ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα δουν θετικές αλλαγές, σήμερα, 2 Μαρτίου


JTeam

2 Μαρτίου 2024

Κοπέλα με τατουάζ ζωδίου
© Unsplash/ Abstral
Και ειδικά στις σχέσεις τους

Λίγο η Σελήνη, λίγο ο Πλούτωνας, η σημερινή ημέρα, 2 Μαρτίου, φέρνει αναταραχές και... αλλαγές. Ουσιαστικά, πρόκειται για μεταβατική περίοδο αλλά το ζήτημα είναι αν είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την αλλαγή, ειδικά στον τομέα των σχέσεων.

Για τρία, όμως, από τα ζώδια του κύκλου, η ιδέα της αλλαγής μέσα στη σχέση είναι αναπόφευκτη και έρχεται να ανατρέψει το στερεοτυπικό «οι άνθρωποι δεν αλλάζουν». Γιατί, ας μη γελιόμαστε, οι άνθρωποι αλλάζουν και αυτό ονομάζεται εξέλιξη. Όσοι δεν αλλάζουν είναι εκείνοι που δε θέλουν να εξελιχθούν και αυτοί δεν έχουν θέση στη ζωή μας.

Τα 3 ζώδια που θα δουν θετικές αλλαγές, σήμερα, 2 Μαρτίου

Κριός

Ακριβώς επειδή η σημερινή ημέρα είναι τόσο περίπλοκη, ίσως νιώθεις ότι δεν συμβαίνουν αυτά που θα ήθελες και σε πιάνει ανυπομονησία.

Νιώθεις πολύ χαρούμενος με τον άνθρωπο που είσαι μαζί και αυτό ενεργοποιεί τη διάθεσή σου να κάνεις και να δώσεις περισσότερα στη σχέση σου -κάτι για το οποίο ο σύντροφός σου πιθανόν να μην είναι έτοιμος. Δεν είναι ότι δε θέλει να σου δώσει όσα ζητάς, απλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο από σένα για να επεξεργαστεί την όλη ιδέα της αλλαγής -είτε πρόκειται για επισημοποίηση σχέσης, συγκατοίκηση, γάμο, παιδιά.

Τα άστρα ευνοούν την εξέλιξη της σχέσης σας και θα έχεις θετικές εξελίξεις πολύ σύντομα, αρκεί να σταματήσεις να πιέζεις και να δώσεις περιθώριο στον άλλον να προσαρμοστεί.

Παρθένος

Είσαι ανοιχτόμυαλος και αυτό μπορεί να φέρει μια αλλαγή που στην αρχή ίσως σε τρομάξει. Ούτως ή άλλως, το συνηθίζεις να τρομάζεις πριν αποδεχθείς οτιδήποτε νέο -μια κακιά συνήθεια που καταλαβαίνεις κι ο ίδιος ότι πρέπει να ξεπεράσεις.

Στη σχέση σου, για παράδειγμα, συνηθίζεις να απορρίπτεις τις ρομαντικές ιδέες του συντρόφου σου από την αρχή κάτι που τον έχει κάνει πιο συγκρατημένο απέναντί σου.

Αν αποδεχθείς ότι ο φόβος σου για αλλαγή ίσως και να είναι παράλογος και παραδεχθείς ότι προβάλεις τις ανασφάλειες των παλιών σου σχέσεων στη νέα, τότε πανέμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν. Τα άστρα σε αγαπάνε και στο δείχνουν σήμερα, ενώ το μόνο εμπόδιο στις θετικές αλλαγές που φέρνουν σήμερα είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι.

Αιγόκερως

Οι μεταβάσεις στον Τοξότη πάντα κάνουν θαύματα στο ζώδιο του Αιγόκερω, αφού νιώθεις πολύ κοντά με το συγκεκριμένο ζώδιο, ειδικά όσον αφορά την ικανότητά σου να βλέπεις το καλό σε όλα.

Πέρασες πολλές ημέρες με αρνητισμό, αλλά τώρα είναι η στιγμή να απαλλαγείς από αυτό το mood. Το άλλο σου μισό χρειάζεται τη στήριξή σου και το ξέρεις, απλά φοβάσαι μήπως κάνεις τα πράγματα χειρότερα αντί να βοηθήσεις.

Ξεκίνα με το να πεις «σ'αγαπώ» και να δημιουργήσεις την ασφάλεια που χρειάζεται το ταίρι σου για να ζητήσει τη βοήθεια που θέλει. Τότε είναι η στιγμή να δείξεις ότι θα είσαι πάντα εκεί να βοηθήσεις και θα δώσεις τη θετική ματιά -για την οποία φημίζεσαι- σε κάθε ζήτημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS