγήσεις, θα χρειαστεί να εξηγήσεις πολλές φορές τι εννοείς για να δημιουργηθούν εντάσεις και θα χρειαστεί να προστατεύσεις τα συναισθήματά σου λίγο παραπάνω.

Το δεύτερο που πρέπει να σε προβληματίσει, είναι ότι η Σελήνη του Κάστορα πέφτει Δευτέρα. Άνθρωπος είσαι, πόσα να αντέξεις; Είναι και στον Δίδυμο, το ζώδιο της επικοινωνίας, που έχει ένα μήνυμα για σένα: «Κάνε ένα διάλειμμα και μην παίρνεις τη ζωή στα σοβαρά».

Τρίτον, να προβληματιστείς αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω 4 ζώδια. Αυτά είναι που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο.

Δίδυμος

Το εγώ σου είναι το μόνο που σε νοιάζει αυτήν τη στιγμή, είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και κάπως αδιαφορείς για τους άλλους. Αν είσαι σε σχέση και τα πράγματα μεταξύ σας είναι δύσκολα, προετοιμάσου για drama και ένταση. Πρόσεξε πώς θα εκφραστείς και σκέψου διπλά τι νιώθεις, πριν κάνεις μακελειό.

Παρθένος

Ώρα για μία φιλική υπενθύμιση: Η δουλειά δεν είναι το παν. Ακόμη κι αν η επαγγελματική σου ζωή έχει πάρει φωτιά, βάλε όρια και δώσε χρόνο στα προσωπικά σου. Ενδιαφέρσου για τους ανθρώπους σου, οι οποίοι σε αγαπούν, και μην τους θεωρείς δεδομένους.

Τοξότης

Η επικοινωνία είναι ό,τι σημαντικότερο, ειδικά όσον αφορά στις σχέσεις σου. Αν αισθάνεσαι ότι χάνεις τον εαυτό σου, μίλα. Πες τι νιώθεις, ξαναβρές την ανεξαρτησία σου και μην ξεχνάς ότι κανείς, ποτέ δεν θα σε καταλάβει, αν δεν εκφράσεις μόνος σου τις επιθυμίες σου. Και μη δίνεις υποσχέσεις που ξέρεις ότι δεν μπορείς να τηρήσεις.

Ιχθύς

Αισθάνεσαι συναισθηματική και ψυχική κόπωση; Ετοιμάσου να κουραστείς παραπάνω, καθώς θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και η ζωή σου θα γεμίσει drama, από το πουθενά. Βρες τρόπους να γεμίσεις τη μέρα σου και να είσαι εκτός σπιτιού όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.