ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (08/03): Μην αναλωθείτε σε ανούσιες συζητήσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

7 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα (08/03): Μην αναλωθείτε σε ανούσιες συζητήσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (08/03) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο του Υδροχόου κοντά στην Αφροδίτη και τον Άρη σήμερα. Η ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν θα οδηγεί τα βήματά σας ωστόσο με σύνεση γιατί η δυσαρμονική της σχέση με τον Ουρανό μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω από τη μία στιγμή στην άλλη.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία με κάποιον τρόπο αναζωπυρώνουν το όραμα σας ή σας βοηθούν στον στόχο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μπορείτε να ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα σήμερα και να τα διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Ένας στόχος είναι σημαντικό να μπει αυτή τη στιγμή και έχετε την ικανότητα να οριοθετήσετε τις καταστάσεις προς την ολοκλήρωση του. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα η βοήθεια σας και γενικότερα η συμμετοχή σας σε κάτι που θα σας ζητηθεί είναι σημαντική. Σταθείτε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δείτε τη ζωή με μια άλλη ματιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, δύσκολη ημέρα για πολλές δράσεις οι οποίες δεν στηρίζονται μόνο στις δικές σας ανάγκες. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα να ζητήσετε την βοήθεια από οικείους είτε γιατί δεν θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά είτε γιατί δεν θα είναι διαθέσιμοι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οι σχέσεις και γενικότερα οι συνεργασίες αυτή τη στιγμή σας απασχολούν και πιθανά να σας αγχώνει το γεγονός πως δεν υπάρχει το κατάλληλο κανάλι επικοινωνίας. Η Σελήνη ακόμη στον Υδροχόο σας βοηθά είτε να αλλάξετε ρότα είτε να μπορέσετε να βρείτε την κατάλληλη οδό επικοινωνίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, εργασιακά ζητήματα σας πιέζουν αυτή την στιγμή και όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα και στην εντέλεια. Δεν έχετε πρόβλημα με τους χρόνους γιατί είναι γνωστό πως μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα εντός περιθωρίων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να πάρετε χαρά μέσα από καταστάσεις οι οποίες είτε είναι ευχάριστες είτε σας ταιριάζουν θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Ασχοληθείτε με αυτό που σας οδηγεί η καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, το σπίτι, η οικογένεια, η προσωπική σας ζωή και γενικότερα προσωπικά σας θέματα σήμερα μπορούν να αντιμετωπιστούν με ποικίλους τρόπους. Δείτε τη πανοραμική εικόνα και εστιάστε σε αυτό που πραγματικά είναι σημαντικό και χρειάζεται την ενέργεια σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα είναι σημαντική. Ξεκάθαρες κουβέντες χωρίς πολλές λεπτομέρειες αλλά πάντα με το χέρι στην καρδιά, ζητά η Σελήνη στον Υδροχόο, σπρώχνοντας σας να εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, θέματα αξιών ενεργοποιούνται σήμερα με κάποιον τρόπο. Είτε πρόκειται για κληρονομικά θέματα, οικονομικά γενικότερα ή κτήσεις είναι σημαντικό να εστιάστε σε ότι σας δίνει συναισθηματική ασφάλεια παρά υλική. Στο σήμερα της ζωής σας αυτό είναι το σημαντικότερο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι δράσεις ωστόσο χρειάζεται να είναι πολύ συγκεκριμένες και μια μια τη φορά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, δεν είναι καλή ημέρα για εξωτερικές δράσεις ή πολλές νοητικές διεργασίες. Ξεκουραστείτε και κυρίως αποφορτιστείτε με τον τρόπο που γνωρίζετε εσείς καλύτερα. Είναι σημαντικό να προστατευτείτε από τις κακοτοπιές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.