ΖΩΔΙΑ

Έρχεται η πιο τυχερή Πανσέληνος της χρονιάς στις 27/12 - Ποια ζώδια επηρεάζονται


JTeam

24 Δεκεμβρίου 2023

Έρχεται η πιο τυχερή Πανσέληνος της χρονιάς στις 27/12 - Ποια ζώδια επηρεάζονται
Το 2023 μας αποχαιρετά, έτσι όπως ξεκίνησε -με μια Πανσέληνο

Αν αυτή η χρόνια σημαδεύτηκε από κάτι αστρολογικά, τότε αυτό ήταν οι Πανσέληνοι που πραγματοποιήθηκαν. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε οριστικά το 2023, έχουμε μια ακόμη Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Πρόκειται για ένα θετικό αστρολογικό γεγονός με θετικές όψεις που αποζημιώνει όσους πέρασαν δύσκολα τους προηγούμενους μήνες.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος ονομάζεται και παγωμένη ενώ είναι ιδιαίτερα τυχερή καθώς ο Δίας σχηματίζει θετικές όψεις με τη Σελήνη και τον Ήλιο. Αυτό σημαίνει πως σε πρώτο πλάνο θα μπει η οικογένεια, αλλά και οτιδήποτε είναι σημαντικό για εμάς.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς είναι μια ιδανική περίοδος για να έρθετε κοντά με την οικογένεια σας και για να αναθεωρήσετε μερικές περιοριστικές αντιλήψεις που κουβαλάτε εδώ και πολλά χρόνια. Ελάτε σε επαφή με πρόσωπα κοντινά σας και αφεθείτε. Η Πανσέληνος σχηματίζει εξάγωνο με τον πλανήτη της τύχης Δία και σας δίνει το πράσινο φως να χαλαρώσετε λίγο αυτές τις μέρες και να χαρείτε κάποιες όμορφες στιγμές χωρίς άγχος. Όμως αυτή η Πανσέληνος δεν αφορά μόνο το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και την καριέρα σας, το στάτους σας, τη φήμη σας. Με τον Ήλιο να λάμπει στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, τον 10ο οίκο, και να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία μόνο καλά νέα μπορεί να έχετε.

Καρκίνος

Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει πως θα γίνετε πρωταγωνιστές των ημερών. Αυτό το φεγγάρι σας δίνει την ευκαιρία να εστιάσετε ξανά στον εαυτό σας και τις βαθύτερες επιθυμίες. Να βάλετε ξανά σε προτεραιότητα εσάς τους ίδιους και όχι τους γύρω σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε όμως, είναι πως το 2023 θα είστε πιο ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και ίσως πιο ανήσυχοι, αφού θα θέλετε να βγείτε μπροστά και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και την επιτυχία σας.

Ζυγός

Έντονη επιρροή από την συγκεκριμένη Πανσέληνο δέχεστε και εσείς οι Ζυγοί. Κυρίως θα σας απασχολήσουν θέματα καριέρας και επαγγελματικής κατεύθυνσης. Δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε αποφάσεις και να θελήσετε να αλλάξετε περιβάλλον. Ωστόσο τέτοιες σκέψεις καλό είναι να σας απασχολήσουν μετά τις 2/01. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει πραγματικά να αξιολογήσετε εάν είστε στη σωστή δουλειά και εάν εκπληρώνει πραγματικά τον σκοπό σας. Όμως εκτός από τα επαγγελματικά η Πανσέληνος επηρεάζει και την οικογένεια και το σπίτι και θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.