ΖΩΔΙΑ

Τα 3 «καλά παιδιά» του ζωδιακού (που κουράστηκαν να κουβαλούν την ταμπέλα)


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2023

Τα 3 «καλά παιδιά» του ζωδιακού (που κουράστηκαν να κουβαλούν την ταμπέλα)
Pexels
Είναι και θα είναι τα «καλά παιδιά», απλά κάπου κουράστηκαν

Υπάρχουν 3 «καλά παιδιά» στο ζωδιακό κύκλο, που όλοι στην αρχή λατρεύουμε και στο άκουσμα αυτών των ζωδίων εμφανίζεται ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό μας. Φυσικά και δεν είναι ο Σκορπιός ή ο Δίδυμος, αυτοί είναι οι «παρεξηγημένοι» του ζωδιακού. Είναι τα ζώδια που τα πάνε καλά με όλους -στην αρχή- και θέλουν να δείξουν τα καλά στοιχεία της προσωπικότητάς τους. Τα άσχημα τα κρατάνε για μετά, διότι ναι μεν «καλά παιδιά», αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά τα 3 ζώδια!

Jenny.Gr
Pexels

Καρκίνος

«Καρκινάκι; Ευαίσθητο!». Αυτή η ατάκα ακολουθεί όλους τους Καρκίνους από τη γέννησή τους. Όλοι τους θεωρούν γλυκούληδες, τρυφερούς, στοργικούς και φυσικά συναισθηματικούς. Εννοείται ότι είναι όλα τα παραπάνω, αλλά ποτέ μη θεωρήσεις έναν Καρκίνο δεδομένο ή εκμεταλλευτείς τα συναισθήματά του. Θα του γυρίσει το μάτι και τότε τρέχα να βρεις τρύπα να κρυφτείς! Θα δεις ένα πρόσωπο που ποτέ δεν περίμενες. Επίσης ήξερες ότι οι περισσότεροι serial killers είναι Καρκίνοι;

Ζυγός

Ο ισορροπημένος, καλαίσθητος και διπλωμάτης του ζωδιακού. Δεν του αρέσουν οι διαφωνίες και οι καβγάδες, οπότε πάντα προσπαθεί να βρει μια μέση λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Έχει και ένα θεματάκι με το να θέλει να τον συμπαθούν όλοι γύρω του (σε αντίθεση με την Παρθένο, που μοιράζονται τον ίδιο κυβερνήτη), οπότε κάνει -σχεδόν- τα πάντα για να τους κρατάει όλους happy. Μέχρι ένα σημείο όμως! Κάπου ξυπνάνε και οι σκλάβοι και έρχεται μια καταιγίδα που δεν είχες φανταστεί. Και επειδή ξέρει να μιλάει πολύ όμορφα, όλο αυτό θα γίνει με λόγια που σκοτώνουν.

Τοξότης

Το γελαστό παιδί. Το παιδί που θα μείνει για πάντα παιδί. Το ζώδιο που θέλει να γνωρίζει καινούργιο κόσμο, να ζει την κάθε στιγμή, να φιλοσοφεί και να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα. Οι Τοξότες σίγουρα ξέρουν πώς να κάνουν τους γύρω τους να περνούν καλά και δίνουν χαρά. Αλλά όταν αρχίσουν και βαριούνται, δεν υπάρχει γυρισμός. Δε θα σκεφτούν τίποτα και κανέναν όσον αφορά στη δική τους καλοπέραση, την οποία βαφτίζουν «δίψα για ζωή». Απλά μη τους αφήσεις να βαρεθούν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.