ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (05/03): Εξετάστε αντικειμενικά τις καταστάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

4 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα (05/03): Εξετάστε αντικειμενικά τις καταστάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (05/03) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Αιγόκερω ενεργοποιώντας κυρίως ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την εργασία, την καριέρα και γενικότερα τις πιο γειωμένες καταστάσεις της ζωής σας στο σήμερα. Η θετική της σχέση με τον Δία και τον Κρόνο θα λειτουργήσει ευνοϊκά αν αποφασίσετε να δείτε, με ενήλικο τρόπο, τα ζητήματα που είναι ανοιχτά και χρειάζονται διευθέτηση.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι σήμερα είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση ωστόσο θα υπάρχει η εύνοια να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε καταστάσεις αν μπείτε και εσείς ηθελημένα σε αυτή την διαδικασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα και αύριο θα λειτουργήσει υποστηρικτικά σε ότι θέλετε να κάνετε και έχει δομή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, είναι αλήθεια πως πολλές σκέψεις τριβελίζουν το κεφάλι σας αυτές τις ημέρες και είναι επίσης αλήθεια πως νιώθετε την ενέργειά σας αρκετά πεσμένη ώστε να αντεπεξέλθετε, τουλάχιστον όσο θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο σήμερα και αύριο και πιθανά να μην μπορέσετε να κρατήσετε εύκολα τις ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα υπάρχει η δυναμική να κάνετε πράξη μία ιδέα που δουλεύετε το τελευταίο διάστημα αρκεί να είστε έτοιμη/ος να κάνετε πολύ συγκεκριμένα βήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα έχετε την εύνοια να προχωρήσετε κατά βούληση και κατάλληλα προετοιμασμένη/ος. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και δείξτε στους άλλους τις ικανότητές σας μέσα από τις οργανωμένες δράσεις σας και τις μεθοδευμένες κινήσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε επιφυλακτικά, χωρίς να πάρετε ρίσκο και κυρίως χωρίς να είστε σίγουρη/ος για την πορεία και εξέλιξη. Ενδέχεται να έρθουν όλα όπως τα έχετε σκεφτεί και προγραμματίσει αλλά καλό θα είναι να εκπλαγείτε ευχάριστα παρά να απογοητευτείτε λόγω των μεγάλων προσδοκιών σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα εστιάστε στη καλή και σωστή επικοινωνία με τους κατάλληλους ανθρώπους. Η δυναμική της ημέρας σας βοηθά αρκεί να σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα και να είστε όσο περισσότερο αντικειμενική/ός μπορείτε σχετικά με τις προσδοκίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ένα οικονομικό θέμα ή ζήτημα που σχετίζεται με τις αξίες γενικότερα ενδέχεται να πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας. Είναι πολύ καλή στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε πλαίσιο και σε μία καλή, παραγωγική σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δίνει την απαραίτητη ώθηση να κινηθείτε κατά βούληση και επιθυμία. Η σταθερότητά σας θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο από αυτό που νομίζετε γιατί μπορείτε ταυτόχρονα να διδάξετε και στους ανθρώπους γύρω σας πώς η αποτελεσματικότητα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την προσήλωση προς τον στόχο και την θέληση για επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις σήμερα ενδέχεται να σας κάνουν πιο απόμακρη/ο ή/και άλλοι γύρω σας να πιστεύουν πως δεν έχετε διάθεση να μοιραστείτε πράγματα. Εν μέρει είναι αλήθεια, με την έννοια πως σήμερα είστε στον εαυτό σας και προσπαθείτε να επανατοποθετηθείτε πιο σωστά στον δρόμο της επιλογής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και η ημέρα προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να κάνετε πράγματα τα οποία έχουν όραμα και σταθερές βάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.