ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (12/2 - 18/2)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

11 Φεβρουαρίου 2024

Kerry Washington για Zaratoustra
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 12/2 - 18/2 για κάθε ζώδιο

Μια απόλυτα ερωτική εβδομάδα που υπόσχεται ρομαντικές συναντήσεις, πάθη και νέες γνωριμίες με θετικές εξελίξεις. Παρά τα ευχάριστα νέα, καλό είναι να προσέξουμε κοντά στις 14 Φεβρουαρίου και τον αυξημένο εκνευρισμό και τις εντάσεις για τα σταθερά ζώδια των πρώτων ημερών. Στο αστρολογικό μενού υπάρχουν και οι ξαφνικές συναντήσεις και επικοινωνίες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (12/2 - 18/2)

Κριός

Αυξάνεις την δημοτικότητα σου και υλοποιείς στόχους μέσα από την κοινωνική σου δικτύωση και την δυναμική παρουσία σου. Ένα όνειρο ζωής βρίσκει τώρα τον δρόμο για να γίνει πραγματικότητα με τη βοήθεια νέων, δυνατών συμμάχων.

Στην αρχή της εβδομάδας, στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, ένα θετικό νέο από τον επαγγελματικό σου τομέα δυναμώνει την ψυχολογία σου και σε βοηθάει να συνεχίσεις να δουλεύεις κάποιο project με πολλή έμπνευση και όρεξη.

Από τις 16 Φεβρουαρίου και για περίπου ένα μήνα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου θα σε χρίσει δημοφιλή πρωταγωνιστή των κοινωνικών επαφών και της εξωστρέφειας. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι ιδιαίτερα χαρούμενο κι έντονο για σένα και δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία από το φιλικό σου περιβάλλον, η οποία να εξελιχθεί και σε ερωτική ιστορία.

Ταύρος

Ένας είναι ο βασικός τίτλος της εβδομάδας, τα επαγγελματικά σου. Σε αυτόν τον τομέα, αγαπημένε φίλε Ταύρε, θα έχεις και τις βασικότερες εξελίξεις όπου με θέρμη θα υποστηρίξεις τα συμφέροντά σου και ίσως έρθεις σε σύγκρουση με συνεργάτες και προϊσταμένους.

Αυτό το διάστημα είναι ζοφερό για την καριέρα σου και πρέπει να κάνεις ιδιαίτερους χειρισμούς και να φερθείς με διπλωματία, καθώς τυχόν εκρήξεις μπορούν να ανατρέψουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι ημέρες που θα σε ευνοήσουν περισσότερο στα επαγγελματικά σου είναι από 15 Φεβρουαρίου και μετά, με ιδιαίτερη μνεία το Σαββατοκύριακο που θα έχεις συναντήσεις ευνοϊκές προς τα συμφέροντά σου και συμφωνίες που υπόσχονται πολλά κέρδη. Οι συναντήσεις και επικοινωνίες το Σαββατοκύριακο θα έχουν έντονο το στοιχείο του ξαφνικού παράγοντα.

Δίδυμοι

Στις αρχές της εβδομάδας υπάρχει άπλετο το ερωτικό στοιχείο στη ζωή σου, το οποίο σε γλυκαίνει ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στον Άγιο Βαλεντίνο. Παράλληλα, ένα πολύ θετικό νέο για τα οικονομικά σου έρχεται ως επιβράβευση των κόπων σου στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Από τις 15 Φεβρουαρίου έως και τις 11 Μαρτίου, φλερτάρεις έντονα με ένα ταξίδι που θες να κάνεις και τώρα που δεν έχουμε και κανέναν ανάδρομο πλανήτη μπορείς να το οργανώσεις άριστα και να περάσεις υπέροχα. Το ίδιο διάστημα, ευνοούνται πολύ όλες οι νομικές σου υποθέσεις, αν υπάρχει τέτοια θεματολογία στην ατζέντα σου, ενώ ευνοούνται και θέματα σπουδών και εκπαίδευσης.

