ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Φεβρουαρίου: Οι μηνιαίες προβλέψεις από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ


ζαρΑτούΣΤΡΑ

31 Ιανουαρίου 2024

Τζένιφερ Άνιστον - Υδροχόος
Ο Φεβρουάριος είναι εδώ και η ζαρΑτούΣΤΡΑ έχει όλες τις αστρολογικές συμβουλές που χρειάζεται το κάθε ζώδιο για να τον αξιοποιήσει στο έπακρο

Κριός

Αρκετά κοινωνικός προβλέπεται για εσάς ο Φεβρουάριος, φίλοι Κριοί. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα κάνετε νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξετε και νέες συνεργασίες, προκειμένου να ανελιχθείτε επαγγελματικά. Βέβαια, μέσα στο μήνα θα χρειαστεί να δείξετε σύνεση σε διάφορα έξοδα ή να προχωρήσετε σε αυστηρότερο έλεγχο σε ποιους δανείζετε χρήματα.

Συγκεκριμένα, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα είστε σε θέση να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας για ένα επαγγελματικό project και μέσα από αυτές τις συζητήσεις να φτιάξετε ένα πρόγραμμα για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Επιπλέον, είναι μια ευνοϊκή περίοδος για νέες γνωριμίες οι οποίες μπορούν μετά να μετεξελιχθούν σε συνεργασίες ή σε σχέσεις ζωής.

Οι καλύτερες μέρες για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα είναι οι 2, 5 και 8 Φεβρουαρίου, ενώ θα επηρεαστούν άμεσα οι γεννημένοι κοντά στις 13 με 17 Απριλίου Κριοί. Αν είστε αδέσμευτοι, θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει μέσα από διάφορες γνωριμίες στις 5 Φεβρουαρίου αλλά ιδιαίτερα από τις 10 έως τις 22 Φεβρουαρίου. Δεν μιλάμε για τυχαίες γνωριμίες, μιας και εμπλέκεται ο Πλούτωνας και το κάνει αυτομάτως καρμικό. Αυτό το διάστημα, επηρεάζονται οι Κριοί του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου.

Οι πιο δύσκολες ημέρες, οι οποίες χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση, είναι 8, 10 (αφορά τους γεννημένους κοντά στις 28 Μαρτίου), 17 και 25 Φεβρουαρίου. Κατά την διάρκεια αυτών των ημερών πρέπει να προσέχετε τι συζητάτε με τους φίλους σας, ειδικά αν είναι θέμα οικονομικών και να δείξετε μεγαλύτερη σύνεση στις αγορές που θα πραγματοποιήσετε καθώς μπορεί να ξοδέψετε -ειδικά στις διαδικτυακές αγορές- μεγαλύτερα ποσά από αυτά που είχατε υπολογίσει.

Στις 11 του μήνα, η Νέα Σελήνη, υπερθεματίζει το άνοιγμα του κοινωνικού σας κύκλου και σας επιτρέπει να κάνετε μια πολύ καλή νέα αρχή, ειδικά αν ξεκινάτε μια σχέση μέσα από μια φρέσκια γνωριμία. Επηρεάζονται ιδιαίτερα όσοι έχουν γενέθλια κοντά στις 10 Απριλίου.

Στη συνέχεια, στις 24 Φεβρουαρίου η Πανσέληνος από το ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να κάνετε μια παύση και να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα στο χώρο εργασίας τα οποία όμως σας πίεζαν πάρα πολύ ψυχολογικά. Είναι ευκαιρία να βάλετε σωστές προτεραιότητες.

Το τέλος του μήνα, θα σας βρει να θέλετε λίγο να απομονωθείτε προκειμένου να ανασυγκροτηθείτε και να μπορέσετε να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας. Στις 27 Φεβρουαρίου μια ξαφνική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα θα εμφανιστεί σαν το μάννα εξ ’ουρανού.

Ταύρος

Ένας μήνας ιδιαίτερα απαιτητικός για εσάς, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ο τομέας της καριέρας θα αποτελέσει το κύριο μέλημά σας και σας δίνονται ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε αρκετούς από τους στόχους που έχετε θέσει. Παράλληλα, εξακολουθούν να υπάρχουν διαστήματα μεγάλης πίεσης από το περιβάλλον σας.

Από την άλλη, ο μήνας είναι αρκετά ευνοϊκός σε θέματα πνευματικής ανάπτυξης, οργάνωσης κάποιου ταξιδιού, την εξέλιξη ενός νομικού θέματος αλλά και νέων γνωριμιών -ίσως από το εξωτερικό, ειδικά προς τα τέλη.

Συγκεκριμένα, μέχρι τα μέσα του μήνα θα κληθείτε να διαχειριστείτε τόσο τις απαιτήσεις που έχουν προκύψει στον εργασιακό σας χώρο όσο και τα πολύ δελεαστικά σεμινάρια που μπορεί να ψάχνετε προκειμένου να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να αυτοβελτιωθείτε ή να βάλετε τις βάσεις για άλλο τομέα στην καριέρα σας.

Πριν αναφερθώ στις πιο πιεστικές ημέρες για εσάς αυτό τον μήνα, να πω ότι αν θέλετε να ασχοληθείτε με ζητήματα όπως επιπλέον εκπαίδευση, οργάνωση ενός ταξιδιού ή να «τρέξετε» ένα θέμα νομικής φύσης, οι πλέον ενδεδειγμένες ημερομηνίες είναι οι 2, 7, 8 και 13 Φεβρουαρίου -ιδιαίτερα αν τα γενέθλιά σας πέφτουν κοντά στις 15 Μαΐου. Είναι πολύ πιθανόν, αυτό το διάστημα, να κάνετε και γνωριμίες ή να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία μένουν στο εξωτερικό.

