ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (27/11-3/12)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

26 Νοεμβρίου 2023

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (27/11-3/12)
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 27/11-3/12 για κάθε ζώδιο

Αυτή η εβδομάδα κινείται σε έντονο ψυχολογικό υπόβαθρο. Οι εξελίξεις και οι αποφάσεις της Πανσελήνου που θα κρατήσουν 15 ημέρες, σπάνε τον κλοιό ανοχής και τοξικότητας και φέρνουν το τέλος σχέσεων και συνεργασιών ιδιαίτερα για τους Ιχθύες, Παρθένους, Τοξότες και Διδύμους του 1ου δεκαημέρου.

Κριός

Αυτή η εβδομάδα στις αρχές της σε παρασέρνει σε θολά νερά επικοινωνίας, σε όχι ευνοϊκές υπογραφές συμβολαίων, αλλά και στο πώς εκφράζεσαι ιδεολογικά. Πρόσεξε τυχόν εξαπατήσεις από άτομα του περιβάλλοντός σου τα οποια επηρεάζουν έντονα την κοσμοθεωρία σου.

Η ερωτική σου ζωή θα δεχτεί ένα τσουνάμι όψεων αυτήν την εβδομάδα. Στις 28 Νοεμβρίου, καρμικές ερωτικές υποθέσεις και σχετικές συναντήσεις ή συζητήσεις κάνουν εμφάνιση και κάτι έχουν να σου πουν για το μέλλον.

Το Σαββατοκύριακο καλό είναι να αποφύγεις τυχόν εντάσεις, ζήλιες και εμμονικές σκέψεις αναφορικά με την ερωτική σου σχέση, γιατί θα βγεις ζημιωμένος Κριέ -ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου.

Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα επίσης, καλείσαι να προσέξεις και τις επενδύσεις σου καθώς μπορεί να κρύβουν μία παγίδα μέσα από πληροφορίες τρίτων. Θα σου πρότεινα να μην εμπιστευτείς κοντινά σου «παπαγαλάκια» για τη διαχείριση των οικονομικών σου.

Στις 28 Νοεμβρίου γίνονται συζητήσεις και επαφές στο εργασιακό περιβάλλον που θα καθορίσουν το άμεσο μέλλον σου.

Μία εξαιρετική μέρα για κοινωνικοποίηση είναι το Σάββατο, όπου θα κάνεις συζητήσεις και θα βρεθείς με άτομα που θα σε οδηγήσουν σε έναν σκοπό με ενδιαφέρον. Πρόσεξε λίγο τις καταχρήσεις και τις κραιπάλες του Σαββατοκύριακου γιατι μπορεί να εξαντλήσουν το ανοσοποιητικό σου.

Δίδυμοι

Ναι, η άμεση επιρροή της δύσκολης Πανσέληνου σε αφορά, ιδιαίτερα αν είσαι Δίδυμος του πρώτου δεκαημέρου. Καλό είναι να προσέξεις ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που θα σου δημιουργήσουν τα κοντινά σου άτομα και στον τομέα της σχέσης αλλά και στον τομέα της καριέρας.

Κράτα μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που θα ακούσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά και στον ερωτικό τομέα. Λίγο πιο εποικοδομητικό διαφαίνεται το Σάββατο σε επικοινωνίες αναφορικά με προσωπικά ζητήματα αλλά και επαγγελματικά.

Καρκίνος

Τώρα έρχεται η στιγμή για να φροντίσεις τον εαυτό σου αγαπητέ Καρκίνε και να βγάλεις ό,τι τοξικό υπάρχει από τη ζωή σου, είτε αυτό είναι κατάσταση είτε άτομο. Πιθανότατα η πηγή άγχους σου να βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Παράλληλα πρόσεχε τις υποσχέσεις που ακούς από άτομα στη δουλειά, καθώς αυτή η κατάσταση μπορεί να εμπεριέχει ένα στοιχείο ψεύδους και αυταπάτης.

Το Σάββατο αποδεικνύεται μία καλή μέρα για συζητήσεις και συναντήσεις ερωτικής φύσης αλλά πρόσεχε ιδιαίτερα την Κυριακή καθώς ζήλιες και εμμονές -ειδικότερα αν εισαι του τρίτου δεκαημέρου- μπορεί να εμφανιστούν στη σχέση σου με το αγαπημένο σου άτομο.

Λέων

Η ερωτική σου ζωή το πρώτο τριήμερο της εβδομάδας βρίσκεται σε έντονες εξελίξεις με ευχάριστα νέα, αρκεί να αντιληφθείς αν οι συναισθηματικές εκδηλώσεις αυτού του ατόμου απέναντί σου κινούνται σε αυθεντικό επίπεδο ή υπερφίαλο.

Προσοχή στην εργασιακή σου ζωή, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να γίνεις αντικείμενο ζήλιας και φθόνου των άλλων εξαιτίας της προόδου και εξέλιξης σου το τελευταίο διάστημα.

Παρθένος

Ειδικότερα αν είσαι Παρθένος του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σε αφορά άμεσα καθώς φέρνει αλλαγές και ανατροπές σε καταστάσεις και σχέσεις οι οποίες πλέον είναι τοξικές για σένα. Αν κάτι σε είχε κουράσει στον τομέα της καριέρας, τώρα μπορεί να αλλάξεις πλεύση και να κατευθυνθείς προς μια νέα εργασιακή στέγη. Αν είχες θέματα με οικογενειακά σου πρόσωπα, τώρα θα κληθείς να τα επιλύσεις αλλά με λίγο σκληρό τρόπο ομολογουμένως.

