ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Απριλίου: Οι μηνιαίες προβλέψεις από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ


ζαρΑτούΣΤΡΑ

31 Μαρτίου 2024

Ζώδια Απριλίου: Οι μηνιαίες προβλέψεις από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ
Ο Απρίλιος είναι εδώ και η ζαρΑτούΣΤΡΑ έχει όλες τις αστρολογικές συμβουλές που χρειάζεται το κάθε ζώδιο για να τον αξιοποιήσει στο έπακρο.

Κριός

Ο Απρίλιος για εσάς, αγαπημένοι μου Κριοί, είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τις οικονομικές σας υποθέσεις μέσα από διάφορες συζητήσεις και συνεργασίες. Από την άλλη, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο, από τις 2 έως τις 25 Απριλίου, άτομα από το παρελθόν κάνουν την επανεμφάνισή τους ενώ μπορεί να βιώσετε και ένα είδος επικοινωνιακής σύγχυσης.

Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, λοιπόν, θα θελήσετε να προωθήσετε τους προσωπικούς σας στόχους, αφού φίλοι και συνεργάτες είναι στο πλευρό σας και βοηθάνε σημαντικά. Αν θέλετε να συζητήσετε για κάποια συνεργασία ή να κλείσετε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, θεωρώ ότι οι καλύτερες ημέρες για να το κάνετε είναι 5 με 8, 12, 15 και 30 Απριλίου. Αυτές οι όψεις αφορούν εσάς που έχετε γενέθλια είτε τις πρώτες ημέρες του ζωδίου είτε γύρω στις 5 με 10 Απριλίου.

Προσοχή λόγω ανάδρομου, μην υπογράφετε συμβόλαια οικονομικής φύσης. Αυτό το μήνα μείνετε μόνο σε επαφές και συζητήσεις, όχι σε ενέργειες.

Στις 10 Απριλίου -ειδικά όσοι έχετε γενέθλια εκεί γύρω- υπάρχει περίπτωση να πέσετε πολύ ψυχολογικά. Να ξέρετε ότι είναι κάτι παροδικό και φταίει ο Άρης Κρόνος που σας έχει «ρουφήξει» την ενέργεια και πρέπει να ξεκουραστείτε για να ανακάμψετε.

Επιπλέον, ο μήνας ενδείκνυται για κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες οι οποίες θα βοηθήσουν στο να βρείτε λύσεις για τα οικονομικά σας θέματα. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω μυστικών επαφών, είτε μέσα από μια παράλληλη εργασία που πιθανόν να επιφέρει επιπλέον εισόδημα. Οι καταλληλότερες ημέρες για αυτό είναι 19-20 Απριλίου και αφορά τους Κριούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12 Απριλίου. Προσοχή μόνο στις 21 του μήνα, όσοι είστε του πρώτου πενθήμερου, τι δανείζετε σε φίλους σας.

Φυσικά, μέσα στο μήνα υπάρχουν και ημέρες που σας βοηθούν να κάνετε μια παύση για αναδιοργάνωση. Θα τις χρειαστείτε αυτές τις ημέρες ώστε να βρείτε έμπνευση για τα πλάνα σας απρόσκοπτα, χωρίς εξωτερικές επιρροές. Οι ημέρες που θα ήταν χρήσιμο να το κάνετε είναι στις 3, 10 και 29 Απριλίου. Στις 3 και 29 του μήνα επηρεάζονται κυρίως οι Κριοί που έχουν γενέθλια τις 3 τελευταίες ημέρες του ζωδίου, ενώ στις 10 Απριλίου όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 5 του μήνα.

Στις 8 του μήνα, η Νέα Σελήνη-η οποία είναι και Ηλιακή Έκλειψη-, υπερθεματίζει το ξεκαθάρισμα οτιδήποτε τοξικού υπήρχε στη ζωή σας και σας καλεί να το αποβάλετε και να κάνετε μια νέα αρχή.

Τέλος, στις 24 Απριλίου, η Πανσέληνος θα σας κάνει να βάλετε σε τάξη υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, κυρίως οικονομικού τύπου ώστε να μπορέσετε να κάνετε πράγματα που ενδεχομένως να μην μπορούσατε εξαιτίας τους.

Ταύρος

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας για εσάς, φίλοι Ταύροι, που θεωρώ θα καταφέρετε να βάλετε βάσεις για νέες επαγγελματικές δραστηριότητες μέσα από παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις με φίλους ή εν δυνάμει συνεργάτες. Επιπλέον, αυτόν το μήνα θα κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας φανούν εξαιρετικά βοηθητικές στο να πετύχετε τους στόχους σας.