Λίγη παραπάνω προσοχή δείξε σε θέματα υγείας και καθημερινής ρουτίνας από 13 έως 15 Φεβρουαρίου. Το Σαββατοκύριακο θα έχεις ξαφνικές συναντήσεις και επικοινωνίες.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινάει με έντονα ερωτικά vibes και ρομαντικές εκδηλώσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το ερωτικό θερμόμετρο συνεχίζει να ανεβαίνει και χτυπάει κόκκινο από τις 14 Φεβρουαρίου και μετά καθώς οι ερωτικές σου επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα με έντονη τάση ευχάριστων γεγονότων μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Στις 15 Φεβρουαρίου θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις και επικοινωνίες με κάποιο άτομο το οποίο εμπιστεύεσαι αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, οι οποίες θα καταλήξουν με θετικό πρόσημο.

Το άλλο καλό νέο της εβδομάδας είναι ότι η οικονομική σου κατάσταση τακτοποιείται καθώς έρχονται ξαφνικά κέρδη, πιθανότατα μέσα από κληρονομιές ή επενδύσεις που ενισχύουν το πορτοφόλι σου. Επίσης, αυτές είναι εξαιρετικές μέρες για επενδυτικές τοποθετήσεις που μπορούν να σου φέρουν υψηλές αποδόσεις.

Λέων

Αγαπημένε Λέοντα, τα άστρα είναι μαζί σου στον ερωτικό τομέα αυτές τις μέρες, αρκεί να προσπαθήσεις να μην μπεις σε ερωτικές ίντριγκες, σκηνές ζήλιας και παρανοϊκές σκέψεις εκδηλώνοντας τες στο ταίρι σου γιατί θα χαθεί η εύνοια που έχεις και είναι κρίμα. Αν προσπεράσεις στωικά αυτή την υποβόσκουσα εμμονική σου διάθεση για αυτοκαταστροφή, σου υπόσχομαι ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά από 16 Φεβρουαρίου και μετά.

Αν είσαι αδέσμευτος, τώρα έχεις την ευκαιρία να έρθει στη ζωή σου μία σχέση που θα εκπληρώνει τα θέλω και τα bullet points σου. Στις 15 Φεβρουαρίου, ειδικά αν είσαι ωροσκόπος Λέοντας ή Λέοντας του δευτέρου δεκαημέρου θα έχεις ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις, ενώ το Σαββατοκύριακο προμηνύεται «καυτό» με ιδιαίτερη εύνοια για σένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Η γενικότερη εύνοια στα ερωτικά θα κρατήσει μέχρι και τις 11 Μαρτίου.

Παρθένος

Ας ξεκινήσω από τα ευχάριστα νέα της εβδομάδας τα οποία αναφέρονται στην ερωτική σου ζωή. Η εβδομάδα ξεκινάει υπέροχα και ρομαντικά καθώς αν είσαι αδέσμευτος μία καινούργια ερωτική ιστορία μπορεί να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση, από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου. Τη μεγαλύτερη εύνοια για αυτή την εξέλιξη έχουν όλοι οι ωροσκόποι Παρθένοι αλλά και οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου.

Στα πιο ζόρικα νέα είναι ότι το άγχος σε έχει καταβάλει αυτό το διάστημα και πρέπει να φροντίσεις παραπάνω τον ναό της ψυχής σου, aka σώμα. Οι υποχρεώσεις της εβδομάδας πολλαπλασιάζονται και δεν αποκλείεται κοντά στις 14 Φεβρουαρίου να υπάρξουν διαπλεκτισμοί και εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Οι ημέρες που πρέπει να περιορίσεις την κόπωση είναι στις 14 και στις 17 Φεβρουαρίου. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει έντονη τάση για ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα. Από τις 16 Φεβρουαρίου και μετά εξομαλύνεται ο τεράστιος όγκος υποχρεώσεων στην καθημερινότητά σου.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα σε έχει «αρπάξει ο έρωτας από τα μαλλιά» και δεν ασχολείσαι με τίποτα άλλο, βλέπεις παντού πεταλουδίτσες και καρδούλες. Μόνο 12 με 14 Φεβρουαρίου θα ασχοληθείς με άλλα – πεζά - ζητήματα και πιο συγκεκριμένα με το σπίτι και τον εργασιακό τομέα όπου θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις και εξομάλυνση προηγούμενων τυχόν προβλημάτων.

Ζεις έναν υπέροχο Άγιο Βαλεντίνο με έντονο πάθος και μία νέα ερωτική ιστορία σε βάζει σε άλλη διάθεση. Στις 15 Φεβρουαρίου, ειδικά αν είσαι Ζυγός του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχεις ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις και επικοινωνίες οι οποίες θα ευνοηθούν πολύ από 16 Φεβρουαρίου μέχρι και 11 Μαρτίου. Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται «καυτό», παθιασμένο και ερωτικό με ιδιαίτερη μνεία για σένα που είσαι Zυγός των πρώτων ημερών ή έχεις ωροσκόπο Ζυγό.

Αν είσαι δεσμευμένος ή παντρεμένος δεν αποκλείεται αυτές οι ημέρες να μιλάνε για ενασχόληση με θέματα παιδιών ή για μια ξαφνική εγκυμοσύνη.

Σκορπιός

Αν εξαιρέσουμε το φωτεινό διάστημα των τριών ημερών, 12 έως 14 Φεβρουαρίου, που έχει αυξημένο ρομαντισμό και θετικά νέα στην ερωτική σου ζωή, τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας ασχολείσαι με ζητήματα της οικογένειας, του σπιτιού και των συγγενικών σου σχέσεων.

Αν είσαι παντρεμένος ή δεσμευμένος θα σε απασχολήσει το Σαββατοκύριακο ένα θέμα συγκατοίκησης με το ταίρι σου. Η συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει με ξαφνικό τρόπο και να επεκταθεί με έντονο εκνευρισμό όποτε δείξε προσοχή σε ό,τι ειπωθεί και κράτησε τους τόνους σε χαμηλό επίπεδο.

Αν είσαι Σκορπιός των πρώτων ημερών πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στον εκνευρισμό σου και στις εντάσεις με συγγενικά σου πρόσωπα από τις 12 έως 15 Φεβρουαρίου, γιατί μια απόφαση εν βρασμώ τώρα μπορεί να πάρει μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Κάπου στις 15 Φεβρουαρίου μπορείς να κάνεις μία συζήτηση για εργασιακή αλλαγή που έχει το ενδεχόμενο να αναλάβεις κάποιο project δουλεύοντας remotely.

Τοξότης

Από τις 13 Φεβρουαρίου μέχρι και τέλη Μαρτίου μπαίνεις στον «πυρετό» των νέων γνωριμιών. Κάνεις όλων των ειδών τις γνωριμίες που θα σε εξελίξουν σε πολλούς τομείς. Το Σαββατοκύριακο κάποιο άτομο που έρχεται τώρα στη ζωή σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στα εργασιακά σου, ενώ τις ίδιες μέρες -καθώς και 15 Φεβρουαρίου-, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί και σε ρομαντική ιστορία.

Σε άλλα νέα, αυτό το διάστημα υπογράφεις πολύ σημαντικά συμβόλαια και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για κοντινές εξορμήσεις και ταξίδια στο εσωτερικό. Από 12 έως 14 Φεβρουαρίου θα υπάρξει αρμονία στις οικογενειακές επαφές και ένα οικογενειακό οικονομικό ζήτημα θα έχει θετική εξέλιξη.

Εκεί που πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις 12 με 15 Φεβρουαρίου είναι στην οδήγησή σου και στο πώς εκφράζεσαι, καθώς η επικοινωνία μπορεί να γίνει πιο απότομη και πιο σκληρή προς τον περίγυρό σου.