Τώρα, ένα διάστημα το οποίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από την πλευρά σας ώστε να μπορέσετε να βγείτε σχεδόν «αλώβητοι» από την εργασιακή αρένα, είναι μεταξύ 5-14 και 25 Φεβρουαρίου -ειδικά αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Τη συγκεκριμένη περίοδο, ίσως αυξηθούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας ή εσείς οι ίδιοι θα επιδιώξετε να πάρετε παραπάνω δουλειά ώστε να εξασφαλίσετε καλύτερες απολαβές. Αυτό, μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να κουραστείτε πνευματικά και να μην μπορέσετε να αποδώσετε όπως θέλετε και να δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις στη δουλειά σας.

Η Νέα Σελήνη, στις 10 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας κάνει να επανεξετάσετε την κατάσταση που επικρατεί στον επαγγελματικό σας χώρο και να δείτε πως μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας ή μήπως μπορείτε να κάνετε γενικά μια νέα αρχή ψάχνοντας νέα εργασία.

Ανήμερα της Πανσελήνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, θα ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις μιας ερωτικής γνωριμίας η οποία μπορεί να προέκυψε τον τελευταίο καιρό. Αν είστε γονείς, οι υποχρεώσεις των παιδιών σας μπαίνουν σε τάξη και νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι πάρα πολύ θετικές για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να διασκεδάσετε. Ιδιαίτερα θετική ημέρα για αυτό είναι η τελευταία μέρα του μήνα, δηλαδή η 29η.

Δίδυμοι

Για εσάς, φίλοι Δίδυμοι, θεωρώ ότι ο Φεβρουάριος θα σας απασχολήσει κυρίως με το πώς να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με την εγγραφή σε σεμινάριο ή σε κάποιο εκπαιδευτικό podcast, είτε μέσα από την οργάνωση ενός μεγάλου ταξιδιού στο εξωτερικό. Από την άλλη, είναι εξαιρετικά πιθανό να πρέπει λόγω δουλειάς να ασχοληθείτε με ένα θέμα εξωτερικού ή με άτομα τα οποία προέρχονται από το εξωτερικό.

Παράλληλα, ένα θέμα νομικής φύσης δείχνει να έχει ξεπροβάλει για κάποιους από εσάς και θα χρειαστεί να βγάλετε προς τα έξω όλη τη διπλωματία που σας διακρίνει. Ο Φεβρουάριος θα σας κάνει να ασχοληθείτε λίγο με τη διαχείριση οικονομικών τρίτων, ήτοι κάποιες υποχρεώσεις και έξοδα που προέρχονται μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Δεν θεωρώ απίθανο μια μερίδα από εσάς να ακούσει και για μια εξέλιξη σε κληρονομικό θέμα το οποίο θα επηρεάσει το status σας.

Κατά αυτό τον τρόπο, λοιπόν, θα εξελιχθεί το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, με τα διαστήματα τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση να είναι 8, 10 (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου) 17 και 25 με 27 Φεβρουαρίου. Για τις προαναφερθείς ημερομηνίες, αυτό που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας, είναι να μην χάνετε την ψυχραιμία σας σε διάφορα ζητήματα που προκύπτουν και ζητούν την άμεση προσοχή σας -όπως για παράδειγμα, η εξέλιξη ενός δικαστικού θέματος, μια αίτηση που δεν πήγε τόσο καλά ή δεν προχωράει όπως εσείς θέλετε. Ακόμα και ένα ταξίδι μπορεί να δέχεται αναβολές ή να μεσολαβούν άλλα πράγματα.

Για να εκμεταλλευτείτε καλύτερα την καλή πλευρά του μήνα και να προωθήσετε αυτά που είπαμε ήδη-την τακτοποίηση οφειλών και άλλων υποχρεώσεων στην δουλειά, αλλά και την πνευματική αναζωογόνηση μέσω ενός ταξιδιού ή ενός επιπλέον διπλώματος-, θα ήταν καλύτερο να δράσετε στις ημερομηνίες 2 με 10 Φεβρουαρίου και 13 με 22 Φεβρουαρίου. Ιδιαίτερη έμφαση δώστε στις 22 Φεβρουαρίου με τη σύνοδο Αφροδίτης - Άρη όπου και τα θέματα ρομαντικών αποδράσεων θα «απογειωθούν».

Η Νέα Σελήνη στις 10 Φεβρουαρίου, στο ζώδιο του Υδροχόου, σας βοηθά να ξεκινήσετε κάποια σεμινάρια ή κάποιο πτυχίο που μπορεί να σας προσφέρει εξειδίκευση στον τομέα εργασίας σας. Η Πανσέληνος αφορά κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 10 Ιουνίου.

Aπο την άλλη, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου, θα στρέψει τη προσοχή σας σε θέματα σπιτιού. Συγκεκριμένα θα κληθείτε να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ προσωπικής ζωής και επαγγελματικής καθώς από ό,τι φαίνεται, η δουλειά έχει καταλάβει περισσότερο χώρο στο μυαλό σας απ' ό,τι τα οικεία σας άτομα.

Προσοχή τις τελευταίες μέρες του μήνα (27-29) για σκληρά λόγια που ενδέχεται να ακούσετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Στόχος σας είναι να μείνετε προσηλωμένοι στη δουλειά σας με ένα project τη φορά και να μην προσπαθείτε να κάνετε ταυτόχρονα πράγματα που μπορεί να σας χαώσουν.

