ΖΩΔΙΑ

Για ποια ζώδια αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι καθόλου ευνοϊκή στα ερωτικά


JTeam

8 Ιανουαρίου 2024

Για ποια ζώδια αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι καθόλου ευνοϊκή στα ερωτικά
Μπορεί ο Ερμής να έχει επιστρέψει ορθόδρομος, ωστόσο τα εμπόδια συνεχίζονται

Το νέο έτος έχει ξεκινήσει θετικά, με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Ωστόσο, οι προσωπικές σχέσεις και τα ερωτικά, θα συνεχίζουν να μας βασανίζουν για λίγο ακόμη. Και αυτό γιατί κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια όψη που θα επηρεάσει όλη την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, και φέρνει σύγχυση, μπερδέματα, ασάφεια και εξαπάτηση. Εάν θέλουμε αυτές τις ημέρες να αποφύγουμε τις παρανοήσεις και τη σύγχυση, καλό θα είναι να είμαστε όσο πιο ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους και να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις.

Ποια ζώδια θα έχουν δύσκολη εβδομάδα στα ερωτικά τους

  • Δίδυμοι

Αν και ο κυβερνήτης πλανήτης σας έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία, πιθανώς να νιώθετε μπερδεμένοι ή να βρίσκεστε σε μια κατάσταση που σας δημιουργεί ασάφεια και ανασφάλεια. Για την ώρα δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα, αφού η ενέργεια των πλανητών δεν σας ευνοεί και πολύ. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις, υποσχέσεις, αλλά και το να δείξετε την εμπιστοσύνη σας σε ένα νέο πρόσωπο. Από το τέλος της εβδομάδας, οι καταστάσεις φτιάχνουν και από τις 11/01 που γίνεται η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, θα έχετε τις ευκαιρίες για πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας.

  • Λέων

Αν δεν το έχεις καταλάβει ήδη, μόλις έχει ξεκινήσει μια εβδομάδα γεμάτη αντιθέσεις για τα ερωτικά σου. Από τη μια ο Ερμής και η Αφροδίτης κινούνται στον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας, και σας δίνουν γοητεία, αλλά και θάρρος να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, το τετράγωνο που συμβαίνει ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, θα σας απογοητεύσει έντονα στο ερωτικό κομμάτι. Εξαπάτηση, εξιδανίκευση και απατηλές καταστάσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

  • Παρθένος

Τα ερωτικά σας δεν είναι και στα καλύτερα τους ούτε για εσάς τους Παρθένους, αφού θα υπάρξουν μπερδέματα και σύγχυση στις σχέσεις σας. Για την ώρα αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να προχωρήσετε σε σοβαρές συζητήσεις. Μη βιαστείτε επίσης να βγάλετε συμπεράσματα για ένα πρόσωπο, και δώστε την ευκαιρία να εξηγήσει όσα σας προβληματίζουν. Στα καλά νέα, είναι πως από τις 11/01 η Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου είναι μια ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που θέλετε στην ερωτική σας ζωή και να θέσετε καινούριους στόχους για τη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS