ΖΩΔΙΑ

Οι πιο τοξικοί συνδυασμοί ζωδίων - Σκέψου το και δεύτερη φορά


JTeam

29 Δεκεμβρίου 2023

Οι πιο τοξικοί συνδυασμοί ζωδίων - Σκέψου το και δεύτερη φορά
freepik
Αν ανήκετε σε αυτούς τους συνδυασμούς ζωδίων, τότε καλή τύχη

Και γνωρίζεις έναν άνθρωπο και «τρως την κεραμίδα» και αυτό ήταν. Ερωτεύτηκες! Συμβαίνουν και αυτά, ερωτευόμαστε πολλές φορές τυφλά ή εθελοτυφλώντας και δεν βλέπουμε ότι στην πραγματικότητα δεν ταιριάζουμε καθόλου με τον άλλον. Φυσικά και δεν μπορούμε να ελέγξουμε ποιον ερωτευόμαστε, αλλά τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να δούμε καθαρά κάποια πράγματα.

Η αστρολογία είναι εδώ για σένα, πριν από σένα ώστε να σε προφυλάξει από τέτοιες αποκοτιές και να σου χτυπήσει ένα, δύο, τρία, τέσσερα καμπανάκια για το γεγονός ότι οδεύεις προς τον γκρεμό με μεγάλη ταχύτητα. Υπάρχουν μερικά ζευγάρια ζωδίων, τα οποία καλό είναι να μην δημιουργούνται, διότι η τοξικότητα που απελευθερώνεται είναι αβάσταχτη όχι μόνο για το ζευγάρι, αλλά και για τους οικείους του. Μάζεψε τα κουράγια σου λοιπόν και δες στην παρακάτω λίστα τα «απαγορευμένα» ζευγάρια του ζωδιακού.

Jenny.Gr
Pexels

1. Αιγόκερως με Τοξότη

2. Κριός με Καρκίνο

3. Ζυγός με Παρθένο

4. Δίδυμος με Σκορπιό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.