Καρκίνος

Υποχρεώσεις, γραφειοκρατία, κληρονομικά θέματα αλλά και αυξημένη σεξουαλική λίμπιντο υπόσχεται για εσάς, φίλοι Καρκίνοι, ο Φεβρουάριος. Είναι ένας μήνας όπου θα πρέπει να διαχειριστείτε διάφορα χρέη που έχουν προκύψει. Τα χρέη αυτά πιθανότατα να προήλθαν μέσα από τον εργασιακό σας χώρο εξαιτίας διάφορων εξόδων που χρειαστήκατε να κάνετε για τρίτους. Ακόμα, μπορεί να έχετε δανείσει σε φίλους και να σας έχουν αφήσει λίγο πίσω στην αποπληρωμή.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι, και έχετε κάνει ήδη μια γνωριμία, αυτή να εξελιχθεί σε σχέση, ενώ για κάποιους από εσάς ο σύντροφος να έχει σχέση με το εξωτερικό. Το διάστημα που σας ευνοεί για κάτι τέτοιο είναι κοντά στις 7,8, και 13 Φεβρουάριου. Επίσης, μην εκπλαγείτε αν γύρω στις 7 του μήνα, μια φιλία ξαφνικά μετατραπεί σε ερωτική σχέση, ή αν είστε σε site γνωριμιών κάνετε επαφή με ένα άτομο που θα νιώσετε ότι πραγματικά ήρθε ουρανοκατέβατο.

Πριν περάσω στα πιο «πικάντικα» διαστήματα, να τονίσω τις ημερομηνίες που θέλουν ιδιαίτερη διαχείριση και αφορούν κυρίως τους γεννημένους 1-5 Ιουλίου και 15-19 Ιουλίου, και αυτές είναι 8,10 17 και 25 Φεβρουαρίου. Εκείνη την περίοδο, ίσως υπάρξει θέμα σε κάποια πληρωμή, ίσως να γυρίσουν κάποια θέματα τα οποία θεωρούσατε ότι είχαν τακτοποιηθεί. Προσέξτε τι αγορές κάνετε, ειδικά από το διαδίκτυο ή όταν πληρώνετε μέσα από το κινητό σας, το δημόσιο.

Αν είστε δεσμευμένοι, ή γενικότερα θέλετε να δείτε πότε πραγματικά θα περάσετε πολύ καλά στην κρεβατοκάμαρα, οι ιδανικότερες ημερομηνίες είναι 13-22 Φεβρουαρίου και αφορά όσους από εσάς έχετε γεννηθεί κοντά στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου. Από τις παραπάνω, νιώθω ότι 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου που κάνει ο Άρης σύνοδο με τον Πλούτωνα, αλλά και αργότερα στις 22 η σύνοδος Αφροδίτη-Άρη, πραγματικά θα σας ανανεώσουν.

Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου, σας τονίζει την σημαντικότητα της οργάνωσης και της καλύτερης διαχείρισης των υποχρεώσεών σας προς τρίτους. Ίσως ακούσετε τώρα για ένα κληρονομικό ζήτημα, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει στο μέλλον για μια καλή επένδυση, αν φυσικά το αξιολογήσετε σωστά και ξεκινήσετε τώρα τις ενέργειες σας ως προς αυτό.

Επιπλέον, με την Πανσέληνο στις 24 Φεβρουαρίου στο ζώδιο της Παρθένου, θα μάθετε νέα για ένα ζήτημα το οποίο είτε είχε να κάνει με κάποια αίτηση στο εξωτερικό είτε θα ολοκληρωθεί μια νομική υπόθεση που ενδεχομένως σας «τράβαγε» όλο αυτό το διάστημα.

Τελευταίες μέρες του μήνα, ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά να πάρετε κάποιο επιπλέον δίπλωμα, το οποίο θα σας επιτρέψει να εξελιχθείτε επαγγελματικά.

Λέων

O Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα πρέπει να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, φίλοι Λέοντες. Καθώς ο μήνας είναι αρκετά «χρωματισμένος» από τον Πλούτωνα ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στον Υδροχόο, -ακριβώς απέναντί σας δηλαδή-, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα αν όχι όλος, θα σας κάνει να εστιάσετε στις σχέσεις σας. Οποιασδήποτε μορφή σχέσης, είτε αυτή αφορά τα αισθηματικά, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας, αυτό το μήνα θα έχετε την ευκαιρία να την εξελίξετε και να την κάνετε πιο ουσιαστική.

Επιπλέον, ο Φεβρουάριος υπόσχεται πολύ καλές εξελίξεις στη διευθέτηση διάφορων οικονομικών υποχρεώσεων που είχαν συσσωρευτεί από το παρελθόν, επιτρέποντας σας να νιώσετε μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.

Επειδή, λοιπόν, ο μήνας κάνει focus στον τομέα των σχέσεων θα αναφερθώ σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση στο τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας για την αποφυγή εντάσεων, ειδικά αν είστε σε σοβαρή σχέση, παντρεμένοι ή δουλεύετε πολύ στενά με τον ανώτερο σας στη δουλειά. Οι ημερομηνίες αυτές είναι: 8, 10, 17, 25 και 27 Φεβρουαρίου.

Ενδεχομένως, εκείνες τις ημέρες να νιώσετε επιπλέον σιγουριά για τον εαυτό σας και αυτό να σας κάνει αδιάλλακτους και απόλυτους με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε σύγκρουση είτε μέσα στο σπίτι σας είτε στο χώρο εργασίας. Για κάποιους από εσάς δεν αποκλείεται ο λόγος τσακωμού με το σύντροφό σας να είναι για ένα θέμα δουλειάς. Ίσως περνάτε περισσότερο χρόνο εκεί παρά με τα αγαπημένα σας άτομα.

Στα πολύ θετικά του μήνα, αν βρίσκεστε σε σχέση και θεωρείτε ότι χρειάζεται ανανέωση ή γενικά θέλετε να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας με τον/την σύντροφό σας, θεωρώ ότι οι 5, 14 17 και 22 Φεβρουαρίου είναι πλέον ενδεικτικές ημερομηνίες για βαθιές εξομολογήσεις, κυρίως ερωτικού περιεχομένου, οι οποίες μπορούν να εξελίξουν μια κατάσταση που δεν ήταν ξεκάθαρη ή να τη θέσουν υπό νέες βάσεις. Οι ημερομηνίες που μόλις ανέφερα αφορούν τους Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου.

Από την άλλη, μια θετική περίοδος για να κλείσετε τις οποίες οικονομικές υποχρεώσεις έχετε και να κάνετε πολύ πιο «εύπεπτη» την καθημερινότητα σας, είναι στις 2 και στις 8 του μήνα. Στις 7 Φεβρουαρίου, αν είστε γεννημένοι κοντά στις 12-13 Αυγούστου, μια θετική εξέλιξη στον εργασιακό χώρο θα σας αναπτερώσει κατά πολύ το ηθικό.

Εξυπακούεται ότι η Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεών σας. Η Νέα Σελήνη αφορά κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο και συγκεκριμένα τις πρώτες τρεις μέρες του, δηλαδή όσοι είστε γεννημένοι κοντά 13-15 Αυγούστου. Κατά τη διάρκειά της, θα πρέπει να αναθεωρήσετε την υπάρχουσα σχέση -αν έχετε, ή μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Η Πανσέληνος στις 24 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, αφορά τα οικονομικά σας και σας καλεί να κλείσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε ώστε να μείνετε εντός του προϋπολογισμού σας. Τελευταίες μέρες του μήνα, άλλωστε, θα σας απασχολήσει μια είδηση για ένα project με πολύ καλές προοπτικές. Δεν αποκλείεται να σας γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση για συνεργασία.

Παρθένος

Ο Φεβρουάριος για εσάς αγαπητοί Παρθένοι, προσφέρεται ώστε να μπορέσετε να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας και να αλλάξετε το πρόσημό τους σε θετικό. Συγκεκριμένα, θα είναι ένας μήνας όπου θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στο χώρο εργασίας, να κάνετε μια συμφέρουσα συνεργασία ή να συμμετάσχετε σε ένα project το οποίο θα είναι επικερδές και θα σας φτιάξει την ψυχολογία.

Ο μήνας είναι ιδανικός, επίσης, για να κανονίσετε ωραίες εξορμήσεις με το σύντροφό σας αν είστε δεσμευμένοι, ή γιαι να προκύψει μια γνωριμία που θα μπορούσε να έχει σοβαρές προοπτικές εξέλιξης. Αν μάλιστα, έχετε γεννηθεί το τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας τότε είναι αρκετά πιθανό αυτά να συμβούν στις 2,8 και 13 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, σε πιο πρακτικά θέματα, αν θέλετε να προωθήσετε ή να ξεκινήσετε ένα project στο οποίο απαιτούνται έγγραφα, υπογραφές και γενικότερα «τρέξιμο», θα πρότεινα να εκμεταλλευτείτε τις παρακάτω ημερομηνίες: 5, 13, 14,17 και 22 Φεβρουαρίου. Βλέπετε, τότε είναι που μπαίνουν ο Ερμής και ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου και συναντάνε τον Πλούτωνα, μια λεπτομέρεια που θα σας κάνει να δείτε πιο διεξοδικά κάποια πράγματα και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Οι παραπάνω ημερομηνίες αφορούν, κυρίως, όσους είναι γεννημένοι το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου.

Θα πρέπει, αγαπημένοι, να επιστήσω την προσοχή σας σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, καθώς κάποια θέματα που θα προκύψουν από το εξωτερικό ή ένα νομικής φύσεως ζήτημα, θα «χαλάσουν» κατά κάποιο τρόπο την ηρεμία της καθημερινότητάς σας. Ειδικότερα, χρειάζεται να έχετε στο νου στις 8, 10, 17 (αν έχετε τα γενέθλια σας κοντά στις 13 Σεπτεμβρίου) και 25 Φεβρουαρίου, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Σεπτεμβρίου. Θα πρέπει να αντιδράσετε με ψυχραιμία, να δείτε πώς μπορείτε να ανταπεξέλθετε και σε καμία περίπτωση να μην υπεραναλύσετε τις καταστάσεις και χαθείτε στις λεπτομέρειες.

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 10 του μήνα, θα φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη σας να οργανωθείτε, ξεκινώντας από το χώρο εργασίας σας. Θα θελήσετε να βάλετε μια τάξη σε διάφορα projects ώστε να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας και να κάνετε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. Θεωρώ πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να ξεκινήσουν να κάνουν κάτι για τη φυσική τους εμφάνιση και να γραφτούν σε πρόγραμμα γυμναστηρίου ή να ξεκινήσουν συνεδρίες με ειδικό ψυχικής υγείας.

Η Πανσέληνος, από την άλλη, στις 25 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στο δικό σας ζώδιο και θα σας βάλει σε «εντατικό» πρόγραμμα αποτοξίνωσης από άτομα και καταστάσεις που πλέον δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι. Αν έχετε γεννηθεί το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό και να δείτε ποιες σχέσεις αξίζουν να μείνουν και ποιες έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος τους.

Τελευταίες ημέρες του μήνα, επηρεασμένοι ακόμα από την Πανσέληνο, ίσως κάνετε κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σας -οι έχοντες σχέση- οι οποίες όμως ενδέχεται να σας απογοητεύσουν καθώς θα αντιμετωπίσετε «ψύχρα» από την απέναντι πλευρά, όποτε το νου σας. Συζητήστε πώς μπορείτε να βάλετε πιο γερά θεμέλια στη σχέση σας και να την εξελίξετε.

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος για εσάς, αγαπημένοι φίλοι Ζυγοί, είναι ένας μήνας ο οποίος εστιάζει σε έρωτα, διασκέδαση και θέματα παιδιών. Δεν αποκλείεται κάποιοι να συναντήσετε τον φτερωτό θεό ερώτα κοντά του Αγίου Βαλεντίνου ή να βάλετε μπροστά ώστε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας.

Ακόμα, μέσα στο μήνα, θα δείτε πώς θα διευθετήσετε διάφορες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο σπίτι σας. Ίσως κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει ή κάποιες μικροζημιές που απαιτούν την άμεση προσοχή σας και σας βάζουν σε έξοδα. Τέλη του μήνα θα μπορέσετε να διεκδικήσετε πράγματα στο χώρο εργασίας σας.

Χαράς ευαγγέλια, λοιπόν, για όσους Ζυγούς ανήκετε στους ελεύθερους και δεν έχετε σχέση, καθώς ο μήνας προβλέπεται άκρως ερωτικός με τις πιθανότερες ημερομηνίες για κάποια γνωριμία τέτοιας φύσεως να είναι 5,10 με 16 και 17 με 22 Φεβρουαρίου. Επειδή, σε κάποιες από αυτές τις όψεις που θα σχηματιστούν στο προαναφερθέν διάστημα, εμπλέκεται και ο Πλούτωνας, να ξέρετε ότι μιλάμε για καρμικές γνωριμίες και έρωτες.

Αν από την άλλη, θέλετε να δείτε ποιες ημερομηνίες είναι οι καλύτερες ώστε να ολοκληρώσετε με επιτυχία τα διάφορα ζητήματα του σπιτιού, τότε θα πρότεινα να ξεκινήσετε από τις 2 Φεβρουαρίου και να συνεχίσετε στις 8 και στις 13 του μήνα. Αυτές οι όψεις αφορούν κυρίους τους γεννημένους Ζυγούς του τελευταίου πενθήμερου του ζωδίου.

Κάποια έξοδα τα οποία πολύ πιθανόν να έχουν προκύψει από γονεϊκές υποχρεώσεις -αν είστε γονείς- ή από δική σας παρόρμηση σε αγορές που βλάπτουν το πορτοφόλι σας, θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα κοντά στις 8, 10 (για τους Ζυγούς με γενέθλια κοντά την 1η Οκτωβρίου) στις 17 και στις 25 του μήνα.

Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στις 10 του μήνα, σας προτρέπει να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή. Να βγείτε έξω να κάνετε νέες γνωριμίες και να ερωτευθείτε, αν είστε μόνοι. Αν έχετε παιδιά, να βρείτε νέους δημιουργικούς τρόπους να διασκεδάσετε μαζί και αν επιθυμείτε να γίνετε γονείς να ξεκινήσετε προσπάθειες για την απόκτηση ενός παιδιού.

Προς το τέλος του μήνα, στις 24, θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία θα εντείνει την αίσθηση ότι πρέπει να ρίξετε λίγο τους χρόνους με τους οποίους τρέχετε τη ζωή σας, να κάνετε ένα βήμα πίσω και να φορτίσετε μπαταρίες. Δείτε το σαν δώρο στη ψυχική σας υγεία.

Οι τελευταίες δυο ημέρες του μήνα είναι ιδανικές ώστε να προωθήσετε τη δική σας ατζέντα στη δουλειά. Είναι ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα όπου μπορείτε να υπογράψετε συμφωνίες και να έρθετε πιο κοντά στους επαγγελματικούς σας στόχους.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί, αυτόν τον μήνα θα επικεντρωθείτε κυρίως σε θέματα σπιτιού. Μπορεί να βρίσκεστε σε φάση που θέλετε να μετακομίσετε ή να κάνετε σοβαρές μεταρρυθμίσεις, π.χ. ολική ανακαίνιση.

Καθώς ο Ερμής, ο Άρης και η Αφροδίτη, σταδιακά αυτό τον μήνα, θα μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου, εσάς θα σας ανοίγεται περισσότερο η όρεξη να κάνετε πράγματα και αλλαγές στο χώρο σας. Το θεωρώ πολύ πιθανό αν ψάχνετε για σπίτι, αυτό το διάστημα, να βρείτε ή να πάρετε μια πολύ σοβαρή απόφαση σχετικά με αυτό -δηλαδή να πουλήσετε ή να αγοράσετε κάποιο οίκημα, αν φυσικά σας το επιτρέπει ο τραπεζικός σας λογαριασμός.

Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξετε όσον αφορά το ζήτημα του σπιτιού, είναι τις εντάσεις που μπορεί να προκαλέσει η όποια απόφαση στη σχέση σας. Καλύτερα να έχετε κάνει μια σοβαρή συζήτηση με το σύντροφό σας ώστε να μην τον βρουν εξαπίνης οι αποφάσεις σας. Ισχύει εννοείται και το αντίστροφο, δηλαδή ο σύντροφός σας να αποφάσισε και να έκλεισε να ξεκινήσουν διάφορες διαδικασίες, χωρίς εσείς να έχετε συναινέσει, πράγμα που προφανώς θα οδηγήσει σε τσακωμούς.

Οι ημερομηνίες που θα ήταν καλό να δώσετε τη προσοχή σας για το παραπάνω θέμα είναι οι : 8,10,17 και 25 Φεβρουαρίου και αφορούν ιδιαίτερα τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, δηλαδή 2-8 Νοεμβρίου.

Στα καλά νέα του μήνα, ο Φεβρουάριος για εσάς υπόσχεται φλερτ και νέες γνωριμίες – αν φυσικά ανήκετε στους αδέσμευτους και είστε του τρίτου δεκαημέρου, οπότε να περιμένετε εξελίξεις σε αυτό το τομέα κοντά στις ημερομηνίες 2, 8 και 13 Φεβρουαρίου.

H Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 10 του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου θα υπερθεματίσει το ζήτημα με το σπίτι που είπαμε. Μήπως έχει έρθει η ώρα να βρείτε νέο σπίτι; Μήπως σας έγινε πρόταση να συγκατοικήσετε με κάποιον και έτσι να αλλάξει η καθημερινότητά σας; Μήπως το σπίτι που μένετε χρήζει ανακαίνισης; Όλα αυτά τα σενάρια, αν έχετε γενέθλια κοντά στις 12-13 Νοεμβρίου είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνουν.

Στις 24 Φεβρουαρίου, η Πανσέληνος σας καλεί από το ζώδιο της Παρθένου να κάνετε ένα είδος ξεκαθαρίσματος σε μια γνωριμία ώστε να καταλάβετε και εσείς τις προθέσεις της. Αν δείτε ότι δεν κινήστε στο ίδιο μήκος κύματος, όσο καλά και να περνάτε, είναι καλύτερα να πάτε παρακάτω.

Ο μήνας ολοκληρώνεται με μια αισιόδοξη νότα, αφού 28-29 Φεβρουαρίου θα μπορέσετε -αν είστε σε σχέση- να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σας ώστε είτε να πάτε τη σχέση σας παρακάτω ή να βρείτε νέους δημιουργικούς τρόπους να περάσετε καλά και να ανανεωθείτε σαν ζευγάρι. Οι αδέσμευτοι θα περάσουν ένα αρκετά ευχάριστο διήμερο, γεμάτο φλερτ και διασκέδαση.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες, αυτόν τον μήνα, θα επικεντρωθείτε στο πώς να βελτιώσετε την επικοινωνία σας προς τους άλλους και θα μπείτε στη διαδικασία να δείτε, πως ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης μπορεί να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει να προωθήσετε ευκολότερα τις ιδέες σας, προκειμένου να πετύχετε τους σκοπούς σας. Καλός μήνας για να κοιτάξετε για νέο μεταφορικό όχημα ή για κάποια σημαντική τροποποίηση στο υπάρχον αυτοκίνητό σας ή για αγορά κινητού τηλεφώνου.

Επιπλέον, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρείτε και ένα παράλληλο εισόδημα, ενδεχομένως με την μετατροπή ενός χόμπι σε κάτι πιο επικερδές, το οποίο μπορείτε να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας από το σπίτι. Καλύτερες ημέρες για να το ξεκινήσετε αυτό, θεωρώ τις 2, 8 και τις 13 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα είναι ευνοϊκό, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γενέθλια μεταξύ 16 και 20 Δεκεμβρίου.

Για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, λοιπόν, οι Τοξότες θα κάνετε επαφές, γνωριμίες και συζητήσεις. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις μάλιστα, θα επηρεαστείτε κατά πολύ και θα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε μια κατάσταση διαφορετικά από ό,τι την είχατε στην αρχή στο μυαλό σας. Μια καλή περίοδος για να προωθήσετε τα θέματά σας σε όποιο τομέα σας αφορά, ειδικά αν εμπλέκονται έγγραφα και διαδικασίες που χρειάζονται εγκρίσεις και υπογραφές από άλλους είναι στις 5, 13-22 Φεβρουαρίου, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου.

Παράλληλα, θα πρέπει στις παρακάτω ημερομηνίες να δώσετε προσοχή, καθώς μέσα στον «οργασμό» επικοινωνίας που θα σας πιάσει αυτό το μήνα, θα υπάρξει μια δόση υπερβολής, ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον. Προσοχή, λοιπόν, στις 8,10,17 και 25 Φεβρουαρίου, στο τι ζητάτε και πώς το ζητάτε από τους ανωτέρους σας, ιδιαίτερα αν πρόκειται να συζητήσετε για προαγωγή ή είστε σε συνέντευξη για νέα δουλειά.

Η Νέα Σελήνη στις 10 Φεβρουαρίου, τονίζει το θέμα της επικοινωνίας, ωθώντας σας στο να μπείτε στη διαδικασία να ξεκολλήσετε από στερεοτυπικές ιδεολογίες που μπορεί να είχατε και να ξεκινήσετε να υιοθετείτε διαφορετικό τρόπο σκέψης. Ίσως τώρα να σας έρθει και η έμπνευση να βγείτε από ένα πνευματικό «μπλοκάρισμα» αν είστε καλλιτέχνης ή ασχολείστε με κάτι πνευματικής φύσης.

Από την άλλη, η Πανσέληνος στις 24 Φεβρουαρίου -η οποία επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου-, σας καλεί να κοιτάξετε σοβαρά την κατάσταση που επικρατεί και να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ επαγγελματικής ζωής και σπιτιού. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε κάποιες αλλαγές στο τρόπο με τον οποίο δουλεύετε, ώστε να εξασφαλίσετε περισσότερο προσωπικό χρόνο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τέλος, 28-29 Φεβρουαρίου γίνονται κάποιες σοβαρές συζητήσεις για αλλαγές στο σπίτι σας οι οποίες, όμως, ενώ αρχικά μπορεί να σας πιέσουν, αργότερα θα υπάρξει μια ευνοϊκή εξέλιξη που θα σας καθησυχάσει.

Αιγόκερως

Το εισόδημά σας, αλλά και εν γένει η οικονομική ασφάλεια, είναι η μεγαλύτερη έννοια σας για αυτό το μήνα αγαπημένοι φίλοι Αιγόκεροι. Έχουν προκύψει κάποια ζητήματα από το παρελθόν τα οποία σας ωθούν να βρείτε και άλλους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας, είτε με το να βρείτε παράλληλη δουλειά, είτε με το να εργαστείτε περισσότερες ώρες στην υπάρχουσα, ώστε να πάρετε κάποιο bonus.

Η πολλαπλή είσοδος πλανητών όπως ο Ερμής, ο Άρης και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά και η σύνοδος που θα σχηματίσουν με τον Πλούτωνα, αμέσως μόλις μπουν, θα σας ωθήσουν στο να κάνετε αρκετά στοχευμένες κινήσεις ως προς την αύξηση των ψηφίων του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Αυτές οι κινήσεις μπορεί να είναι μια συνάντηση για νέα συνεργασία, μια συζήτηση με τον ανώτερό σας ή να βρείτε ευκαιρίες να επενδύσετε σε κάτι. Οι καλύτερες ημερομηνίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ώστε να δράσετε κατάλληλα ως προς αυτό είναι: 5, 13 και 16-22 Φεβρουαρίου, με εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου να ευνοείστε ιδιαίτερα.

Θα χρειαστεί να προσέχετε έξοδα τα οποία μπορεί να προκύψουν στις 8,10,17 και 25 Φεβρουαρίου, καθώς θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και θα ανοίξουν νέες οικονομικές τρύπες. Αν είστε γονείς, τότε αυτά τα έξοδα πιθανόν να προκύψουν από κάποια δραστηριότητα του παιδιού. Από την άλλη αν δεν έχετε παιδιά, προσέξτε τις αγορές που κάνετε και να βεβαιωθείτε ότι όντως έχετε ανάγκη το προϊόν.

Mε την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 10 Φεβρουαρίου, θα κληθείτε να δείτε και τις δικές σας προσωπικές αξίες. Να βρείτε τρόπους να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και την αυτοεκτίμηση σας. Έχετε συνδέσει πολύ την αξία σας σαν άτομο με τον τραπεζικό σας λογαριασμό και ενδεχομένως να νιώθετε ότι οι άλλοι σας εκτιμούν μόνο όταν έχετε να τους δώσετε κάτι. Με τη Νέα Σελήνη έχετε ευκαιρία να κάνετε μια αποσύνδεση από όλο αυτό και να αγαπήσετε τον εαυτό σας ως είναι. Φυσικά και ένας καλός νέος προϋπολογισμός πάντα βοηθά στο να νιώσετε πιο σίγουροι για τις επόμενες κινήσεις σας.

Τέλος, η Πανσέληνος στις 24 Φεβρουαρίου από το ζώδιο της Παρθένου, θα σας βγάλει στην επιφάνεια ένα ζήτημα νομικής φύσης, η εξέλιξη του οποίου δείχνει πως πάει για ολοκλήρωση. Κάποιοι θα μάθετε νέα από το εξωτερικό, είτε από κάποιο πανεπιστήμιο αν έχετε κάνει αίτηση, είτε κάποιος από το εξωτερικό να θέλει να σας επισκεφτεί. Η Πανσέληνος α επηρεάσει κυρίως εσάς που έχετε τα γενέθλια σας το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας.

Ο μήνας ολοκληρώνεται με ένα ευνοϊκό διήμερο στις 28-29 Φεβρουαρίου, το οποίο είναι ιδανικό για να προωθήσετε ζητήματα καριέρας, όπως να βρείτε δουλειά ή να συζητήσετε για αύξηση. Στις 29, ακόμα, μπορεί κάποιοι να λάβετε μια ευχάριστη είδηση από άτομο που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Ο Φεβρουάριος, φίλοι Υδροχόοι, έχει να κάνει τόσο με την αυτοπροβολή σας, όσο και με την προώθηση των ιδεών σας ώστε να έρθετε ακόμα πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας. Επιπλέον, είναι ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα ευνοηθούν ιδιαίτερα και οι συναντήσεις για να συζητήσετε με συνεργάτες ή δικά σας άτομα πώς να αξιοποιήσετε καλύτερα ένα οικονομικό θέμα.

Αυτόν το μήνα, ο Ερμής, ο Άρης και η Αφροδίτη σταδιακά θα κάνουν την είσοδό τους στο δικό σας ζώδιο και με την επαφή που θα κάνουν με τον Πλούτωνα, θεωρώ ότι θα μπείτε στη διαδικασία, αρχικά να δείτε μέσα σας πώς μπορείτε να κάνετε αλλαγές στον τρόπο σκέψης αντίδρασης και συμπεριφοράς, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας.

Ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα με καλές προοπτικές για εσάς, μέσα στο οποίο μπορείτε να δράσετε και πετύχετε σημαντικά είναι οι 5,13 και 16-22 Φεβρουαρίου. Επηρεάζονται κυρίως οι Υδροχόοι που έχετε γενέθλια το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας.

Επίσης, στις 2,8, και 13 του μήνα, ευνοούνται συζητήσεις και συναντήσεις για ένα project που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά επικερδές, αρκεί να το κρατήσετε -προς το παρόν- για εσάς. Μην ανακοινώσετε κάτι, απλά τώρα δείτε πώς μπορεί να εξελιχθεί σε πρώτη φάση.

