ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και gossip: Τα 3 ζώδια που λατρεύουν να μιλούν για σένα πίσω από την πλάτη σου


JTeam

12 Απριλίου 2024

Ζώδια και gossip: Τα 3  ζώδια που λατρεύουν να μιλούν για σένα πίσω από την πλάτη σου
Unsplash
Πρόσεχε τι μοιράζεσαι με τα συγκεκριμένα ζώδια

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Όλοι έχουμε πέσει στην παγίδα του κουτσομπολιού, σχολιάζοντας κάτι που έγινε στη δουλειά, στο γυμναστήριο ή στο γειτονικό σπίτι. Όταν αυτή η συζήτηση γίνεται με διασκεδαστικό τρόπο στο πλαίσιο της παρέας και καλοπροαίρετα, τα πράγματα είναι εντάξει.

Ωστόσο, όταν μιλάμε για κουτσομπολιό, πρέπει να έχουμε ξεκάθαρο στο μυαλό μας, πως μπορεί και εμείς να βρεθούμε στο επίκεντρο του σχολιασμού, είτε από κάποιον άγνωστο είτε από κάποιον γνωστό. Μένοντας στη δεύτερη κατηγορία, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι είναι συχνό φαινόμενο άτομα από τον κύκλο μας να μιλάνε άσχημα για εμάς πίσω από την πλάτη μας, χωρίς εμείς να έχουμε φυσικά ιδέα για τη στάση τους, αφού μπροστά μας είναι άλλοι άνθρωποι.

Σύμφωνα με τα άστρα, λοιπόν, υπάρχουν τρία ζώδια, τα οποία είναι πιο επιρρεπή στο κακόβουλο κουτσομπολιό, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Τα ζώδια που σε κουτσομπολεύουν εν αγνοία σου

Δίδυμοι

Πρόκειται για ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, συνεπώς δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να μιλήσει για σένα πίσω από την πλάτη σου. Αν θέλεις ένα μυστικό σου να παραμείνει μυστικό, τότε απέφυγε να το μοιραστείς με τους Διδύμους. Όταν μαθαίνουν ένα ενδιαφέρον νέο, δεν μπορούν να συγκρατηθούν κι αρχίζουν αμέσως να το μοιράζονται. Μπορεί να ανήκουν στα ζώδια που είναι καλοί φίλοι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι έμπιστοι. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη για τη συμπεριφορά του, γι’ αυτό καλύτερα να προσέχεις τι και πώς το λες.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος λατρεύει και σέβεται τους φίλους του, συνεπώς αν ανήκεις στον στενό κύκλο του, τότε δεν έχεις κανέναν λόγο να φοβάσαι, αφού πάντα θα σε στηρίζει. Αν από την άλλη, δε βρίσκεσαι στη λίστα με τους κολλητούς του, τότε είσαι εύκολο σημάδι για κουτσομπολιό. Ο Καρκίνος έχει την τάση να ανακατεύει τα πράγματα, οπότε αν δεν θέλεις να σε πάρει η μπάλα, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Ακόμα, είναι το ζώδιο που θέλει να γνωρίζει τα πάντα και δε θα διστάσει να σε ρωτήσει ευθέως για τη ζωή σου δίχως ίχνος ντροπής. Μόλις ο καφές τελειώσει και ο λογαριασμός πληρωθεί, θα έχουν μάθει τα νέα σου οι πάντες.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι εύκολο να χάσει το μέτρο στις συζητήσεις του, καθώς μπορεί να ξεκινήσει να μιλάει γενικά για έναν φίλο του, όμως γρήγορα θα περάσει σε προσωπικές πληροφορίες, που μάλλον ο άμεσα ενδιαφερόμενος δεν θα ήθελε να διαρρεύσουν. Όταν βρίσκεται σε παρέες, κάνει σχεδόν πάντα την αρχή του κουτσομπολιού, αφού θέλει διακαώς να μάθει όσα γνωρίζει και η υπόλοιπη παρέα για το θέμα που σχολιάζεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.