Ίσως να νιώσετε αυτόν το μήνα περισσότερο εσωστρεφείς και λιγότερο δραστήριοι, αλλά δεν είναι κακό αυτό. Αντιθέτως, λόγω ανάδρομου Ερμή στο Κριό από τις 2 έως τις 25 Απριλίου, μπορώ να πω ότι θα ευνοηθείτε από τις ημέρες που θα είστε στις «κλειστές» σας, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να βάλετε το μυαλό σας σε τάξη και για να αξιολογήσετε τις καταστάσεις στη ζωή σας ώστε να έρθετε πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

Οι καλύτερες ημέρες ώστε να κάνετε μια παύση και να αρχίσετε τις εσωτερικές ζυμώσεις για τα σχέδιά σας είναι στις 5, 8, 12, 15, 19, 21 και 30 Απριλίου και αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Επιπλέον, φίλοι αλλά και νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το μήνα, θα αποδειχτούν πολύτιμοι σύμμαχοι ώστε να μπορέσετε μέσα από τις συμβουλές και τη βοήθειά τους να πετύχετε σε οποιοδήποτε τομέα θέλατε επιπλέον υποστήριξη. Οι πιο ενδεδειγμένες ημέρες για να ζητήσετε βοήθεια ή που πιθανώς να γίνει μια ωφέλιμη γνωριμία είναι στις 3, 19, 20 και 29 Απριλίου. Αυτές οι ημέρες επηρεάζουν κυρίως όσους είστε γεννημένοι τέλη 3ου ή μέσα 2ου δεκαημέρου. Πάνω σε αυτό, να πω ότι στις 3 Απριλίου είναι καλή ημέρα και για αισθηματικής φύσης γνωριμία.

Βέβαια, ο μήνας περιέχει και ημερομηνίες που χρειάζονται παραπάνω προσοχή. Αυτές είναι στις 10 και 21 Απριλίου, όπου ενδεχομένως στις 10 να απογοητευτείτε από κάποιους φίλους που περιμένατε στήριξη, ενώ στις 21 θα ήταν καλό να αποφύγετε συζητήσεις καριέρας με τους ανώτερούς σας.

Η ηλιακή έκλειψη στις 8 του μήνα στο ζώδιο του Κριού, θα σας δώσει την απαραίτητη αποστασιοποίηση ώστε να δείτε σε ποιους τομείς της ζωής σας μπορείτε να κάνετε restart. Από την άλλη, η Πανσέληνος στις 24 του μήνα, θα σας βάλει σε σκέψεις ώστε να δείτε ποιες σχέσεις ερωτικές, φιλικές και συνεργασίες χρειάζεται να κοπούν από την καθημερινότητά σας καθώς έχουν κάνει το κύκλο τους.

Δίδυμοι

Για εσάς, φίλοι Δίδυμοι, ο Απρίλιος είναι ένας μήνας αφιερωμένος σε θέματα καριέρας, κυρίως, αλλά και νέων γνωριμιών με άτομα που ενδέχεται να έχουν σχέση και με το εξωτερικό.

Έτσι, τον Απρίλιο -το μεγαλύτερο μέρος του δηλαδή-, θα το περάσετε εστιάζοντας στο πώς ακριβώς θα προωθήσετε την επαγγελματική σας ατζέντα. Είναι μια περίοδος που οι προσπάθειές σας μπορούν να αναγνωριστούν και να πραγματοποιήσετε κάποιους από τους στόχους σας, αλλά με προσοχή καθώς υπάρχουν και παγίδες.

Συγκεκριμένα, στις 3, 10, 19, 20 και 29 του μήνα, θέματα καριέρας αλλά και γενικότερα στάτους βγαίνουν στην επιφάνεια με το διήμερο 19-20 Απριλίου να θεωρείται το πιο ευνοϊκό για εσάς. Οι 3, 10 και 29 Απριλίου είναι ημέρες που ίσως χρειαστούν καλύτερη διαχείριση, ώστε να μην πέσετε σε απατηλές καταστάσεις ή αναλάβετε παραπάνω ευθύνες από όσες μπορείτε να διαχειριστείτε. Αυτές οι ημερομηνίες αφορούν όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, ενώ η 10η Απριλίου αφορά κυρίως τους Διδύμους που έχετε γενέθλια κοντά στις 5 με 6 Ιουνίου.

Eίναι σημαντικό να πούμε ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 2 Απριλίου όπου και μπορείτε να αναμένετε φίλους και παλιές γνωριμίες να επιστρέφουν στη ζωή σας. Μιας και η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό στις 5 του μήνα, δεν αποκλείω κάποιες από τις γνωριμίες που θα επιστρέψουν να είναι ερωτικού χαρακτήρα.

Mπορώ να πω ότι στις 6 με 8, 12, 15, 19 και 30 Απριλίου έχετε μεγάλη εύνοια στο να δικτυωθείτε ή καλύτερα να ανανεώσετε τον ήδη υπάρχοντα κοινωνικό σας κύκλο μέσω επανασυνδέσεων και να έχετε βοήθεια σε θέματα που σας αφορούν.

Ειδικά στις 6 Απριλίου, όσοι είστε γεννημένοι τις πέντε πρώτες ημέρες του ζωδίου, ενδέχεται να γνωρίσετε άτομα τα οποία πιθανόν να έχουν σχέση με το εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, η ημέρα έχει έντονο «Πλουτώνιο» άρωμα όποτε για κάποιους από εσάς μπορεί να αποδειχθεί και καρμική γνωριμία.

Στις 21 Απριλίου καλό είναι να δώσετε παραπάνω προσοχή καθώς είναι μια ημέρα εντελώς διαφορετική για το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Συγκεκριμένα, όσοι Δίδυμοι έχετε γεννηθεί το πρώτο πενθήμερο, θα πρέπει να κάνετε υπομονή με ένα θέμα νομικής φύσης το οποίο ενδέχεται να έχει καθυστερήσεις ή ακυρωτικό χαρακτήρα. Αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Ιουνίου, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία για ξεκούραση και αναζωογόνηση του πνεύματος και του σώματος.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 8 Απριλίου θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τους κύκλους μέσα στους οποίους συναναστρέφεστε. Υπάρχουν άτομα τα οποία δεν θέλουν αυτά που θέλετε εσείς, μάλλον το αντίθετο και ήρθε η ώρα να τους βγάλετε από τη ζωή σας και να κάνετε καινούργιες παρέες.

Aπό την άλλη, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού στις 24 του μήνα, θα σας βοηθήσει να κλείσετε ένα θέμα δουλειάς που σας απασχολούσε, κάνοντας έτσι λίγο καλύτερη τη ρουτίνα σας.

Καρκίνος

Είναι ένας μήνας αφιερωμένος στη καριέρα ο Απρίλιος, για εσάς τους Καρκίνους. Σας δίνονται ευκαιρίες να επανεξετάσετε θέματα που άπτονται άμεσα του τομέα εργασίας σας, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και δυο σημαντικούς παράγοντες οι οποίοι μπορούν να δυναμιτίσουν καταστάσεις που θα πρέπει να διαχειριστείτε ανάλογα.

O ένας είναι, φυσικά, η αναδρομή του Ερμή στον Κριό από τις 2 έως τις 25 Απριλίου. Η αναδρομή θα επηρεάσει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί κυρίως στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο και θα επηρεαστεί ο τομέας της καριέρας και ο γάμος σας -για όσους είστε παντρεμένοι.

Οπότε ναι, θα μπορέσετε να βγάλετε κάποια άκρη με τα επαγγελματικά σας αλλά θα πρέπει να είστε και προσεκτικοί στις ενέργειες και τις δράσεις που θα κάνετε. Όσοι από εσάς είστε σε σχέση είναι αρκετά πιθανό να πάτε ένα βήμα παραπέρα και να προχωρήσετε σε κάποιου είδους επισημοποίηση.

Οι ημέρες που μπορείτε να «καταστρώσετε» καλύτερα τα επαγγελματικά σας ή να εξετάσετε τα αισθηματικά σας είναι στις 5 με 8, 12 με 15 19, 21 και 30 Απριλίου.

Επίσης, ένα προτζεκτ το οποίο μπορεί να σχετίζεται με σπουδές ή ταξίδι στο εξωτερικό, ή ακόμη και μια νομική υπόθεση, παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Μπορεί να βλέπετε ότι γίνονται ενέργειες προς αυτό στις 3, 10, 19, 20 και 29 του μήνα, αλλά με έντονη την Ποσειδώνια παρουσία από τις όψεις, θα σας συμβούλευα να κρατάτε μικρό καλάθι και να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στο τι ακούτε και πώς το αντιλαμβάνεστε.

Ιδιαίτερα, όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 5 Ιουλίου, να φανείτε υπομονετικοί σε πράγματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή είναι νομικής φύσης καθώς αναμένονται απογοητεύσεις ή σημαντικές καθυστερήσεις. Μια ακόμη ημέρα που θα πρέπει να δείξετε προσοχή, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, είναι η 21η Απριλίου όπου το τετράγωνο Ηλίου Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποια χρέη και υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί από φίλους και εσείς θα κληθείτε να τους βοηθήσετε.

Την ίδια ημέρα, εσείς οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου και συγκεκριμένα εσείς που τα γενέθλιά σας πέφτουν γύρω στις 11 Ιουλίου, μπορείτε να περιμένετε μια αναπάντεχη γνωριμία που θα σας εκπλήξει.

Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 του μήνα στο ζώδιο του Κριού, υπερθεματίζει το θέμα της καριέρας και των προοπτικών που έχετε στον εργασιακό χώρο. Θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τα επόμενα βήματα σας και να δείτε αν μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζετε στη δουλειά σας ή αν ήρθε η ώρα για αλλαγή.

Τέλος, η Πανσέληνος από το ζώδιο του Σκορπιού στις 24, θα φέρει στην επιφάνεια ένα θέμα με τα παιδιά -αν είστε γονείς-, που θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, ή ένα καλό ξεκαθάρισμα στην ερωτική σας ζωή.

Λέων

O Απρίλιος για εσάς είναι ένας μήνας όπου θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα πνευματικής ανάπτυξης όπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ένα project που σχετίζεται κάπως με το εξωτερικό, κάποιο νομικό ζήτημα, ακόμη και μια επιπλέον ακαδημαϊκή γνώση.

Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι στις 2 Απριλίου ξεκινάει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του ο Ερμής στο Κριό, οπότε θα σας συμβούλευα μέχρι και τις 25 του μήνα, να κάνετε μόνο σχέδια για ταξίδια και να μην πραγματοποιήσετε αγορές εισιτηρίων. Αν από την άλλη, πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις σωστές πληροφορίες. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για όσους ασχοληθούν με νομικές ή ακαδημαϊκές υποθέσεις, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε πλήρως τι διαβάζετε προτού δράσετε.

