ΖΩΔΙΑ

Ερωτική σύνοδο Άρη και Αφροδίτης - Ποια ζώδια πρέπει να την εκμεταλλευτούν


JTeam

22 Φεβρουαρίου 2024

Ερωτική σύνοδο Άρη και Αφροδίτης - Ποια ζώδια πρέπει να την εκμεταλλευτούν
Όσο μουντός είναι ο καιρός, τόσο φλογερά είναι τα άστρα σήμερα

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ξεχωριστή για την αστρολογία, αφού έχουμε μια από τις πιο ερωτικές και ευχάριστες συνόδους. Όπου ακούς Άρη μαζί με Αφροδίτη, ξέρεις ότι τα πράγματα θα είναι έντονα, ερωτικά και απολαυστικά. Οι αιώνιοι εραστές της αστρολογίας θα συναντηθούν στο ζώδιο του Υδροχόου, και θα επηρεάζουν κυρίως Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους.

  • Ταύροι

Για εσάς μπορεί τα ερωτικά να μην βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ωστόσο η εύνοια είναι με το μέρος σας. Η συγκεκριμένη σύνοδος αγγίζει τον τομέα της καριέρας και της εικόνας σας και σας βοηθάει να πετύχετε στόχους, αλλά και να αναγνωριστεί η αξία σας. Τις επόμενες ώρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν συναντήσεις με άτομα κύρους και εξουσίας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Είναι επίσης η στιγμή για να κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε ό,τι αφορά τα ζητήματα της καριέρας και τους συνεργάτες σας, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την επαγγελματική πορεία και την εξέλιξη σας. Και τα ερωτικά σας όμως, δεν μένουν παραπονεμένα. Για το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να κάνετε το επόμενο βήμα.

  • Σκορπιοί

Η σύνοδος αυτή επηρεάζει έντονα την ψυχολογία σας και σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς. Δεν αποκλείεται να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο, σε ένα πρόσωπο που σας απασχολεί. Το συναίσθημα τώρα θα σας κατακλύσει και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι βασισμένες στο συναίσθημα. Θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, θα δοκιμάσετε νέες εμπειρίες μαζί και φυσικά θα αφήσετε το ανεξέλεγκτο πάθος σας να σας οδηγήσει σε πολύ προσωπικές και ερωτικές καταστάσεις.

  • Υδροχόοι

Είναι πολλά τα όσα έχουν συμβεί στο ζώδιο σας το τελευταίο διάστημα, και ένα ακόμη ευχάριστο γεγονός έρχεται να σας επηρεάσει. Το τελευταίο διάστημα ίσως είχατε αφοσιωθεί σε προσωπικούς στόχους, ωστόσο είναι ώρα να κάνετε ένα ευχάριστο ερωτικό διάλειμμα. Θα έχετε πολλές κατακτήσεις και κάποιοι από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε ή να μπείτε σε μια ιστορία που θα σας προσφέρει πάθος, ένταση και ενθουσιασμό. Αν είστε δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS