ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (11/02): Κινηθείτε ευέλικτα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

10 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια σήμερα (11/02): Κινηθείτε ευέλικτα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/02) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων μαζί με τον Κρόνο σήμερα μπορεί να φέρει μια νοσταλγική νότα ή να υπάρξει ένα είδος ακαμψίας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις είτε από εσάς είτε από τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή σήμερα. Δώστε χώρο στα συναισθήματά σας και μπείτε στην διαδικασία να εξετάσετε αυτά που νιώθετε αν συμπίπτουν με την αντικειμενική πραγματικότητα ή είναι μέρος της φαντασίας σας και του συναισθηματικού σας σεναρίου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας ενδέχεται να πάρουν μεγάλο μέρος των σκέψεων σας γιαυτό προσπαθήστε να λειτουργήσετε με αντικειμενικότητα, χωρίς βιασύνη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, σε κοινωνικό επίπεδο και ότι αφορά κοινούς στόχους με άλλους ανθρώπους σας βοηθούν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες σκέψεις, ανάγκες και επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα ωστόσο με τα συγκεκριμένα πλανητικά δρώμενα θα χρειαστεί να σταθείτε καθαρά σε ότι είναι ρεαλιστικό. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα τα οποία θα πρέπει να τα μελετήσετε με αντικειμενικότητα και καθαρά ρεαλιστικές προσδοκίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, έντονη η ανάγκη να νιώσετε όμορφα και ήσυχα σήμερα γιαυτό οι σκέψεις σας προσανατολίζονται κυρίως στο πώς θα μπορέσετε να το πετύχετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στους Ιχθύες απέναντι από το ζώδιό σας ενισχύει την ανάγκη σας να περάσετε όμορφες στιγμές, με θαλπωρή, με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, έντονη η ανάγκη να πάρετε χαρά από δικά σας δημιουργήματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, αρκετά δημιουργική ημέρα η σημερινή αρκεί να μην κάνετε πολλές συζητήσεις και να μην μεταφέρετε τις σκέψεις σας παντού. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, διάφορες καταστάσεις σήμερα θα μπορούσαν να σας βάλουν σε διλλήματα ή να νιώσετε κάπως αδύναμη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα με κάποιον τρόπο θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και μπορείτε να μεταφέρετε τις ιδέες και τα μηνύματά σας σε αυτούς που επιζητάτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα με κάποιον τρόπο ενδέχεται να βοηθηθείτε να κατανοήσετε καλύτερα προς ποία κατεύθυνση να πάτε ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για τελικές αποφάσεις και συμπεράσματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα προκύπτει η ανάγκη να εξετάσετε εκ νέου κάποια ήδη υπάρχοντα δεδομένα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.