ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (26/03): Σεβαστείτε τους προσωπικούς σας χρόνους - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα (26/03): Σεβαστείτε τους προσωπικούς σας χρόνους - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (26/03) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Λίγο μετά τη χθεσινή Σεληνιακή έκλειψη, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, κρατώντας ενεργά ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Η δυσαρμονική της σχέση κυρίως με τον Ερμή και τον Χείρωνα ενδέχεται να φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα απογοήτευσης και μια αίσθηση περιορισμού στην υλοποίηση πραγμάτων και σχεδίων στο τώρα.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να σας βάζουν σε διλλήματα αυτές τις ημέρες. Εξετάστε οτιδήποτε προκύπτει με συνέπεια και προσαρμοστική διάθεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλύτερα να αφήσετε στην άκρη ότι σας ενοχλεί και να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει περιθώριο ανάπτυξης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η περίοδος των εκλείψεων και η επερχόμενη ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή σας επηρεάζουν έντονα τις τελευταίες ημέρες και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα συντονισμένη/ος με αντικειμενικούς/πραγματικους/υλοποιήσιμους στόχους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής μπορεί να είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή ωστόσο σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα καθαρά αντικειμενικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και καλό θα είναι να γνωρίζετε πολύ καλά το αντικείμενο των συνομιλιών σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, υπαρξιακά ζητήματα έχουν έρθει στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή και διάφορες σκέψεις θα μπορούσαν να σας απομακρύνουν από την αντικειμενικότητα που σας διέπει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς και την επιθυμία να κάνετε πράγματα για εσάς. Η ανάγκη σας είναι έντονη ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποια αντικειμενικά εμπόδια λόγω της περιόδου που διανύουμε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να μείνετε ήρεμα και ήσυχα με το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σας είναι ιδιαίτερα έντονη τις συγκεκριμένες ημέρες και θα πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό από τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ηρεμούν είτε μόνη/ος είτε με παρέα. Τα πλανητικά δρώμενα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες αλλά κρατήστε την αισιοδοξία σας ενεργή και μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων χωρίς πολλές συζητήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα επικοινωνίας καθώς και στις μετακινήσεις σας γιατί μπορεί να προκύψουν λάθη ή παρανοήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε για λίγο από τα τρέχοντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, διάφορες καταστάσεις σας έχουν κουράσει το τελευταίο διάστημα και νιώθετε έντονα την ανάγκη να ησυχάσετε με τον οποιοδήποτε τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.