Ακόμα, ο μήνας προσφέρεται για να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα -κυρίως γραφειοκρατικής φύσης- που έχουν να κάνουν με χρέη και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Από την άλλη, ένα project στη δουλειά αρχίζει να δείχνει τα οικονομικά του οφέλη στην τσέπη σας. Στις 19-20 Απριλίου, λοιπόν, είναι ημέρες που έχουν μεγαλύτερη εύνοια στη τακτοποίηση αυτών των θεμάτων, αλλά και στο να ακούσετε κάποια σχετική εξέλιξη από τον χώρο εργασίας σας.

Μια εξαιρετική ημέρα που ενδεχομένως να ακούσετε ευχάριστα νέα στη δουλειά σας οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, είναι η 21η Απριλίου. Μια αναπάντεχη εξέλιξη στα επαγγελματικά που θα σας αυξήσει την αυτοπεποίθηση.

Ταυτόχρονα, ο Απρίλιος είναι και ένας ερωτικός μήνας οπότε υπάρχουν ημέρες που θα μπορέσετε να περάσετε καλά -ιδίως οι αδέσμευτοι-, καθώς οι παρακάτω ημερομηνίες έχουν καθαρά sexy vibes. Στις 3 και 29, ειδικά, μπορεί να δείτε τις μετοχές σας στο «ερωτικό χρηματιστήριο» να ανεβαίνουν με τον Ποσειδώνα να δημιουργεί ειδυλλιακές καταστάσεις. Επηρεάζεστε όσοι έχετε γεννηθεί το τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου.

Φυσικά, υπάρχουν και δυο ημερομηνίες που πρέπει να γνωρίζετε και να κάνετε σωστή διαχείριση ώστε να μην απογοητευτείτε. Στις 10 Απριλίου, όσοι είστε γεννημένοι κοντά 7 Αυγούστου θα είναι καλό να μην κάνετε ενέργειες για τακτοποίηση υποχρεώσεων ή αν υπάρχει μια ερωτική υπόθεση σε εξέλιξη να είστε συγκρατημένοι.

Επίσης, αν είστε σε σοβαρή σχέση και είστε γεννημένοι το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου, στις 21 του μήνα να προσέχετε καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις για ένα θέμα στη δουλειά, το οποίο θα επηρεάσει τη σχέση σας.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 8 Απριλίου στο ζώδιο Κριού, σας προκαλεί να βρείτε νέους τρόπους να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες είτε μέσα από την οργάνωση ενός ταξιδιού είτε με το να ψάξετε κάποιο σεμινάριο που θα σας ωφελήσει αργότερα.

Η Πανσέληνος, από την άλλη, στις 24 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα τα οποία αφορούν το σπίτι (αλλαγές, διαρρύθμιση, αναβάθμιση κτλ) ή να κλείσετε ένα οικογενειακό ζήτημα.

Παρθένος

Ο Απρίλιος για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι, προσφέρεται ώστε να διευθετήσετε και να προγραμματίσετε γραφειοκρατικές υποχρεώσεις που είχαν συσσωρευτεί. Δεν αποκλείεται να συζητήσετε και για ένα κληρονομικό ζήτημα.

Γενικά, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία το διάστημα 2-25 Απριλίου, θα επανεξετάσετε θέματα οικονομικών υποχρεώσεων, ίσως πάρετε και κάποιες προσφορές αν θέλετε να κάνετε καλύτερη διαχείριση ενός ζητήματος.

Από την άλλη, λόγω του ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και στον ερωτικό τομέα, θεωρώ αρκετά πιθανό να επιστρέψουν και άτομα με τα οποία η γνωριμία σας μαζί τους ήταν σε… σαρκικό επίπεδο.

Οι καλύτερες ημέρες για να αρχίσετε να οργανώνετε αυτές τις εκκρεμότητες είναι 12 με 15 και 30 Απριλίου. Οι πιο ερωτικές ημέρες για εσάς είναι στις 5, 19 και 21 Απριλίου. Οι όψεις αυτές επηρεάζουν εσάς που είστε γεννημένοι κυρίως το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Το κομμάτι των σχέσεων θα σας απασχολήσει αυτό το μήνα με τις 3 και 29 Απριλίου, να θεωρούνται οι πλέον ιδανικές ημέρες για ρομαντικές συνευρέσεις και αποδράσεις με τον σύντροφό σας, ή μια γνωριμία με πολλές προοπτικές. Προσοχή μόνο να μπορείτε να δείτε και πίσω από τα «ροζ γυαλιά» που θα σας φορέσει ο Ποσειδώνας. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι είναι γεννημένοι τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου.

Δώστε έμφαση στο πώς χειρίζεστε τον λόγο σας στις 10 Απριλίου καθώς οι εντάσεις και η αίσθηση απομόνωσης από τον σύντροφο είναι στα πιθανά σενάρια για την συγκεκριμένη ημέρα. Αντιθέτως, 19-20 Απριλίου ετοιμαστείτε να μάθετε ευχάριστες εξελίξεις για ένα μεγάλο ταξίδι ή για μια γνωριμία με άτομο που έχει σχέση με το εξωτερικό.

Μια ημέρα που χρειάζεται καλή διαχείριση είναι η 21η Απριλίου, αλλά αφορά αποκλειστικά εσάς που έχετε γενέθλια τις πέντε πρώτες ημέρες του ζωδίου. Είναι μια ημέρα κατά την οποία μια είδηση για μια νομική υπόθεση ή project το οποίο σχετίζεται με το εξωτερικό θα παρουσιάσει αρκετή καθυστέρηση ή μπορεί και να ακυρωθεί εντελώς.

Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 8 του μήνα, θα υπογραμμίσει την ανάγκη να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας και να κάνετε μια νέα αρχή χωρίς χρέη και άλλα θέματα να σας κρατάνε πίσω. Τέλος, η Πανσέληνος στις 24 Απριλίου θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που μπορεί να υπάρχουν με τα αδέρφια σας ή με όποια αγαπημένα σας πρόσωπα θέλετε να έρθετε κοντά.

Ζυγός

Ο Απρίλιος για εσάς, αγαπημένοι φίλοι Ζυγοί, είναι ένας μήνας που η προσοχή σας θα εστιάσει κυρίως στο τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και ιδιαίτερα στη σχέση με τον σύντροφό σας ή τους εν δυνάμει ερωτικούς σας παρτενέρ.

Συγκεκριμένα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού καθώς και η Ηλιακή Έκλειψη -την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω- επίσης στο ζώδιο του Κριού, σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να επανεξετάσετε σχέσεις και καταστάσεις που ίσως να μην «δουλεύουν» πλέον καλά για τη ζωή σας. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 2 έως και τις 25 Απριλίου, πιθανόν να φέρει πρώην συντρόφους στο προσκήνιο. Είναι στο χέρι σας να δείτε αν αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Εάν είστε αδέσμευτοι και μπει καινούργιο άτομο στη ζωή σας αυτόν το μήνα, θα πρότεινα να μην μπείτε «με τα μούτρα» σε σχέση, καθώς οτιδήποτε καινούργιο ξεκινά με ανάδρομο Ερμή τείνει να έχει μικρή διάρκεια.

Ιδανικές ημέρες προκειμένου να διορθώσετε τα κακώς κείμενα με τον σύντροφό σας και να ανανεώσετε το δεσμό σας, να έρθετε σε επαφή με νέο κόσμο ή και να περάσετε ρομαντικά και όμορφα ακόμα και αν είναι πρώην σας, είναι στις 5-8 Απριλίου, 12-15,19, 21 και 30 του μήνα. Οι όψεις επηρεάζουν κυρίους τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο.

Ακόμα, θεωρώ ότι ο μήνας σας προσφέρει και μοναδικές ευκαιρίες για να διευθετήσετε υποχρεώσεις και οικονομικές εκκρεμότητες ώστε να κάνετε καλύτερη την καθημερινότητά σας. Ιδιαίτερα, οι 3, 19-20 και 29 Απριλίου θεωρούνται ιδανικές, με την μεγαλύτερη εύνοια να δέχεστε όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε αυτές τις ενέργειες στις 10 του μήνα -ειδικά όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 5 Οκτωβρίου- καθώς είναι πιθανόν να βρείτε μπροστά σας εμπόδια και αναποδιές.

Στις 21 Απριλίου μια ξαφνική είδηση για ένα ακίνητο, μια κληρονομιά ή ένα οικονομικό θέμα, σας προσφέρει την ψυχική ηρεμία που χρειαζόσασταν.

Μια ημερομηνία που θα χρειαστεί παραπάνω προσοχή είναι στις 21 Απριλίου και αφορά εσάς που έχετε γενέθλια το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου. Είναι μια ημέρα που ίσως κάποια οικογενειακά έξοδα -αν έχετε παιδιά-, σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού ή μια έξοδος ή αγορά που πραγματοποιήσετε να σας κοστίσει πιο ακριβά από ό,τι περιμένατε.

Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 8 του μήνα, θα εντείνει την ανάγκη σας να κάνετε ένα βαθύ απολογισμό και να δείτε αν περιτριγυρίζεστε από τοξικά άτομα ώστε να τα αποβάλετε από τη ζωή σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Ακόμα, μπορείτε να βρείτε τρόπους να ανανεώσετε την υπάρχουσα σχέση σας.

Τέλος, η Πανσέληνος στις 24 Απριλίου θα εστιάσει στο να να κλείσετε οικονομικές υποθέσεις και να κάνετε επαναξιολόγηση των προσωπικών σας στόχων και αξιών.

Σκορπιός

Ο Απρίλιος, αγαπημένοι φίλοι Σκορπιοί, είναι ένας μήνας αρκετά δημιουργικός που θα σας προσφέρει αρκετή έμπνευση ώστε να δημιουργήσετε σε προσωπικό επίπεδο μέσω διάφορων projects, όσο και στο να κάνετε πράγματα παρέα με τον σύντροφό σας.

Για κάποιους ελεύθερους από εσάς, ο μήνας θα είναι αρκετά τυχερός στα ερωτικά, αφού δεν αποκλείεται να ερωτευθείτε και μάλιστα έντονα. Επίσης, για όσους έχουν οικογένεια, ένα ζήτημα με τα παιδιά θα σας μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για το διάστημα που εξετάζουμε.

Oι ημέρες που είναι πολύ πιθανό να συμβούν τα παραπάνω είναι στις 3, 19-20 και 29 Απριλίου. Οι όψεις αυτές αφορούν εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Στις 10 Απριλίου, αν έχετε γενέθλια κοντά στις 5 Νοεμβρίου, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο να μην παρανοήσετε διαθέσεις αν σας ενδιαφέρει κάποιος/α ρομαντικά αυτό το διάστημα, καθώς ελλοχεύουν απογοητεύσεις.

Επιπλέον, ο μήνας προσφέρεται για να επιλύσετε θέματα καθημερινότητας. Αυτά μπορεί να αφορούν την εργασία ή και την σωματική σας κατάσταση. Πιθανότατα ένα θέμα στο γραφείο να ανακάμψει και να πάρετε πρωτοβουλία να το διευθετήσετε. Υπάρχουν ημέρες που μπορούν να σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε αυτά τα θέματα, πχ μπορείτε να κλείσετε ένα checkup που αναβάλατε, ώστε να κάνετε την ρουτίνα σας πολύ πιο εύκολη και διαχειρίσιμη. Οι 5-8, 12-15, 19 και 21 Απριλίου θεωρούνται οι καλύτερες ημέρες ώστε να δράσετε σχετικά με αυτά τα θέματα.

Υπόψιν, αυτόν το μήνα ο Ερμής θα αναδρομήσει στο ζώδιο του Κριού από 2 έως 25 Απριλίου, οπότε οτιδήποτε αναβάλατε θα επανέλθει δυναμικά στην καθημερινότητα και θα κληθείτε να κάνετε κάτι σχετικά ειδάλλως δεν θα τα «ξεφορτωθείτε». Προσοχή στις πρωτοβουλίες αυτό το διάστημα. Γενικά καλό είναι να μην κάνετε αγορές -ειδικά σε τομέα τεχνολογίας-, να μην υπογράφετε σημαντικά συμβόλαια, να μην κανονίζετε μετακομίσεις και να είστε alert για να μην βρεθείτε σε άβολες καταστάσεις.

Η 21η Απριλίου είναι μια μέρα διττή. Από την μία, όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου, θα χρειαστεί να προσέξετε εντάσεις με τον σύντροφό σας για θέματα σπιτιού, ειδικά αν είστε παντρεμένοι ή αν συζείτε. Από την άλλη, αν έχετε γενέθλια κοντά στις 11 Νοεμβρίου, μια μοναδική εξέλιξη έρχεται στα αισθηματικά σας που θα πάρουν πολύ ευχάριστη τροπή.

H Ηλιακή Έκλειψη στις 8 του μήνα στο ζώδιο του Κριού θα εστιάσει στο να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας στη δουλειά ή να κάνετε κάτι για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας και το σώμα σας.

Στις 24 Απριλίου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας σας προτρέπει να κοιτάξετε οτιδήποτε δεν σας προσφέρει χαρά πλέον στη προσωπική σας ζωή και να το αποβάλλετε. Δείτε το σαν ένα είδος αποτοξίνωσης.

Τοξότης

Για εσάς, αγαπημένοι φίλοι Τοξότες, ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που για το μεγαλύτερο μέρος θα ευνοηθούν καλλιτεχνικά projects ή θα έχετε αρκετή έμπνευση ώστε να βρείτε λύση σε διάφορα ζητήματα. Από την άλλη, νιώθω ότι θα είναι και ένας εξαιρετικά ερωτικός μήνας ο Απρίλιος για εσάς.

Συγκεκριμένα, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 2 έως τις 25 Απριλίου, μπορεί να φέρει επιστροφές πρώην συντρόφων στη ζωή σας όπου θα πρέπει να κρίνετε αν αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τον Απρίλιο θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν, έντονα. Ακόμα, μέσα σε αυτή την περίοδο θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε τα όποια κακώς κείμενα είχαν δημιουργηθεί με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η περίοδος αυτή μπορεί για κάποιους από εσάς να επαναφέρει στο τραπέζι μια συζήτηση για απόκτηση παιδιού, αν φυσικά είστε σε τέτοια φάση.

Στις 5-8, 12, 15 19-20 Απριλίου είναι πολύ πιθανό είτε να σας έρθει έμπνευση και να μεγαλουργήσετε -ειδικά αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα-, είτε να γίνει μια κρούση από πρώην φλερτ, είτε να κάνετε συζητήσεις για ένα θέμα που έχει να κάνει με παιδιά.

Ο Απρίλιος συνεχίζει για λίγο το μοτίβο που είχε αρχίσει τον Μάρτιο με τα θέματα σπιτιού. Λόγω της αναδρομής του Ερμή θα έλεγα καλύτερα αυτή την περίοδο να μην προβείτε σε ενέργειες αναδιαμόρφωσης του σπιτιού αλλά θα πρότεινα αν μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, να ζητήσετε προσφορές ή να επισκεφθείτε σχετικές εκθέσεις που θα σας εμπνεύσουν.

Οι καταλληλότερες ημέρες για να ψάξετε καλύτερα το θέμα είναι στις 3, 19-20 και 29 Απριλίου και αφορούν κυρίως τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου. Από την άλλη, προσοχή παραπάνω χρειάζεται για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 15 Δεκεμβρίου καθώς μπορεί να κάνετε διάφορες κινήσεις για τα ζητήματα του σπιτιού χωρίς όμως να συμφωνούν και τα πρόσωπα με τα οποία συγκατοικείτε και να οδηγηθείτε σε απογοητεύσεις.

H Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 8 του μήνα στο ζώδιο του Κριού, θα υπερθεματίσει τον ερωτικό τομέα και σας προτρέπει να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή. Δείτε έως τώρα τι λάθη είχατε κάνει σε προηγούμενες σχέσεις και πώς μπορείτε να βελτιωθείτε. Αν είστε σε σχέση, δείτε πώς μπορείτε να ξανά-ερωτευθείτε τον σύντροφό σας.

Από την άλλη, η Πανσέληνος στις 24 Απριλίου, θα σας κάνει να απομονωθείτε λίγο και να μαζέψετε δυνάμεις. Έχετε μεγάλη ανάγκη για ξεκούραση και τακτοποίηση των σκέψεων στο μυαλό σας.

Αιγόκερως

Ο Απρίλιος για εσάς, φίλοι Αιγόκεροι, ίσως είναι πιο απαιτητικός σε σχέση με άλλους. Θέματα οικογενειακά βγαίνουν στην επιφάνεια αυτήν την περίοδο και ζητούν επιτακτικά λύση. Μπορεί να υπάρχει καιρό ένα ζήτημα στο σπίτι σας -μια ανακαίνιση ή μια επισκευή εξαιτίας ζημιάς-, και εσείς ως οι πλέον υπεύθυνοι, νιώθετε την πίεση και το βάρος αυτών των καταστάσεων στους ώμους σας.

Επειδή ο Ερμής θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος από 2 με 25 Απριλίου, καλό θα ήταν να είστε έτοιμοι για τέτοια θέματα. Αν πρόκειται να μετακομίσετε δείξτε μεγάλη προσοχή για ό,τι έχετε συνεννοηθεί. Γενικά μετακόμιση και ανάδρομος δεν πάνε μαζί. Αν μπορείτε να το αποφύγετε, καλύτερα. Όπως, επίσης, αν μπορείτε να αναβάλετε την ενοικίαση σπιτιού. Αν και πάλι δεν γίνεται -κατανοητό στις ημέρες μας- διαβάστε προσεκτικά το συμβόλαιο και μη βιαστείτε να δράσετε γιατί ο ανάδρομος Ερμής κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Τα διαστήματα 5-8, 12, 15 19, 21 και 30 Απριλίου, ευνοούν συζητήσεις, συλλογή σχετικών εγγράφων και συναντήσεις με ειδικούς για το project σπίτι.

Επιπλέον, ο μήνας Απρίλιος θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τον τρόπο επικοινωνίας σας σε ό,τι αφορά τον ερωτικό τομέα. Οπότε στις 19-20 Απριλίου, όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 11 Ιανουαρίου και ελεύθεροι, ετοιμαστείτε να δεχθείτε ένα ερωτικό μήνυμα το οποίο θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Ακόμα, αυτόν τον μήνα, θα κάνετε πετυχημένες συζητήσεις ή θα λύσετε μια παρεξήγηση μεταξύ οικείων προσώπων σας ή με τον σύντροφό σας. Καταλληλότερες ημερομηνίες για αυτό είναι στις 3 και 30 του μήνα. Στις 10 Απριλίου προσοχή στις παρανοήσεις που μπορούν να σας στεναχωρήσουν χωρίς λόγο.

Στις 21 Απριλίου, αν είστε Αιγόκεροι του πρώτου πενθημέρου του ζωδίου, ένα οικογενειακό έξοδο που δεν μπορούσατε να προβλέψετε, θα σας βάλει κάπως «μέσα» στους προϋπολογισμούς σας.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 8 Απριλίου, εστιάζει και τονίζει το θέμα της οικογενειακής αρμονίας. Συγκεκριμένα, θα σας πιέσει ώστε να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ επαγγελματικής ζωής και προσωπικής, ενώ θα φέρει στην επιφάνεια και μικρό προβλήματα με τους δικούς σας που δεν έχετε λύσει.

Τέλος, η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού στις 24, θα σας κάνει να κοιτάξετε καλά τον φιλικό -κοινωνικό σας κύκλο και να αποβάλετε από αυτόν άτομα τα οποία σας γέμιζαν τοξικότητα.

Υδροχόος

Για εσάς ο Απρίλιος, αγαπημένοι φίλοι Υδροχόοι, είναι ένας μήνας κυρίως αναθεώρησης, σκέψης και επανεξέτασης καταστάσεων.

Συγκεκριμένα, o μήνας μέσα από την αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 2 έως τις 25 Απριλίου, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε θέματα που δεν προχωράνε και θα σας δώσει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να σκεφθείτε λύσεις.

Το διάστημα από τις 5-8 Απριλίου και από στις 12, 15, 19, 21 και 30 Απριλίου θα σας επιτρέψει να κάνετε βαθιές συζητήσεις με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε όποια εμπόδια έχετε αυτή τη περίοδο. Δεν αποκλείεται να έχετε νέα και από συνεργάτες για την εξέλιξη διάφορων projects. Προσοχή αυτόν τον μήνα στις μετακινήσεις με το αμάξι και την αγορά διάφορων ειδών τεχνολογίας. Καλύτερα να αναβάλετε τέτοιες ενέργειες για μετά τις 26 Απριλίου.

Πολύ ευνοϊκός μήνας και για εσάς που επιθυμείτε να τονώσετε το εισόδημά σας. Συγκεκριμένα, στις 3 και 29 Απριλίου όσοι από εσάς έχετε γενέθλια το τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου, θα σας παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες για βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης μέσω μιας προσφοράς από το εργασιακό σας περιβάλλον ή βοήθειας από φίλους σας.

Ειδικά για όσους θέλουν να μετατρέψουν ένα χόμπι τους σε δεύτερο επάγγελμα για εναλλακτικό τρόπο εισοδήματος, τότε στις 19-20 Απριλίου είναι οι καλύτερες ημέρες για να το κάνετε. Οι όψεις επηρεάζουν κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 9 Φεβρουαρίου. Η 10η Απριλίου θέλει μόνο προσοχή σε κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε οικονομικές στενότητες ή απώλεια εισοδήματος!

Στις 21 Απριλίου ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι σας θα επηρεάσει εντελώς διαφορετικά όσους είστε γεννημένοι το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου και αλλιώς όσοι είστε γεννημένοι μεταξύ 9-12 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα οι των πρώτων ημερών, θα πρέπει να προσέχετε εντάσεις μέσα στο σπίτι από τα οικεία σας πρόσωπα, εξαιτίας μιας στάσης που θα κρατήσετε σε ένα σχετικό θέμα. Από την άλλη, εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μπορείτε να περιμένετε μια ξαφνική ευχάριστη εξέλιξη που να σχετίζεται με το ακίνητό σας.

Mε την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Κριού στις 8 Απριλίου, θα κληθείτε να ακούσετε το ένστικτό σας όταν πάτε να προσεγγίσετε κάποιον. Είναι μια περίοδος που πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο σκέψης και αντίληψης που έχετε για ορισμένα άτομα και καταστάσεις.

Η Πανσέληνος στις 24 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού, σας τονίζει ότι χρειάζεται να γίνουν αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι άλλο αν δείτε ότι δεν σας γεμίζει πλέον αυτό που κάνετε;

Ιχθύες

Αυτόν τον μήνα, αγαπημένοι φίλοι Ιχθύες, θα ασχοληθείτε κυρίως με το πώς θα κάνετε συμφωνίες για επαγγελματικά προτζεκτ τα οποία θα δώσουν μια γερή τονωτική ένεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Το καλύτερο διάστημα για επαφές για αυτό το ζήτημα είναι στις 5-8, 12, 15, 21 και 30 Απριλίου και αφορά κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Με την αναδρομή του Ερμή στον Κριό από τις 2 έως και τις 25 Απριλίου, θεωρώ ότι κάποιοι από εσάς θα έχετε και επιστροφή χρημάτων που ενδεχομένως να σας χρωστούσαν, οπότε μην παραξενευτείτε. Από την άλλη, αν χρωστάτε λεφτά ετοιμαστείτε να σας χτυπήσουν λίγο πιο έντονα την πόρτα.

Θα πρότεινα, ειδικά για τα θέματα των οικονομικών σας, αυτή την περίοδο λόγω και του ανάδρομου αλλά λόγω και της Έκλειψης, να μην κάνετε αγορές ειδικά τεχνολογίας και αν μπορείτε να αποφύγετε να δανειστείτε ποσά. Αν υπάρχει τρόπος να «σώσετε» χρήματα μέσω μιας καλύτερης διαχείρισης, να το προτιμήσετε.

Πέρα από τα πλάνα για τα επαγγελματικά σας, ο μήνας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ώστε να βγείτε μπροστά και να κάνετε πετυχημένες επαφές και συζητήσεις με άτομα που ίσως να μην είχατε το θάρρος προηγουμένως. Έτσι, λοιπόν, μοναδικές ευκαιρίες για να πείτε αυτά που θέλετε είναι, στις 3, 19-20 και 29 Απριλίου. Οι όψεις αφορούν εσάς τους Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

Μια παραπάνω προσοχή θα χρειαστεί να δώσετε όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 5 Μαρτίου, στις 10 Απριλίου, ώστε να μην απογοητευτείτε από τη στάση κοντινών σας ανθρώπων. Μερικές φορές οι άνθρωποι μπορεί να μας απογοητεύσουν και να μη σταθούν δίπλα μας.

Στις 21 Απριλίου πραγματοποιείται ταυτόχρονα το τετράγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα, το οποίο για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου, ενδεχομένως να σας κάνει να ξαφνιαστείτε δυσάρεστα με κουτσομπολιά που θα φτάσουν στα αυτιά σας από τρίτους.

Από την άλλη, αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 11 Μαρτίου μια είδηση εκείνη την ημέρα θα σας ευχαριστήσει καθώς μπορεί επιτέλους μια συμφωνία για ένα project να προχωρήσει.

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Κριού στις 8 Απριλίου, θα σας κάνει να δείτε και τις δικές σας προσωπικές αξίες. Να βρείτε τρόπους να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και την αυτοεκτίμηση σας. Βέβαια, ένα καλό προσωπικό budget πάντα βοηθά ώστε να νιώσετε καλύτερα και να ξέρετε πού πηγαίνετε.

Προς το τέλος του μήνα, η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24, θα σας ωθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω να δείτε την ως τώρα πορεία σας και να εξετάσετε που μπορείτε να επενδύσετε πνευματικά. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσα από ένα ταξίδι είτε μέσα από ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.