ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (15/03): Μεταφέρετε τα μηνύματά σας με χάρη και ομορφιά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

14 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα (15/03): Μεταφέρετε τα μηνύματά σας με χάρη και ομορφιά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/03) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει φρέσκο αέρα, εντείνει την ανάγκη να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να μεταφέρετε τα μηνύματά σας. Ωστόσο, κάντε το με το γάντι γιατί η δυσαρμονική της σχέση με την Αφροδίτη και τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει λεκτικές συγκρούσεις.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η στήριξη σε ανθρώπους που έχετε κοντά σας και σας χρειάζονται σήμερα είναι σημαντική. Η ενθάρρυνση μπορεί να δώσει μια ευχάριστη νότα αν μεταφέρετε τα μηνύματά σας με χάρη και ομορφιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι ικανότητες και τα ταλέντα σας αυτή τη στιγμή μπορούν να σας οδηγήσουν σε δημιουργικά μονοπάτια αρκεί να ενεργοποιηθείτε προς αυτή τη κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο σας και σας σπρώχνει να βρείτε τρόπους να κάνετε βήματα παραγωγικά προς τη κατεύθυνση που υπόσχεται προβολή των ταλέντων σας και καλή σχέση με το περιβάλλον γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα με την Σελήνη στους Διδύμους μπορείτε να γίνετε φάρος για τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και σας έχουν ανάγκη. Δείξτε προθυμία και είναι σίγουρο πως και μόνο η παρουσία σας θα είναι λυτρωτική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί να μην καταφέρετε να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας, τουλάχιστον όπως το επιθυμείτε, ωστόσο μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο για έναν ιερό σκοπό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, με τα σημερινά πλανητικά δρώμενα μπορείτε ευκολότερα να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να περάσετε τα μηνύματά σας. Μπορείτε να εμπνεύσετε και να εμπνευστείτε από αυτή τη διαδικασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στους Διδύμους είναι μία ιδιαίτερα ευεργετική θέση για εσάς δίνοντάς σας την ευκαιρία και το προνόμιο να λειτουργήσετε μεσολαβητικά για ζητήματα που σας αφορούν έμμεσα ή άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι στρατηγικές και σκόπιμες ενέργειες δεν είναι τόσο αποτελεσματικές σήμερα όσο η ευελιξία με την Σελήνη στους Διδύμους. Μιλήστε καθαρά και αληθινά για ότι σας ενοχλεί και ότι θα θέλατε να αλλάξει με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με τους άλλους, αφήνοντας για λίγο τα προσωπικά σας θέματα στην άκρη. Είναι σημαντικό να βάλετε προτεραιότητες και είναι σίγουρο πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται με κάποιον τρόπο στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε υποθέσεις ακόμη και αν υπάρχει μια ορμή προς επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο μόνος λόγος για να χαλαρώσετε σήμερα είναι για να έρθετε σε επαφή με πιο λεπτές ενέργειες και να φορτώσετε τις μπαταρίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους να φέρετε αυτό που επιθυμείτε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Ακόμη και αν χρειαστεί καλός προγραμματισμός, είναι σίγουρο πως αν το επιθυμήσετε, είστε σε θέση να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.