ΖΩΔΙΑ

Ο Ήλιος στον Υδροχόο - Τι σημαίνει αυτό για τα ζώδια


JTeam

24 Ιανουαρίου 2024

Ο Ήλιος στον Υδροχόο - Τι σημαίνει αυτό για τα ζώδια
Ξεκινά μια νέα περίοδος για την αστρολογία από τις 20/01 έως και τις 18/02/2024

Μια ακόμη σημαντική αστρολογική εξέλιξη θα μας απασχολήσει μέσα στις επόμενες ημέρες και μάλιστα με έντονο τρόπο. Από τις 20/01 ο Ήλιος έχει κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο και θα αρχίσουμε σταδιακά να βλέπουμε αλλαγές στη ζωή μας. Το ζώδιο του Υδροχόου φημίζεται για την αυτονομία του, τον ανεξάρτητο τρόπο σκέψης, την εκκεντρικότητα του. Με την είσοδο του Ήλιου σε αυτό το «ζώδιο της διαφορετικότητας» έρχονται εξελίξεις που θα επηρεάσουν κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού. Δηλαδή:

  • Λέοντες

Ο Ήλιος έρχεται να φωτίσει σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, δηλαδή μακρόχρονες σχέσεις, τον γάμο, ακόμη και τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε χρόνια είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά. Είναι μια καλή στιγμή να απαλλαγείτε από φόβους, περιορισμούς, και να πείτε με ειλικρινή διάθεση αυτά που σας ζορίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Μολονότι σας είναι δύσκολο να φεύγετε από σχέσεις, ίσως τώρα πρέπει να αλλάξετε τακτική και να δείτε βαθιά και ειλικρινά τι σας προσφέρουν οι άνθρωποι που είναι στο πλευρό σας ή πώς μπορείτε να διορθώσετε την ποιότητα της σχέσης που έχετε μαζί τους.

  • Σκορπιοί

Δεν θα είναι μια πολύ ήρεμη περίοδος για εσάς τους παθιασμένους του Πλούτωνα. Τα συναισθηματικά σας έρχονται σε πρώτο πλάνο, και όλα τα απωθημένα ή τα συναισθήματα που κρύβατε καλά μέσα σας θα βγουν στην επιφάνεια. Οφείλετε κυρίως να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, και ο Ήλιος θα σας βοηθήσει πολύ να ξεκαθαρίσετε σημαντικά πράγματα μέσα σας. Θα είναι μια περίοδος για σας έντονα συναισθηματική, μπορεί να υπάρξουν φορτισμένες συγκινησιακά στιγμές με την οικογένεια σας.

  • Υδροχόοι

Η εορταστική περίοδος για εσάς τους Υδροχόους έχει ήδη ξεκινήσει και έχετε τον Ήλιο στο πλευρό σας. Μαζί με τον Ήλιο έχετε ενέργεια, διάθεση να διασκεδάσετε, να κάνετε ταξίδια, αλλά και να χαρείτε τη ζωή. Θα είστε στο επίκεντρο και τα βλέμματα θα εστιάσουν πάνω σας. Τώρα είναι μια καλή περίοδος να χτίσετε τις κατάλληλες βάσεις για κάτι που επιθυμείτε εδώ και χρόνια. Αυτό είναι να φτιάξετε το δικό σας σπίτι; Να μετακομίσετε στο εξωτερικό; Να βρείτε μια σταθερή σχέση; Ό,τι και αν είναι αυτό που επιθυμείτε πραγματικά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το δουλέψετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS