ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (18/3 - 24/3)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

17 Μαρτίου 2024

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (18/3 - 24/3)
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 18/3 - 24/3 για κάθε ζώδιο

Μια έντονη επικοινωνιακή εβδομάδα που μας βάζει να αναμοχλεύσουμε άλυτα θέματα από το παρελθόν τα οποία κρύβαμε επιμελώς «κάτω από το χαλάκι». Σε αυτές τις συζητήσεις θα πρωταγωνιστήσουν κυρίως οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει η 22η Μαρτίου για τα ερωτικά ζητήματα των ευμετάβλητων Ιχθύων, Παρθένων, Τοξοτών και Διδύμων του δευτέρου δεκαημέρου. Ευχάριστα νέα στα ερωτικά φέρνει η Κυριακή 24 Μαρτίου, ιδιαίτερα για Ιχθύες και Ταύρους αλλά και για τα υπόλοιπα ζώδια νερού και γης του 2ου δεκαημέρου.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (18/3 - 24/3)

Κριός

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει δίνοντας σου έντονη αυτοπεποίθηση και ανανέωση, αλλά σε βάζει να πάρεις και αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου πορεία. Οι αποφάσεις αυτές μπορεί να παρθούν μετά από συζητήσεις με άτομα από το περιβάλλον σου με σοβαρό έως και αιχμηρό ύφος. Σκοπός είναι, όμως, να γιατρευτούν τα παρελθοντικά τραύματα, ιδιαίτερα για τους Κριούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 8 Απριλίου.

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου θα κληθείς να πάρεις και αποφάσεις αναφορικά με μία προσωπική σου σχέση είτε αυτή είναι ερωτική είτε στενά επαγγελματική.

Από 21 εως 24 Μαρτίου, θα φανούν ευκαιρίες για τα οικονομικά σου οι οποίες θα συζητηθούν σε παρασκηνιακό επίπεδο. Δώσε ιδιαίτερη σημασία, όμως, γιατί αυτές οι νέες προτάσεις μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμες για την αύξηση των εισοδημάτων σου.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα έχει δύο πρόσωπα, ξεκινώνας με ανάγκη για έντονη ξεκούραση και εσωστρέφεια, από 18 έως 21 Μαρτίου, η οποία θα αποδειχθεί, όμως, πολύ εποικοδομητική και δημιουργική.

Στις 21 Μαρτίου θα προκύψουν παρασκηνιακές επαφές με άτομα που θέλουν να σε βοηθήσουν στην καριέρα σου. Πάρε σοβαρά αυτές τις συζητήσεις γιατί μπορεί να σου δοθεί ένας ρόλος με περισσότερο κύρος στα επαγγελματικά σου. Σίγουρα τα νέα που θα υπάρξουν στα μέσα της εβδομάδας αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θα σου αναπτερώσουν το ηθικό. Συμβουλή: κράτησε τις επαφές αυτές σε ένα ιδιωτικό επίπεδο χωρίς να κάνεις ακόμα επίσημες ανακοινώσεις.

Από τις 22 Μαρτίου και μετά, μπαίνεις σε πιο εξωστρεφή διάθεση όπου θα αυξηθεί η διασκέδαση και η κοινωνικοποίηση σου. Το τριήμερο 22 με 24 Μαρτίου είναι σε κόντρα σενάριο με τα γεγονότα που θα υπάρχουν στην κοινωνική σου ζωή. Στις 22 Μαρτίου πιθανότητα να υπάρξουν παρεξηγήσεις και προστριβές με φιλικά σου πρόσωπα. Την Κυριακή 24 Μαρτίου θα έχεις μια πολύ γλυκιά μέρα με έντονη διασκέδαση και επαφές με φίλους, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μία ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα έχει δύο πρόσωπα, το πρώτο έντονα κοινωνικό και με πολλή διασκέδαση και νέες γνωριμίες μέχρι τις 21 Μαρτίου, ενώ στο υπόλοιπο της εβδομάδας θα ασχοληθείς πολύ έντονα με θέματα καριέρας.

Στις 20 Μαρτίου, σου δίνεται η ευκαιρία για ωραίες στιγμές με φίλους αλλά θα έχεις και πολύ σημαντικές συζητήσεις μαζί τους για θέματα που ίσως ήταν κρυμμένα καιρό «κάτω από το χαλάκι». Στις 21 Μαρτίου μπορείς να αξιοποιήσεις τις κοινωνικές σου επαφές για ένα οικονομικό ζήτημα που θα φέρει θετικές εξελίξεις. Παράλληλα, στα μέσα της εβδομάδας υπάρχει μια εξαιρετική ευκαιρία να ασχοληθείς και με ένα όνειρο ζωής το οποίο είχες αφήσει σε “mute”.

Από τις 22 Μαρτίου και μετά, η βασική σου θεματολογία έχει να κάνει με την καριέρα και όλες σου οι επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις θα καταλήγουν στις επαγγελματικές σου εξελίξεις. Πρόσεξε, ιδιαίτερα στις 22 Μαρτίου, τυχόν εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα από τον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να φανούν επιζήμιες για σένα. Από το Σαββατοκύριακο -και ιδιαίτερα την Κυριακή-, το κλίμα αλλάζει άρδην και φέρνει μεγάλη εύνοια σε παρασκηνιακές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν αναφορικά με την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Καρκίνος

Από 18 έως 21 Μαρτίου η βασική σου θεματολογία αναφέρεται στην επαγγελματική σου ζωή με θετικό πρόσημο σε όλες τις συζητήσεις και επαφές που θα κάνεις. Στις 20 Μαρτίου θα υπάρξουν συζητήσεις που θα ειπωθούν αλήθειες, με άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το περιεχόμενο αυτών των συζητήσεων πηγάζει σε θέματα που κρυβόντουσαν πολύ καιρό «κάτω από το χαλάκι» και πρέπει επιτέλους να επιλυθούν! Στις 21 Μαρτίου πετυχαίνεις μία σπουδαία οικονομική νίκη με μορφή bonus ή αύξησης μισθού από την καριέρα σου που θα βοηθήσει ομολογουμένως αρκετά το πορτοφόλι σου.

Από τις 22 Μαρτίου και μετά, το κλίμα αλλάζει και ασχολείσαι πολύ έντονα με θέματα που αφορούν μόρφωση, πτυχία ή κάποιον κύκλο σπουδών. Παράλληλα, αν έχεις νομικές υποθέσεις οι οποίες τρέχουν αυτό το διάστημα, στις 22 Μαρτίου μπορεί να έχεις κάποιο αποτέλεσμα το οποίο δεν θα είναι αρνητικό αλλά ούτε και αυτό που επιθυμούσες διακαώς. Το Σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικά θετικό και διασκεδαστικό για σένα -ειδικά αν είσαι του δευτέρου δεκαημέρου. Συγκεκριμένα, η Κυριακή 24 Μαρτίου είναι μία ευχάριστη ημέρα αισιοδοξίας με γλυκές επαφές. Μην σου φανεί περίεργο αν υπάρξει και μία ξαφνική ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Λέων

Από 18 μέχρι και 21 Μαρτίου ασχολείσαι πολύ έντονα και με θετικό αποτέλεσμα με υποθέσεις που αφορούν κάποιο κύκλο σπουδών, εκπαιδευτικά σεμινάρια ή και νομικές υποθέσεις. Στις 20 και 21 Μαρτίου, θα υπάρξουν συζητήσεις σε αυστηρό πλαίσιο για οικονομικά ζητήματα που θα έχουν, όμως, εποικοδομητικά αποτελέσματα στην ροή των εξελίξεων.

Από τις 22 Μαρτίου μέχρι το τέλος εβδομάδας το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στην προσωπική σου ζωή και στην/στον σύντροφό σου -εάν είσαι δεσμευμένος. Πρόσεξε ιδιαίτερα στις 22 Μαρτίου γιατί η αυξημένη κόπωση μπορεί να μπλοκάρει την επιθυμία σου για διασκεδαστικές στιγμές. Παράλληλα, στο τραπέζι θα «πέσουν» και παράπονα από την/τον σύντροφο σου και ίσως γίνουν κάποιες άβολες συζητήσεις. Σε περίπτωση που ασχολείσαι με επενδύσεις πρόσεξε να μην πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις στις 22 Μαρτίου γιατί η συγκεκριμένη ημέρα «μιλάει» για ζημιογόνες οικονομικές καταστάσεις. Η Κυριακή, πάλι, είναι μια υπέροχη ημέρα με θετικά vibes και τύχη για την ερωτική σου ζωή.

Παρθένος

Από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου όλες σου οι επαφές, συναντήσεις και κινήσεις καταλήγουν σε αύξηση των εισοδημάτων σου και σε κέρδη από επενδύσεις αφού μπορεί να έχεις θετικά αποτελέσματα και από κληρονομικά ζητήματα.

