ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Μαΐου: Οι μηνιαίες προβλέψεις από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ


ζαρΑτούΣΤΡΑ

30 Απριλίου 2024

Jessica Alba
Ο Μάιος είναι εδώ και η ζαρΑτούΣΤΡΑ έχει όλες τις αστρολογικές συμβουλές που χρειάζεται το κάθε ζώδιο για να τον αξιοποιήσει στο έπακρο

Ζώδια Μαΐου: Οι μηνιαίες προβλέψεις από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ

Κριός

Ο Μάιος για εσάς, αγαπημένοι μου Κριοί, είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας και να φτιάξετε ένα καλό «μαξιλάρακι» ώστε να έχετε σε περίπτωση ανάγκης. Ο μήνας προσφέρεται για να απομονωθείτε από όλους και όλα και να σχεδιάσετε με την ησυχία σας τα βήματα που θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στην οικονομική άνθιση του πορτοφολιού σας.

Αν αναζητάτε λύσεις σε θέματα που έχουν προκύψει στα οικονομικά σας, αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω επαφών σε πιο prive επίπεδο, είτε μέσα από μια παράλληλη εργασία που μπορεί να σας επιφέρει επιπλέον εισόδημα. Οι κατάλληλες ημέρες να το κάνετε αυτό είναι 7,13,20,23,24 και 28 Μαΐου και αφορά τους Κριούς που έχουν γεννηθεί στο 2ο και τελευταίες τρεις ημέρες του 3ου δεκαημέρου.

Από την άλλη, αν θέλετε να συζητήσετε για κάποια προαγωγή ή να θίξετε γενικά ένα θέμα οικονομικής φύσης...

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Ταύρος

Ο Μάιος είναι ένας μήνας για εσάς, φίλοι Ταύροι, όπου θα καταφέρετε να προωθήσετε τη δική σας ατζέντα και να διεκδικήσετε πράγματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επιπλέον, θα κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες συν τω χρόνω θα μπορέσουν να σας φανούν εξαιρετικά βοηθητικές στο να πετύχετε τους στόχους σας.

Γενικά, είναι ένας μήνας που μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αφού σας προσφέρει ιδανικές ημέρες για να συζητήσετε με τους ανωτέρους σας για κάποιο επαγγελματικό θέμα που σας απασχολούσε, ή αν ψάχνετε να κάνετε κάποια αλλαγή στην καριέρα σας, ή ακόμα και αν ψάχνετε για εργασία.

Οι καλύτερες ημέρες ώστε να τολμήσετε να αυτοπροβληθείτε είναι...

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Δίδυμοι

Μήνας εσωστρέφειας για εσάς ο Μάιος, αγαπημένοι φίλοι Δίδυμοι. Θα περάσετε μια περίοδο όπου έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε από τη βαβούρα της καθημερινότητας και να προσπαθήσετε, στο δικό σας χρόνο, να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα και να βάλετε προτεραιότητες.

Είναι ένας μήνας που προσφέρεται για επαφές με άτομα που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Απλά αυτές οι επαφές έχουν κυρίως παρασκηνιακό χαρακτήρα καθώς τώρα θέλετε να βάλετε τους πρώτους «σπόρους» για αυτά που θέλετε να «ανθίσουν» στο μέλλον.

Οι καλύτερες ημέρες για να κάνετε τα παραπάνω είναι στις 8,13,18,23 και 31 Μαΐου και αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί κυρίως στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Επιπλέον, αυτό το μήνα θα μπορέσετε να κάνετε και κάποια σχέδια για...

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Καρκίνος

Είναι ένας μήνας αρκετά κοινωνικός ο Μάιος για εσάς τους Καρκίνους. Σας δίνονται ευκαιρίες να έρθετε σε επαφή με διαφορετικές προσωπικότητες και να μάθετε μέσα από αυτές ενώ, παράλληλα, αυτές οι νέες γνωριμίες μπορεί να αποδεχτούν καταλυτικές σε αισθηματικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ειδικά αν περνάτε μια περίοδο που χρειάζεστε στήριξη για να προχωρήσετε τα θέματα που σας απασχολούν, το σύμπαν σας φέρνει με τη μορφή μιας νέας γνωριμίας ή φίλους, γνωστούς και συνεργάτες, το κατάλληλο άτομο την κατάλληλη στιγμή για να σας βοηθήσει.

Τα παραπάνω, είναι πολύ πιθανό να συμβούν στις 8,13,18,23, και 31 Μαΐου και αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί κυρίως στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Στις 18 και 23 του μήνα, συγκεκριμένα...

