ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο του μήνα: Το προφίλ του Αιγόκερου


ζαρΑτούΣΤΡΑ

22 Δεκεμβρίου 2023

Το ζώδιο του μήνα: Το προφίλ του Αιγόκερου
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει το ζώδιο του μήνα και μας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για αυτό

Ο Αιγόκερως συμβολίζει την κοινωνική καταξίωση. Είναι άτομο σοβαρό, με υψηλούς σκοπούς και στόχους στην ατζέντα του. Ο Αιγόκερως, μέσα από την έντονη συστηματική δουλειά λόγω κυβερνήτη Κρόνου, επιζητά την κοινωνική αναγνώριση αλλά και δικαιοσύνη. Είναι ζώδιο φιλόδοξο με σπουδαίες επιχειρηματικές ικανότητες, επιμονή και διορατικότητα - γι’ αυτό, τελικά, καταφέρνει να αναγνωριστεί και να διακριθεί στο κοινωνικό σύνολο. Συχνά θα τον δεις να δουλεύει σε αργίες, καθώς είναι γνωστός ως εργασιομανής που, όμως, διαπρέπει στον τομέα του επαγγέλματος του. Εργάζεται σκληρά, άλλωστε, με μέθοδο, οργάνωση και υπομονή, προκειμένου να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η καριέρα του είναι κάτι που τον καθορίζει ως άνθρωπο. Δεν επιδιώκει τη διασημότητα αλλά το κοινωνικό status και η επιτυχία είναι το φυσικό τους περιβάλλον.

Σε γενικές γραμμές, ο Αιγόκερως είναι πεισματάρης, πολύ επιφυλακτικός και κλειστός συναισθηματικά. μέχρι να εξοικειωθεί και να εμπιστευτεί όμως το περιβάλλον του. Μπορεί να φαίνεται ψυχρός στην ερωτική του ζωή, αλλά στην πραγματικότητα τεστάρει τα νερά να δει αν μπορεί να κολυμπήσει με ασφάλεια και ευχαρίστηση στην θάλασσα των έντονων συναισθημάτων. Όταν έχει την ίδια ερωτική ανταπόκριση από το άτομο που επιθυμεί μπορεί να γίνει πολύ διαχυτικός και να αφεθεί στην ευαισθησία και στο ρομάντζο. Είναι από τα ζώδια που γοητεύουν πολύ εύκολα τον περίγυρό τους και ελκύουν ερωτικά τους άλλους. Οι ίδιοι δεν ερωτεύονται εύκολα, αλλά όταν ερωτευτούν (δηλαδή σπάνια) το βιώνουν δυνατά, έντονα και με μία αίσθηση καθήκοντος. Γίνονται σπουδαίοι οικογενειάρχες, αλλά έχουν έντονες απαιτήσεις από το ταίρι τους και, στη συνέχεια, και από τα παιδιά τους, καθώς ως εντολοδόχοι του Κρόνου επιδίδονται στο σπορ της τάξης και της αυστηρότητας. Μπορεί να μην εκφράζουν την αγάπη τους με πολλά λόγια, αλλά σίγουρα την εκδηλώνουν με πράξεις και θυσίες.

Έχει μεγάλη ψυχική δύναμη και μπορεί να επιβιώσει κάτω κι απ’ τις χειρότερες συνθήκες -αρκεί να έχει στο μυαλό του ένα όραμα. Για αυτό και ο Άρης, όταν βρίσκεται στο ζώδιό του, απελευθερώνει όλες τις μαχητικές του ενέργειες οι οποίες λειτουργούν με σχέδιο, πλάνο και μέθοδο. Λειτουργεί με βάση τη λογική και είναι πάντα υποψιασμένος για πολλά ταυτόχρονα σενάρια που, εν δυνάμει, μπορεί να έχει η εξέλιξη μιας ιστορίας.

Λατρεύει το διάβασμα, τις δαπανηρές αγορές επώνυμων αγαθών, αλλά και τα vintage αντικείμενα που κουβαλούν μια ιστορία. Αγαπά την τρίτη ηλικία και είναι πολύ προστατευτικός απέναντι στους γονείς και τους παππούδες του. Μπορεί να ακούει ατελείωτες ώρες ιστορίες από μια άλλη. παρελθοντική εποχή. Ταξιδεύει νοερά με την ποιοτική μουσική και διακρίνεται για την εκλεπτυσμένη και ακριβή εμφάνιση του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.