ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια θα περάσουν τις καλύτερες γιορτές, χάρη στον πλανήτη της Αφροδίτης


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2023

Ποια ζώδια θα περάσουν τις καλύτερες γιορτές, χάρη στον  πλανήτη της Αφροδίτης
Η ημέρα των Χριστουγέννων συμπίπτει με την πιο ρομαντική όψη αυτού του μήνα

Μπορεί να έχουμε τον Ερμή ανάδρομο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορέσουμε να περάσουμε όμορφες και ρομαντικές στιγμές, την περίοδο των γιορτών. Έχουμε μάλιστα μια αστρολογική όψη, πολύ έντονη και πολύ θετική. Η Αφροδίτη από το παθιασμένο και ερωτικό ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Κάπως έτσι, οι ημέρες είναι ιδανικές για να ρίξουμε τους τόνους και να έρθουμε κοντά με τους αγαπημένους μας. Με την επιρροή της Αφροδίτης, αφήνουμε στην άκρη τους εγωισμούς, διαμάχες και εντάσεις και βάζουμε σε πρώτο πλάνο τις ρομαντικές μας σχέσεις. Αυτό τουλάχιστον ισχύει έντονα για τα ζώδια, όπως ο Καρκίνος, ο Παρθένος και ο Σκορπιός.

Jenny.Gr
Pexels
  • Καρκίνοι

Είστε πολύ ευνοημένοι για το επόμενο διάστημα και ειδικά τις ημέρες των γιορτών. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας δίνει την διάθεση για ρομαντικές και ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε έντονα τις επόμενες ημέρες ή να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σας απασχολεί. Σε γενικά πλαίσια, μέσα στα Χριστούγεννα, θα αφήσετε πίσω σας τους εγωισμούς και τις εντάσεις, θα αναζωπυρώσετε τη φλόγα σας και θα συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με οικεία σας πρόσωπα.

  • Παρθένοι

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, η Σελήνη θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο και θα σχηματίσει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία. Αυτό σημαίνει πως έχετε τρεις ιδιαίτερα ευνοϊκούς πλανήτες που σας επηρεάζουν άμεσα και φέρνουν πολλές ευκαιρίες. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να βγείτε έξω, να περάσετε καλά, και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που δεν το περιμένατε. Για το επόμενο διάστημα, θα βρεθείτε στο επίκεντρο, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα προσελκύσετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Εκτός όμως από την ανεβασμένη και χαλαρή διάθεση των ημερών αυτών, μπορεί να κάνετε μια όμορφη ερωτική γνωριμία.

  • Σκορπιοί

Οι ημέρες των γιορτών θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσάς. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο και σχηματίζει το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Η γοητεία σας βρίσκεται στα ύψη, και πιθανώς να έχετε ένα πρόσωπο, το οποίο σας απασχολεί έντονα και ερωτικά. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε πως βρήκατε το ιδανικό για εσάς ταίρι, ή να συνδεθείτε ξανά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους, μπορεί να ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σας ή να σας χαροποιήσει η συμπεριφορά του ατόμου που έχετε δίπλα σας. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλευτείτε τον ερωτισμό των ημερών αυτών και μη διστάσετε να εκφράσετε όσα νιώθετε ή να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.