ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (11/03): Ερμής στον Κριό έως 15/5 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

10 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα (11/03): Ερμής στον Κριό έως 15/5 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/03) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Χτες νωρίς το πρωί ο Ερμής μπήκε στο ζώδιο του Κριού και θα παραμείνει μέχρι 15 Μαΐου. Σε αυτή τη θέση ο φτερωτός αγγελιοφόρος θα ανοίξει δημιουργικούς δρόμους και θα μας φέρει σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η γρήγορη σκέψη θα είναι παρούσα με σκοπό να φτάσουμε γρηγορότερα στο στόχο που έχουμε βάλει ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί η «βιασύνη» φέρνει και λάθη ειδικά την περίοδο που θα κινηθεί ανάδρομος, στο ίδιο ζώδιο, μεταξύ 2/4 και 25/4 (θα αναφερθούμε αναλυτικά σε ξεχωριστό άρθρο). Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι 15/5 σας δίνει φτερά να κάνετε πράγματα για εσάς, παίρνοντας ακόμη ευκολότερα πρωτοβουλίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού μέχρι 15/5 θα αναμοχλεύει οτιδήποτε μέχρι τώρα έχει μπει στο «αθόρυβο» για τον οποιοδήποτε λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, μέχρι 15/5, ο Ερμής στον Κριό, θα προσθέτει γρηγοράδα στη σκέψη σας αλλά και στις κινήσεις σας κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Κριό σας φορτίζει με την απαραίτητη τόλμη και το σθένος κυρίως σε εργασιακά και καριέρας θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, έντονη παρόρμηση θα δώσει ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού μέχρι 15/5 σε εσάς και ότι πρεσβεύετε σχετικά με όνειρα και προσδοκίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Κριό φέρνει μαζί του και ένα είδος προσωπικής αναγέννησης για εσάς σε βαθύτερα επίπεδα, επιθυμίες και όνειρα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντί από το ζώδιό σας μέχρι 15/5 βάζοντάς σας στην διαδικασία να δείτε με διαφορετικό μάτι σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, με τον Ερμή στον Κριό μέχρι 15/5 πολλές ιδέες και σκέψεις θα έρθουν είτε από το εξωτερικό περιβάλλον είτε από εσάς την/τον ίδια/ίδιο οι οποίες θα στοχεύουν στις δραστηριότητες της καθημερινότητάς σας κυρίως. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, ευνοϊκή η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού μέχρι 15/5, δίνοντάς σας χαρά μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στον Κριό θα κινητοποιήσει κυρίως ζητήματα και καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται τόσο με τις βαθύτερες επιθυμίες σας όσο και με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, με τον Ερμή στον Κριό έως 15/5 μηνύματα έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις με μοναδικό σκοπό να έρθουν νέα δεδομένα στη ζωή σας και να ζωντανέψει με κάποιον τρόπο η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, ιδέες και σκέψεις φέρνει ο Ερμής στον Κριό μέχρι 15/5 σχετικά με ζητήματα που σας δίνουν υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.