Στις 20 Μαρτίου βάζεις σε τάξη τις οικονομικές σου υποχρεώσεις μειώνοντας τα έξοδά σου, μέσα από ένα αυστηρό πρόγραμμα προϋπολογισμού που θα υιοθετήσεις.

Στις 21 Μαρτίου, οι επαφές και συζητήσεις που θα κάνεις σχετικά με την αμοιβή σου για κάποιο εργασιακό project θα αποδώσουν υπέρ του δέοντος. Δεν αποκλείεται να συμφωνήσεις και σε μία συμπληρωματική εργασία που θα σου φέρει έξτρα εισόδημα.

Από 22 Μαρτίου μέχρι και το τέλος εβδομάδας, ασχολείσαι με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ιδίως όσες αναφέρονται στον έρωτα. Ιδιαίτερη εύνοια θα υπάρχει το Σαββατοκύριακο. Ειδικά την Κυριακή 24 Μαρτίου, αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να κάνεις μία ερωτική γνωριμία που θα έχει ευχάριστη συνέχεια με σημαντικές εξελίξεις στο προσεχές διάστημα. Αν είσαι δεσμευμένος, βάλε λίγο νερό στο κρασί σου στις 22 Μαρτίου. Ειδικά αν είσαι του δευτέρου δεκαημέρου γιατί θα εκφραστούν παράπονα από την/τον σύντροφό σου που μπορεί να φέρουν αυξημένες εντάσεις στη σχέση σας.

Ζυγός

Από 18 ως 21 Μαρτίου βιώνεις εξαιρετικές ευκαιρίες για την ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα αν είσαι αδέσμευτος. Εκμεταλλεύσου όσο μπορείς την Πέμπτη γιατί κρύβει ευκαιρίες για μία σημαντική ερωτική εξέλιξη. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σημαντικές, ίσως και λίγο άβολες, συζητήσεις με το ταίρι σου, οι οποίες όμως θα πάνε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά.

Από τις 22 Μαρτίου μέχρι το τέλος εβδομάδας, χτυπάει το καμπανάκι της σωματικής σου κόπωσης. Έχεις παραμελήσει το κομμάτι της ευεξίας σου και αυτό θα στο θυμίσει το τέλος της εβδομάδας ώστε να κάνεις τις απαρατήρητες αλλαγές. Παράλληλα, στις 22 Μαρτίου πρόσεξε και τις σχέσεις σου στο εργασιακό περιβάλλον γιατί μπορεί να υπάρξουν προστριβές και εντάσεις. Προς το τέλος εβδομάδας θα έχεις θετικά νέα για ένα εργασιακό οικονομικό ζήτημα.

Σκορπιός

Άλλη μια εβδομάδα με εκπληκτικά νέα που σε χαροποιούν και πάνε τη ζωή σου ένα βήμα πιο μπροστά. Από 18 έως 21 Μαρτίου ασχολείσαι με θέματα ρουτίνας αλλά επιλέγεις και οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούσαν καιρό. Πιθανόν να υπάρξουν, τώρα, συζητήσεις με λίγο αυστηρή θεματολογία στο εργασιακό σου περιβάλλον που έχουν, όμως, σκοπό την εξυγίανση των εργασιακών σου συνθηκών. Στις αρχές της εβδομάδας καταφέρνεις να κάνεις θετικές αλλαγές στη φροντίδα της υγείας σου.

Από τις 22 Μαρτίου και μέχρι το τέλος εβδομάδας η ερωτική σου ζωή έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με ευχάριστες εξελίξεις. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος Σκορπιός -ειδικά του δευτέρου δεκαημέρου-, εκμεταλλεύσου στο έπακρον το Σαββατοκύριακο γιατί η τύχη θα είναι μαζί σου στον ερωτικό τομέα. Μία νέα ερωτική γνωριμία που μπορεί να συμβεί, έχει θετικούς οιωνούς για την εξέλιξή της.

Τοξότης

Άπλετες ευκαιρίες και θετικά γεγονότα στην ερωτική σου ζωή θα έχεις από 18 με 21 Μαρτίου. Στις 20 Μαρτίου θα υπάρξουν επικοινωνίες και συναντήσεις στα αισθηματικά σου που θα φέρουν χαμόγελο και ανακούφιση. Ακόμη, στις 21 Μαρτίου -αν είσαι αδέσμευτος-, μην αποκλείεις μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από μία εκδρομή ή στο διαδίκτυο.

Το κλίμα αλλάζει άρδην από τις 22 Μαρτίου και μετά που σε απασχολούν κυρίως οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού ή πιθανής μετακόμισης. Στις 22 Μαρτίου, να είσαι πιο προσεκτικός στις συζητήσεις με τα οικογενειακά σου πρόσωπα γιατί θα έχεις έντονο εκνευρισμό και μπορεί να χαλάσουν οι ισορροπίες για τις οποίες μοχθείς καιρό τώρα. Η Κυριακή έρχεται να διορθώσει, κατά κάποιον τρόπο, τις οικογενειακές επαφές και να φέρει θετικές εξελίξεις σε ένα ζήτημα σπιτιού.

Αιγόκερως

Από 18 έως 21 Μαρτίου η βασική σου θεματολογία είναι τα οικογενειακά ζητήματα. Θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις, στις 20 Μαρτίου, με συγγενικά πρόσωπα που θα έχουν, όμως, θετικό πρόσημο και σε κοινά οικονομικά ζητήματα -τα αποτελέσματα θα φανούν στις 21 Μαρτίου. Γενικότερα, στις 21 Μαρτίου έχεις απίστευτη εύνοια σε θέματα συναλλαγών και οικονομικών συμφωνιών.

Από τις 22 Μαρτίου μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, η επικοινωνία σου παίρνει φωτιά. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή, όμως, στις 22 Μαρτίου σε ό,τι λες και στον τρόπο που το λες γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς με το αιχμηρό σου ύφος και να στεναχωρήσεις άτομα από το προσωπικό σου περιβάλλον. Παράλληλα,την ίδια ημέρα δείξε και ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και την οδήγησή σου. Δώσε σημασία και στην καλή διατήρηση του μεταφορικού σου οχήματος. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, η Κυριακή 24 Μαρτίου σου επιφυλάσσει μία ευχάριστη ερωτική έκπληξη που ενισχύεται αν είσαι Αιγόκερος του δευτέρου δεκαημέρου.

Υδροχόος

Από τις 18 έως 21 Μαρτίου το επικοινωνιακό σου ταλέντο παίρνει φωτιά. Στις 20 Μαρτίου θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις μέσα σε ένα, πιθανότατα, αυστηρό πλαίσιο και θα διευθετήσεις παρελθοντικές υποθέσεις που για πολύ καιρό έκρυβες επιμελώς «κάτω από το χαλάκι». Στις 21 Μαρτίου, θα υπάρξει εύνοια σε συζητήσεις και συναντήσεις που θα γίνουν για οικονομικό ζήτημα. Αν είσαι Υδροχόος του πρώτου πενταήμερου η τύχη θα είναι ολοφάνερα με το μέρος σου για μία σημαντική οικονομική συμφωνία.

Από τις 22 Μαρτίου και μετά, η θεματολογία αφορά μόνο τα οικονομικά σου τα οποία προς το τέλος της εβδομάδας -και ιδιαίτερα την Κυριακή 24 Μαρτίου-, εμπλέκονται και με οικογενειακά ζητήματα με θετικό αποτέλεσμα τόσο για το πορτοφόλι σου, όσο και τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Δεν αποκλείεται, τώρα, να μπαίνεις στη διαδικασία αγοράς ενός νέου σπιτιού ή οικογενειακού ακινήτου.

Ιχθύες

Από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου πασχίζεις με «νύχια και με δόντια» να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Τα καταφέρνεις εξαιρετικά καλά, ιδιαίτερα στις 20 Μαρτίου που μπαίνεις σε σκληρές οικονομικές διαπραγματεύσεις με θετικό πρόσημο για το πορτοφόλι σου. Στις 21 Μαρτίου πιθανότητα να κάνεις μία παρασκηνιακή συζήτηση για ένα οικονομικό ζήτημα που πρόκειται να ευδοκιμήσει στο προσεχές μέλλον.

Στις 22 Μαρτίου αισθηματικά ζητήματα μπορεί να τεθούν «επί τάπητος» και να κάνεις κάποιες άβολες συζητήσεις με το ταίρι σου, αν βρίσκεσαι σε σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος εκμεταλλεύσου το Σαββατοκύριακο και ιδιαίτερα την Κυριακή όπου μία νέα γνωριμία μέσα από μία εκδρομή ή μέσα από το διαδίκτυο μπορεί να αποδειχτεί «θησαυρός» για την ερωτική σου ζωή. Μεγαλύτερη εύνοια στα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο, θα έχουν οι Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.