ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που πρέπει να δείξουν υπομονή σήμερα και μέχρι τις 13 Φλεβάρη


JTeam

11 Ιανουαρίου 2024

3 ζώδια που πρέπει να δείξουν υπομονή σήμερα και μέχρι τις 13 Φλεβάρη
Ποιά ζώδια θα πρέπει να δείξουν υπομονή για τις επόμενες 3 εβδομάδες;

Είναι πολλά τα αστρολογικά δρώμενα που θα μας απασχολήσουν μέσα στις επόμενες ώρες και ημέρες. Πόσο μάλλον για ορισμένα ζώδια, οι πλανήτες δεν θα είναι και ιδιαίτερα ευνοϊκοί. Από τη μια έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, ενώ παράλληλα ο Άρης βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω. Τα επαγγελματική, η πίεση, οι υποχρεώσεις, αλλά και οι μεγάλες φιλοδοξίες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα. Ωστόσο οι αστρολογικές συγκυρίες δεν βοηθούν πολύ και τα πράγματα φέρνουν περισσότερη πίεση, παρά διάθεση για δουλειά και επίτευξη στόχων.

Τα ζώδια που θα δεχτούν την μεγαλύτερη πίεση

  • Κριός

Ο κυβερνήτης σας έχει ήδη μπει στον Αιγόκερω και τα επαγγελματικά, μαζί με το σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα αυτή την περίοδο. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες οι ρυθμοί θα είναι πιο εντατικοί, το πρόγραμμα της καθημερινότητας σας θα είναι ασφυκτικό και τα νεύρα σας στο κόκκινο. Ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον είτε γιατί γίνεται μια αλλαγή στον χώρο της δουλειάς σας είτε γιατί αλλάζουν κάποιες συνθήκες. Για εσάς ξεκινά μια κουραστική περίοδος, η οποία θα κρατήσει μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου. Πέρα από τα επαγγελματικά, μπορεί να σας πιέσουν και άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Καρκίνος

Ο Άρης βρίσκεται ακριβώς απέναντι σας και δεν σας φέρνει και την πιο ιδανική ενέργεια. Μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου ενεργοποιούνται οι τομείς της σχέσης και των συνεργασιών σας. Θα υπάρξουν δύσκολα προβλήματα και πιθανώς να νιώσετε πως δεν θα μπορέσετε να ξεπεράσετε ορισμένες καταστάσεις. Τα νεύρα, η ορμή και η πίεση θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ωστόσο αποφύγετε τις εκρηκτικές καταστάσεις. Θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και ανεκτικοί, διότι θα είναι μια περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, αλλά και στις επαφές σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Μη ξεχνάτε όμως, πως ο Άρης θα σας δώσει ευκαιρίες για μελλοντικές συμφωνίες συνεργασίας και αν έχετε εργαστεί σκληρά θα ανταμειφθείτε.

  • Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς, θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, και την ακίνητη περιουσία μπαίνουν στο προσκήνιο και φέρνουν εξελίξεις. Είναι πολύ σημαντικό για το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 13 Φλεβάρη, να είστε ιδιαίτερα προσεκτική στις συζητήσεις που κάνετε, και να σκέφτεστε καλά πριν πείτε οτιδήποτε. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος, παρεξηγήσεις και κληρονομικά θέματα, τα οποία θα χρειαστούν ήρεμη και σωστή διαχείριση. Επειδή θα είστε πιεσμένοι, καλό είναι να προσπαθήσετε να έχετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και στις δουλειές σας για να μην χάνετε άσκοπα χρόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS