ΖΩΔΙΑ

Ροζ Φεγγάρι: Τα 3 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο του Απρίλη


JTeam

22 Απριλίου 2024

Ροζ Φεγγάρι: Τα 3 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο του Απρίλη
Unsplash
Στις 24 Απριλίου, θα απολαύσουμε τη ροζ πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού

Το πρώτο φεγγάρι της Άνοιξης θα απολαύσουμε στις 24 Απριλίου, με τη ροζ πανσέληνο - που θα είναι στο ζώδιο του Σκορπιού - να φωτίζει ολόκληρη τη χώρα. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όλα τα ζώδια θα επηρεαστούν, ωστόσο 3 από αυτά θα νιώσουν το μεγαλύτερο ταρακούνημα.

Η πανσέληνος αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση μιας πορείας, διότι η σελήνη φτάνει στο πιο φωτεινό σημείο της, τελειώνοντας έτσι τον κύκλο της. Συνεπώς, είναι μια καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα και το γεγονός ότι η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Σκορπιού σημαίνει πως θα λειτουργήσει απελευθερωτικά.

Η πανσέληνος του Σκορπιού θα σε βοηθήσει να θέσεις εκτός της ζωής σου όσα δεν σου κάνουν καλό και συνεχώς αναβάλλεις, δημιουργώντας έτσι κενά για να υποδεχτείς τα νέα πράγματα που θα συναντήσεις στο διάβα σου. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν άμεσα από την πανσέληνο του Απριλίου είναι ο Ταύρος, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος.

Τα ζώδια που θα νιώσουν την ένταση της πανσελήνου

Ταύρος

Ο Ταύρος θα παρατηρήσει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή του. Μπορεί να λατρεύει τη σταθερότητα, ωστόσο αυτή η πανσέληνος στο ζώδιο του νερού, θα τον βοηθήσει να ξεφύγει λίγο από τα όριά του και να ανοίξει τις πόρτες του σε νέες οπτικές. Επίσης, έφτασε η στιγμή να σηκώσει το χαλί κάτω από το οποίο κρύβει τόσο καιρό όσα τον ενοχλούν και τον στενοχωρούν και να τα αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο. Η αλήθεια είναι πως αυτή η πανσέληνος είναι πολύ διαφωτιστική για τον Ταύρο, καθώς θα τον βοηθήσει να κατανοήσει το αληθινό νόημα και την ουσία των σχέσεων με τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν.

Σκορπιός

Δεδομένου ότι η πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, αυτό το ζώδιο δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Αυτή η σελήνη θα λειτουργήσει για τον Σκορπιό ως μέσο προσωπικής ενδοσκόπησης και αναθεώρησης σημαντικών θεμάτων. Επίσης, θα του δώσει δύναμη να αντιμετωπίσει πληγές και να μετατρέψει την αδυναμία του σε δύναμη. Μπορεί αυτή η περίοδος να είναι γεμάτη ένταση, ωστόσο στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα δει τον εαυτό του να μεταμορφώνεται, αμφισβητώντας όσα θεωρεί δεδομένα. Τι κι αν μέχρι σήμερα ζούσε μέσα στη φούσκα του, έφτασε η στιγμή να τη σπάσει και να κοιτάξει γύρω του τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα συναισθήματα και οι οικονομικές συμφωνίες που έχει συνάψει, πρέπει να επανεξεταστούν. Είναι η ιδανική περίοδος για να απελευθερωθεί και να δώσει χώρο σε όσα του χτυπούν τόσο καιρό την πόρτα.

Αφού διάβασες για τα ζώδια που θα επηρεαστούν από την πανσέληνο, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.