ΖΩΔΙΑ

Κι όμως, αυτά είναι τα 3 πιο έξυπνα ζώδια


JTeam

2 Ιανουαρίου 2024

Κι όμως, αυτά είναι τα 3 πιο έξυπνα ζώδια
Pexels
Εσύ ανήκεις σε αυτά τα 3 ζώδια;

Υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν έμφυτο τον διακαή πόθο για μάθηση, για αέναη εκπαίδευση και για συλλογή γνώσεων. Αυτό τα ζώδια θεωρούνται πιο έξυπνα από τα υπόλοιπα, διότι τους αρέσει να «πλουτίζουν» το μυαλό τους με γνώση. Φυσικά και το κάθε ζώδιο είναι χαρισματικό στον δικό του τομέα και με έναν διαφορετικό τρόπο έξυπνο. Εδώ όμως θα μιλήσουμε για τα 3 πιο έξυπνα ζώδια, τα οποία αντικειμενικά έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουν υψηλότερα σε ένα IQ τεστ.

Ας δούμε ποια είναι. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά και δεν έχεις εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του ζωδίου σου, τότε ξεκίνα όσο είναι καιρός!

Jenny.Gr
Pexels

1. Παρθένος

Αν δεν τους «καταπιεί» το OCD τους, τότε οι Παρθένοι με την επιμέλεια, την οργανωτικότητα και την οξίνεια του νου τους, θα φτάσουν πολύ μακριά

2. Αιγόκερως

Ο σοφός του ζωδιακού ήταν πάντα ο Αιγόκερως. Ό,τι ηλικία και να έχει θα μιλήσει με λογική και -μερικές φορές- με ενσυναίσθηση. Του αρέσει να μαθαίνει για να προλαμβάνει καταστάσεις, εφόσον οι εκπλήξεις δεν είναι το καλύτερό του.

3. Υδροχόος

Στους Υδροχόους, όσο και αν προσπαθήσουν, η έμφυτη περιέργεια δεν κρύβεται. Θέλουν να ξέρουν τα πάντα και να το λένε κιόλας. Πολλές φορές τους αρέσει να υποβαθμίζουν όσους δε θεωρούν ισάξιους τους στο πνεύμα, δηλαδή σχεδόν όλους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.