ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στους Διδύμους: Ποια ζώδια θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή και γιατί


JTeam

24 Νοεμβρίου 2023

Πανσέληνος στους Διδύμους: Ποια ζώδια θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή και γιατί
Τι φέρνει για τα ζώδια, το φεγγάρι του «κάστορα»

Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του «κάστορα» όπως ονομάζεται στην αστρολογία και πρόκειται για ένα φεγγάρι του Νοέμβρη, το οποίο θα επηρεάσει πολύ έντονα ορισμένα ζώδια. Η Πανσέληνος ξεκινάει στις 27 του μήνα, στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Ήλιο στον Τοξότη, και επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες.

Είναι ένα έντονο φεγγάρι, το οποίο θα φέρει σκληρά λόγια, αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα. Θα επικρατεί τέτοια σύγχυση και αδυναμία συγκέντρωσης που ίσως σε οριστικές ρήξεις.

Jenny.Gr


Ποια ζώδια θα δεχτούν την μεγαλύτερη επιρροή:

  • Δίδυμοι

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα, και σε αντίθεση με τον Άρη στον Τοξότη. Δέχεστε έντονη πίεση, η οποία σας κάνει ευάλωτους συναισθηματικά και ψυχολογικά. Μέσα στο επόμενο διάστημα είναι πιθανό να σας απασχολούν πολλά στο κεφάλι σας, να σκέφτεστε συνεχώς όσα σας προβληματίζουν, και να είστε χαμένοι στα δικά σας προβλήματα. Θα αναλύσετε σχέσεις, συνεργασίες, ανθρώπους, καταστάσεις -τα πάντα. Το θέμα είναι όμως πως όσο περισσότερο θα σκέφτεστε, τόσο περισσότερο θα μπερδεύεστε και θα πιέζεστε, διότι ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της φαντασίας, του ονείρου και της ψευδαίσθησης, σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτης σας Ερμή, που είναι και κυβερνήτης της Πανσελήνου.

  • Παρθένοι

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου που είναι σε αντίθεση με τον Άρη στον Τοξότη φέρνει απαιτήσεις και πολλές υποχρεώσεις, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν και θα υπάρχει έντονη αγωνία για τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σας που σας πιέζουν. Η Πανσέληνος αυτή θα σας βγάλει έντονο εκνευρισμό και οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Δείξτε λίγο υπομονή και εξηγήστε τι σας συμβαίνει. Αυτές τις ημέρες δείξτε επίσης προσοχή, γιατί μπορεί να δεχτείτε ψέματα, παραπλανήσεις και να πιστέψετε άτομα, τα οποία δεν σας προσφέρουν την αλήθεια.

  • Τοξότες

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σας, δηλαδή στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τους Διδύμους, και οι σχέσεις σας έρχονται σε πρώτο πλάνο. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις ή κάποιες συνειδητοποιήσεις για τα άτομα του στενού περιβάλλοντος σας. Ή μπορεί κάποια αποκάλυψη να πυροδοτήσει μια κατάσταση και να σας φέρει στα άκρα. Η αλήθεια είναι σημαντική για την υγεία σχέσεων και συνεργασιών. Είναι η στιγμή λοιπόν να δείτε κατά πρόσωπο αν έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία, αν πραγματικά ταιριάζετε και μπορείτε να συνεννοηθείτε και αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.