ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα έχουν ανατροπές στις σχέσεις τους, μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2023

3 ζώδια που θα έχουν ανατροπές στις σχέσεις τους, μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου
Το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία στον Ταύρο επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά μέσα στον Δεκέμβριο

Και οι δυο σημαντικοί πλανήτες των ημερών, δηλαδή ο Ερμής και ο Δίας, είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Αυτό σημαίνει πως είναι μια κατάλληλη περίοδος να αναθεωρήσουμε ορισμένες καταστάσεις και να αλλάξουμε πορεία στη ζωή. Ό,τι αποφασίσαμε στις αρχές Δεκεμβρίου και δεν έχει λειτουργήσει όπως θέλαμε, χρειάζεται να το ξαναδούμε στη λεπτομέρεια του και να κάνουμε αλλαγές και τροποποιήσεις. Είναι πολύ σημαντικό ωστόσο, τις αποφάσεις να τις πάρουμε από αρχές του Ιανουαρίου, όπου τα πράγματα θα έχουν γίνει πιο ξεκάθαρα και οι πλανήτες θα έχουν γυρίσει σε ορθή πορεία -γεγονός που θα μας δώσει πιο σωστή κρίση και πιο αποτελεσματικές αποφάσεις.

Για την ώρα όμως, και μέχρι τις 24/12 θα υπάρξουν έντονες ανατροπές τόσο σε σχέσεις, όσο και σε συνεργασίες. Μην εκπλαγείτε αν τελευταία στιγμή αλλάξουν τα πλάνα σας, ή καταλήξετε να κάνετε γιορτές με διαφορετικά πρόσωπα από αυτά που φανταζόσασταν. Στο αστρολογικό παιχνίδι είναι ο Ουρανός, ο οποίος δημιουργεί αντίθεση με την Αφροδίτη στις 21/12, κάνοντας τις καταστάσεις ακόμη πιο απρόβλεπτες.

Τα ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες ανατροπές μέσα στο επόμενο διάστημα είναι:

  • Ταύροι

Όσα θέματα έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Είτε πρόκειται για μια σημαντική απόφαση ζωής που πρέπει να πάρετε, είστε σκέφτεστε να φύγετε από μια σχέση, είτε δεν ξέρετε αν πρέπει να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή όχι -τα πράγματα θα παραμείνουν μετέωρα. Όσο ο Ερμής είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, δηλαδή μέχρι τις 02/01/2024, καλό είναι να μη θεωρείτε τίποτε οριστικό. Στις 21/12 ο Ηλιακός κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, από τον Σκορπιό αντιμετωπίζει τον Ουρανό σε όψη αντίθεσης. Σε σχέσεις και συνεργασίες θα προκύψουν ανατροπές. Οι απρόοπτες εξελίξεις ίσως σας σοκάρουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Σχέσεις και συνεργασίες που εξελίσσονται καταπιεστικά οδηγούνται σε ρήξεις και απομακρύνσεις με απρόσμενο τρόπο. Όμως το ίδιο απρόσμενα μπορεί να μπει στη ζωή σας κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μία νέα πρόταση συνεργασίας και να ενθουσιαστείτε. Η έξαψη όμως του Ουρανού δεν υπόσχεται διάρκεια.

  • Λέοντες

Η όψη τριγώνου του Ερμή με τον Δία, φέρνει και για εσάς έντονες ανατροπές σε επαγγελματικά και προσωπικά. Πιθανόν να είστε φορτισμένοι αυτές τις ημέρες, ωστόσο φροντίστε να μην βγάλετε τον θυμό σας σε οικογενειακά τραπέζια και σε άτομα που δεν σας φταίνε. Στις 21/12 η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες αλλαγές σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Προσπαθήστε να μην επαναστατήσετε απέναντι σε ένα επαγγελματικό καθεστώς που επικρατεί αν δε θέλετε να υποστείτε συνέπειες.

  • Σκορπιοί

Έντονες θα είναι οι αλλαγές και οι ανατροπές και για εσάς τους Σκορπιούς, αφού τα συναισθήματα σας θα είναι ανεξέλεγκτα και πιθανώς να προκαλέσετε εκρήξεις θυμού, τσακωμούς, και καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν σε ρήξεις και ενδεχομένως σε ένα οριστικό τέλος. Θα έχετε όμως την τάση και για για νέες περιπέτειες, οι οποίες μπορεί να σας έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες, χαρή στον απρόβλεπτο Ουρανό. Όμως ο Ουρανός υπόσχεται ενθουσιασμό όχι διάρκεια, γι’ αυτό προσέξτε τις προσδοκίες σας. Για το επόμενο διάστημα οφείλετε να δείξετε μεγάλη προσοχή και στα οικονομικά σας, γιατί η Αφροδίτη ακουμπά στις δοσοληψίες και τα χρέη. Μη προβείτε σε επιπόλαιες κινήσεις, τις οποίες γνωρίζετε πως θα μετανιώσετε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.