Στον αντίποδα, τώρα, ένα διάστημα που χρήζει ιδιαίτερης διαχείρισης από την πλευρά σας είναι 8 με 10, 17 και 25 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερομηνιών είναι πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις στο σπίτι, με τον σύντροφό σας ή τα οικεία πρόσωπά σας. Αν μένετε μόνοι, τότε τα θέματα είναι πιθανόν να μεταφερθούν σε εσάς δια τηλεφώνου. Αν διαφωνείτε για ένα ζήτημα, το σωστό και ωφέλιμο είναι να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε και να μείνετε στο ότι έχετε διαφορετική γνώμη. Με το να σηκώνετε τους τόνους δεν θα λυθεί τίποτα.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 10 Φεβρουαρίου θα σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε πολλά πάνω σας. Ενδεχομένως να θελήσετε να αλλάξετε εμφάνιση, να γραφτείτε σε γυμναστήριο ή να κάνετε ολική αλλαγή στη γκαρνταρόμπα σας. Βέβαια, οι αλλαγές μπορεί να είναι και λιγότερο δραματικές, όπως να κάνετε απλά έναν προσωπικό απολογισμό και να δείτε σε ποιους τομείς μπορείτε να βελτιωθείτε.

Με την Πανσέληνο στις 24 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, θα μπορέσετε να διευθετήσετε μια οικονομική υποχρέωση, η οποία προέκυψε είτε μέσα από χρέη στο δημόσιο είτε μέσα από την εργασία σας. Από την άλλη, ίσως προκύψει και ένα θέμα κληρονομικό το οποίο πρέπει να διαχειριστείτε.

Τελευταίες δυο ημέρες του μήνα, μπορείτε να σκεφτείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας, με έναν τρόπο να είναι να μετατρέψετε ένα χόμπι σας ώστε να μπορείτε να σας αποφέρει κέρδος από το σπίτι.

Ιχθύες

Τον Φεβρουάριο, αγαπημένοι φίλοι Ιχθύες, θα θελήσετε να κάνετε ένα διάλειμμα από όλους και όλα. Είναι ένας μήνας στον οποίο θέλετε να αφιερωθείτε στο πώς θα ανασυγκροτηθείτε καλύτερα και ποια είναι τα καλύτερα πλάνα που μπορείτε να κάνετε ώστε να πραγματοποιήσετε τους σκοπούς σας. Είναι ένας μήνας κατά το οποίο θα μπορέσετε να κάνετε τους δικούς προσωπικούς απολογισμούς και να δείτε πώς θα βγείτε ανανεωμένοι με ξεκάθαρους στόχους προς τα έξω.

Η «Πλουτώνια» επιρροή για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα είναι αρκετά αισθητή και θα σας ωθήσει να ψάξετε και να ανακαλύψετε τρόπους που μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Ερμής, Άρης, Αφροδίτη περνάνε στο ζώδιο του Υδροχόου αυτό μήνα και η συνάντηση τους με τον Πλούτωνα θα σας επιτρέψουν να εμπνευστείτε και να βάλετε σιγά σιγά κάτω ένα σχέδιο ώστε να μπορέσετε αργότερα να το υλοποιήσετε.

Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από μια βαθιά συζήτηση με έναν πολύ δικό σας άνθρωπο, με το ψάξιμο και την εύρεση νέων εισοδηματικών πόρων ή βρίσκοντας τρόπους για την δική σας αυτοβελτίωση, σωματική ή πνευματική. Οι καλύτερες ημερομηνίες για να τα κάνετε αυτά είναι οι 5,13 και 16-22 Φεβρουαρίου, όπου και επηρεάζονται κυρίως οι Ιχθύες που έχουν γενέθλια το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου.

Ακόμα, ο Φεβρουάριος για όσους από εσάς έχετε γεννηθεί κοντά στις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου, σας προσφέρει ένα ευνοϊκό διάστημα στις 2, 8 και 13 του μήνα, όπου θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα, από τα οποία μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια ώστε να πετύχετε τους στόχους σας στους τομείς στους οποίους εσείς επιθυμείτε.

Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να έχετε το νου σας, στις 8,10,17 και 25 του μήνα, ώστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας, από κάποιες παρασκηνιακές αποκαλύψεις που θα γίνουν. Θα ακούσετε για κάποια λόγια που έχουν πει για εσάς ή κάποιες ενέργειες που έγιναν πίσω από την πλάτη σας και αυτό -όπως είναι αναμενόμενο-, ίσως σας στεναχωρήσει.

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι ιδανική για να κάνετε έναν προσωπικό απολογισμό ώστε να δείτε με την ησυχία σας ποιους τομείς στη ζωή σας χρειάζεται να βελτιώσετε. Είναι ευκαιρία να καταγράψετε τα όνειρα και τους στόχους σας και να επενδύσετε στην ψυχική σας ηρεμία.

Προς το τέλος του μήνα, η Πανσέληνος από το ζώδιο της Παρθένου στις 24, θα σας καλέσει να δείτε τη σχέση σας -αν βρίσκεστε σε μία- ή και γενικότερα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, με φίλους και συναδέλφους και να κάνετε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα, όπου θα αποβάλετε από τη ζωή σας, οτιδήποτε τοξικό. Ακόμα και αν είναι μια σχέση που είχατε επενδύσει πολλά, αν έχει μετατραπεί σε σαράκι είναι προτιμότερο να την τελειώσετε.

Οι τελευταίες δυο ημέρες του Φεβρουαρίου, οι 28 και οι 29 -ειδικά για όσους είναι γεννημένοι αυτές τις ημέρες- θα είναι εξαιρετικά θετικές ώστε να κάνετε συζήτηση για κάποια συμφέρουσα συμφωνία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.