ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (30/4): Άρης στον Κριό έως 9/6 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Απριλίου 2024

Ζώδια σήμερα (30/4): Άρης στον Κριό έως 9/6 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (30/04) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Ο Άρης στο ζώδιο του Κριού από σήμερα το απόγευμα έως 9/6 μας, δίνει την απαραίτητη ώθηση να ασχοληθούμε με καταστάσεις οι οποίες έχουν μπει σε ρουτίνα. Οι έντονες συγκινήσεις, τα πάθη, η δράση και η κίνηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Άρη στο ζώδιο που κυβερνά, τον Κριό, και θεωρητικά το κίνητρο δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα βαθύ.

Φτάνει να υπάρξει η σπίθα για να δώσει ξανά ζωή εκεί που δεν υπάρχει πια ενέργεια. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη δεν φημίζεται για την προσαρμοστικότητά, την υπομονή και τη σύνεση, οπότε θα πρέπει να βάλουμε λίγη περισσότερη ενέργεια προς αυτή τη κατεύθυνση.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Άρης στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει κυρίως να εξωτερικεύσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας χωρίς φόβο αλλά με πάθος, στον κόσμο γύρω σας. Να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας και να προχωρήσετε προς την εκπλήρωση επιθυμιών. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού μέχρι 9/6 θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε κυρίως μέσα σας, τι είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιο του Κριού σας ωθεί κυρίως να ασχοληθείτε με κοινωνικά θέματα και να δείτε πιο καθαρά τα εσωτερικά σας κίνητρα προς αυτή την κατεύθυνση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ανεξάρτητα πώς είναι η επαγγελματική σας κατάσταση και οι δραστηριότητες που έχετε αναλάβει αυτή την περίοδο, ο Άρης στον Κριό δίνει μια μοναδική ώθηση στον συγκεκριμένο τομέα για ανάπτυξη. Θα υπάρχει η ώθηση να υλοποιήσετε σχέδια και επαγγελματικούς στόχους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Άρης στο ζώδιο του Κριού μέχρι 9/6 ανοίγει κυρίως πνευματικούς και νοητικούς δρόμους με την έννοια πως μέσα από τη γνώση, τον πειραματισμό και την εξερεύνηση θα έρθετε πιο κοντά με όνειρά σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Άρης στον Κριό μέχρι 9/6 θα δράσει σε εσάς κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο, δείχνοντάς σας τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να αποφορτιστείτε από καταστάσεις που δεν είναι πια ευχάριστες και σας βαραίνουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η εναρμόνιση και η ισορροπία είναι ιδιότητες τις οποίες πρεσβεύετε. Αυτό είναι κάτι το οποίο, η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού, θα σας διδάξει πως δεν είναι πάντα η κατάλληλη οδός να ακολουθήσετε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης, στο ζώδιο του Κριού, λειτουργεί βοηθητικά προς εσάς, μιας και δεν αφήνει την φλόγα να σβήσει και να βαλτώσετε σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να κάνετε ένα επόμενο βήμα λόγω εξωγενών παραγόντων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, αρκετά βοηθητική η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού. Μέχρι 9/6 θα σας βοηθήσει να δράσετε κατά βούληση, περισσότερο αυτόνομα και να βρίσκετε δημιουργικές διεξόδους την στιγμή που αρχίζετε να βαριόσαστε με τις καταστάσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι παρορμητικές δράσεις, όπου δεν γνωρίζετε το αποτέλεσμα 100%, δεν είναι το φόρτε σας και πιθανά η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού να σας ωθεί να δράσετε χωρίς να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για την πορεία ή για το αποτέλεσμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ενέργεια του Άρη στον Κριό μέχρι 9/6 στοχεύει στο να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με το άμεσο περιβάλλον σας πιο ελεύθερα, με περισσότερο ενθουσιασμό, να μεταφέρετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού σας φέρνει σε επαφή κυρίως με αρχές, αξίες, οικονομικά, κτήσεις και ότι είναι πολύτιμο στο σήμερα της ζωή σας. Μέχρι 9/6 μέσα από διάφορες καταστάσεις να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, εκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.