Καρμικές συζητησεις αναφορικά με τα έσοδα και έξοδά σου θα γίνουν στις 28 Νοεμβρίου αλλά και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Αν είσαι γονιός, η μέρα που θα ασχοληθείς ευχάριστα με το παιδί σου είναι το Σάββατο.

Η ερωτική σου ζωή δέχεται μια καλή επικοινωνιακή επιρροή στις 2 Δεκεμβρίου όπου αν είσαι ελεύθερος τώρα κάτι μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση.

Ζυγός

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στο πρώτο τριήμερο της εβδομάδας γιατί οι συζητήσεις σας θα θυμίζουν πύργο της Βαβελ. Άλλα θα λέτε, άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι και ιδιαίτερα στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Στις 28 Νοεμβρίου θα υπάρξουν καρμικές επαφές και συναντήσεις -ιδιαίτερα αν είσαι Ζυγός του 3ου δεκαημέρου- αναφορικά με την ερωτική σου ζωή, οι οποίες θα σου φωνάξουν να προτιμήσεις να προχωρήσεις μπροστά χωρίς συναισθηματικά βαρίδια στα πόδια. Ειδικότερα το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει μεγάλη τάση για ζήλιες και παιχνίδια εξουσίας στην ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός

Στις αρχές της εβδομάδας πρόσεξε επίσης και τα αυξημένα έξοδα που αφορούν στις υποχρεώσεις των παιδιών, αν είσαι γονιός. Σε ένα άλλο σενάριο η αισθηματική σου ζωή το πρώτο τριήμερο της εβδομάδας μπορεί να βρεθεί σε ένα παραμυθένιο ρομαντικό story, που όμως είναι πολύ πιθανό να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Μία καλύτερη μέρα που ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και την επικοινωνία σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να φέρει και όμορφες συναντήσεις, είναι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου. Οι διακυμάνσεις του Σαββατοκύριακου θα είναι έντονες συναισθηματικά, καθώς την Κυριακή μπορεί η ψυχολογία σου να πέσει από τη μια στιγμή στην άλλη λόγω μεγάλων προσδοκιών.

Τοξότης

Δεν θα στο κρύψω αγαπητέ Τοξότη ότι η ερωτική σου σχέση βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο και μυρίζει μπαρούτι, ειδικότερα στις αρχές της εβδομάδας. Τα όρια της αντοχής σου λιγοστεύουν, ειδικότερα αν είσαι Τοξότης του πρώτου δεκαημέρου, και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις εξόδου από τη σχέση κατόπιν συναισθηματικών εκρήξεων.

Παράλληλα, θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια θα βρίσκονται σε ένα θολό τοπίο το πρώτο τριήμερο της εβδομάδας. Λύσεις σε οικονομικά προβλήματα της οικογένειας μπορούν να βρεθούν το Σαββατοκύριακο. Το Σαββατοκύριακο επίσης, να προσέξεις τις οικονομικές συναλλαγές ή κάποιο θέμα δανεικών με φιλικά σου πρόσωπα, γιατί μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

Αυτήν την εβδομάδα καλείσαι να πετάξεις από τη ζωή σου τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους που σου τρωνε το σαράκι καιρό τώρα. Το σενάριο του να αποχωρήσεις από μία κουραστική εργασιακή σχέση ή να φύγεις από ένα τοξικό επαγγελματικό περιβάλλον είναι πάρα πολύ πιθανό. Οι αποφάσεις που παίρνεις έχουν άξονα την καλυτέρευση της ψυχική σου υγείας -και πολύ καλά κάνεις.

Στις αρχές της εβδομάδας θα γίνουν έντονες συζητήσεις αναφορικά με τα εργασιακά σου αλλά και τα οικογενειακά σου. Το Σαββατοκύριακο θα βρεθείς σε μία καλύτερη ψυχολογία και μπορεί να προκύψουν χρήσιμες συναντήσεις και επικοινωνίες που μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεθείς πιο κοντά σε στόχους ζωής.

Υδροχόος

Στις αρχές της εβδομάδας βρίσκεσαι σε έντονους επικοινωνιακούς ρυθμούς, αλλά πρόσεξε μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με φιλικά σου πρόσωπα και κυρίως για οικονομικά θέματα. Το πρώτο τριήμερο μπορεί να τεθούν και θέματα που έχουν να κάνουν με κάποιο πτυχίο ή με κάποιο συμβόλαιο που πρέπει να υπογράψεις.

Πολύ καλή μέρα για οικονομικές συζητήσεις ή για μία νέα εργασία που μπορεί να σου φέρει αύξηση εισοδήματος είναι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, καθώς εκεί θα τεθούν σοβαρές προτάσεις από άτομα κύρους.

Η Κυριακή μπορεί να φέρει κάποιες διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου από κάποιο νέο που μπορείς να μάθεις ή από κάποιο άτομο το οποίο επηρεάζει πολύ έντονα την κοσμοθεωρία σου.

Ιχθύες

Δεν αποκλείεται αυτήν την εβδομάδα να σπας μία συμφωνία ή μία σχέση εργασιακή ή προσωπική. Ό,τι τοξικό έχει υπάρξει το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, τώρα θα κληθείς να απεμπλακείς από αυτό και να σφυρίξεις το τέλος του παιχνιδιού.

Στις αρχές της εβδομάδας θα κληθείς να κάνεις και συζητήσεις για τα οικονομικά σου καθώς έσοδα και έξοδα αρχίζουν να κινούνται σε έντονες ανισορροπίες.

Μία ωραία μέρα για να κοινωνικοποιηθείς να δεις φίλους και να το ρίξεις έξω χωρίς άγχη της καθημερινότητας, είναι το Σάββατο στις 2 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.