Αιγόκερως

Από 12 έως 14 Φεβρουαρίου έχεις έναν επικοινωνιακό οίστρο και μαγεύεις τον κόσμο γύρω σου με μία πιο ρομαντική χροιά. Δεν αποκλείεται τώρα μία νέα γνωριμία που έχεις κάνει να σε εκλύει και ερωτικά, με αποτέλεσμα το texting να «πάρει φωτιά». Παράλληλα, αν βρίσκεσαι σε κοντινό ταξιδάκι αναψυχής υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κάνεις κι εκεί μία ρομαντική γνωριμία.

Η βασική σου θεματολογία, ωστόσο, είναι τα οικονομικά όπου λεφτά μπαίνουν και βγαίνουν από το πορτοφόλι. Και επειδή είσαι ζώδιο που θέλεις μόνο να μπαίνουν, κάπου στις 14 με 17 Φεβρουαρίου θα έχεις μία εξαιρετική επενδυτική ιδέα σχετικά με την πηγή ενός νέου εισοδήματος, την οποία και θα υλοποιήσεις.

Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν ξαφνικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Πρόσεξε μόνο τον αυθόρμητο τρόπο με τον οποίο μπορεί να εκφραστείς στα ερωτικά σου.

Υδροχόος

Ναι, είσαι το πρόσωπο των ημερών και ναι, βγαίνεις πλέον στο προσκήνιο μετά από παρασκηνιακές κινήσεις και εσωστρέφεια ενός μήνα. Τώρα, λοιπόν, είναι ο καιρός να αποκαλύψεις τα σχέδιά σου και να παρουσιάσεις την καινούργια version σου.

Η Αφροδίτη μαζί με τον Άρη, από τις 16 Φεβρουαρίου έως 11 Μαρτίου, σε ευλογούν με ερωτισμό, σέξι διάθεση και πολλούς θαυμαστές γύρω σου. Αν ανήκεις στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, από 21 έως 23 Ιανουαρίου, το Σαββατοκύριακο αυτό θα σου μείνει αξέχαστο καθώς τα πρώτα έντονα ερωτικά vibes του Φεβρουαρίου έρχονται με φορά κατά πάνω σου. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξεις το Σαββατοκύριακο είναι τις παρεξηγήσεις με οικογενειακά σου πρόσωπα, ειδικά αν είσαι υδροχόος του δευτέρου δεκαημέρου.

Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να διεκδικήσεις περισσότερα από το περιβάλλον σου αλλά να γίνεις και πιο χειριστικός, εκμεταλλευόμενος κάποια μορφή δύναμης την οποία ασκείς στους άλλους.

Ιχθύες

Το πώς ξεκινάει η εβδομάδα με το πώς καταλήγει απέχει παρασάγγας. Από 12 έως 14 Φεβρουαρίου, καταναλώνεις τις τελευταίες σταγόνες κοινωνικοποίησης, εξωστρέφειας και έντονης διασκέδασης. Αυτό το διάστημα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου γιατί κάτι γλυκό και ρομαντικό μπορεί να εμφανιστεί μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, ειδικά αν είσαι Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου.

Από 15 Φεβρουαρίου και μετά σε πιάνει έντονη εσωστρέφεια η οποία είναι απαραίτητη γιατί πρέπει να ξεκουράσεις μυαλό και σώμα. Μέχρι και τις 23 Μαρτίου θα ετοιμάζεις κάτι σε παρασκηνιακό επίπεδο που θα ανακοινωθεί αργότερα. Καλό είναι σε αυτά τα σχέδια να μην μπλέξεις κόσμο μέχρι να κατασταλάξεις και στις τελευταίες λεπτομέρειες υλοποίησης.

Ειδικότερα, στις 15 Φεβρουαρίου θα κάνεις κάποιες μυστικές επικοινωνίες για ένα οικονομικό ζήτημα που μπορούν να «γιατρέψουν» σε μεγάλο βαθμό το πορτοφόλι σου. Στις 17 Φεβρουαρίου μπορεί να μάθεις ένα νέο ή να επικοινωνήσει ξαφνικά κάποιος μαζί σου που να σε φέρει σε κάπως άβολη θέση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.