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Λέων

O Μάιος, για εσάς τους Λέοντες, είναι ένας μήνας όπου θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα καριέρας. Είναι ένας μήνας που σας ευνοεί στο να προωθήσετε όποια ατζέντα είχατε σχετικά με το χώρο εργασίας σας. Από το να συζητήσετε μια προαγωγή ή να αλλάξετε τμήμα, μέχρι το να βρείτε κάπου αλλού δουλειά με πιο συμφέροντες όρους, ο μήνας αυτός είναι ιδανικός. Οι καταλληλότερες ημέρες για τα παραπάνω θέματα είναι στις 8,13,18,23, και 31 Μαΐου και αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί κυρίως στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ακόμα, ο μήνας προσφέρεται για να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα -κυρίως γραφειοκρατικής φύσης- που έχουν να κάνουν με χρέη και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Από την άλλη, ένα project στη δουλειά αρχίζει να...

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Παρθένος

O Μάιος, για εσάς τους Παρθένους, είναι ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα πνευματικής ανάπτυξης -όπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα επαγγελματικό project σχετικό με το εξωτερικό, κάποιο νομικό ζήτημα ή για κάποιους από εσάς μπορεί να αφορά το ενδιαφέρον σας για επιπλέον ακαδημαϊκή γνώση.

Αν σας απασχολεί κάποιο από τα παραπάνω θέματα, τότε οι καλύτερες ημερομηνίες για να κάνετε σχετικές κινήσεις ώστε να έχετε επιτυχία είναι στις 8,13,18,23, και 31 Μαΐου και αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί κυρίως στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Aκόμα, αυτόν το μήνα ένα θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι το κομμάτι των σχέσεων με τις 7,13,20, 23-24 και 28 Μαΐου, να θεωρούνται οι πλέον ιδανικές ημέρες για να κάνετε δραστηριότητες...

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Ζυγός

Ο Μάιος, για εσάς αγαπημένοι φίλοι Ζυγοί, είναι ένας μήνας που η προσοχή σας θα εστιάσει κυρίως στο πώς θα διευθετήσετε καλύτερα και θα προγραμματίσετε γραφειοκρατικές υποχρεώσεις που είχαν συσσωρευτεί. Δεν αποκλείεται να συζητήσετε και για ένα κληρονομικό ζήτημα ή να κληθείτε να διαχειριστείτε οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει άμεσα να κλείσουν.

Βέβαια, ο μήνας, για τους αδέσμευτους, προσφέρει και ημέρες ιδανικές για να εμπλουτίσουν την ερωτική τους ζωή με νέες εμπειρίες. Συγκεκριμένα, στις 8,13,18,23, και 31 Μαΐου είναι οι καλύτερες ημέρες όπου μπορείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις...

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Σκορπιός

Ο Μάιος, για εσάς αγαπημένοι φίλοι Σκορπιοί, είναι ένας μήνας που η προσοχή σας εστιάζεται κυρίως στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, ιδιαίτερα στη σχέση με το σύντροφό σας ή στους ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσαν εν δυνάμει να γίνουν ο ερωτικός σας παρτενέρ.

Ειδικά για τους ελεύθερους Σκορπιούς, θεωρώ ότι ο μήνας θα είναι αρκετά τυχερός όσον αφορά τα ερωτικά σας θέματα, αφού δεν αποκλείεται να ερωτευθείτε ξαφνικά και μάλιστα έντονα. Ακόμα, οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε τη σχέση σας και θα τη βάλετε σε πιο γερές βάσεις...

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Τοξότης

Με θέματα καθημερινότητας θα σας απασχολήσει κυρίως αυτός ο μήνας, αγαπημένοι μου Τοξότες. Ο Μάιος είναι ιδανικός μήνας για να κάνετε ενέργειες που θα κάνουν την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη, ενώ παράλληλα μπορείτε να ασχοληθείτε και με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

Ιδιαίτερα θέματα μέσα στη δουλειά, όπως το να βρείτε λύση σε ένα project που σας απασχολούσε ή αν ψάχνατε εργασία ή αν θέλατε απλά να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον, τώρα ευνοούνται. Επιπλέον, είναι μια καλή περίοδος να ξεκινήσετε γυμναστική ή να κάνετε μια σειρά από διάφορα checkup.

Οι καλύτερες ημέρες για να κάνετε τα παραπάνω είναι στις 8,13,18,23, και 31 Μαΐου. Οι ημέρες αυτές αφορούν...

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Αιγόκερως

Εξαιρετικά δημιουργικός είναι για εσάς ο μήνας Μάιος, αγαπημένοι Αιγόκεροι. Μέσα στο μήνα θα καταφέρετε να αυτό-εκφραστείτε και να διαπρέψετε σε οτιδήποτε καλλιτεχνικό. Ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα πάρετε μια ανάσα απ’ ό,τι συμβαίνει τριγύρω και μέσα από εξόδους με αγαπημένα άτομα θα ανακαλύψετε καινούργια μέρη για φαγητό και διασκέδαση.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι ή να ξαναρχίσετε ένα χόμπι που είχατε αφήσει καιρό. Αν είστε γονείς, είναι ένας μήνας που θα δεθείτε πιο πολύ με το παιδί σας καθώς θα υπάρχει χρόνος να κάνετε δημιουργικά πράγματα μαζί.

Θεωρώ ότι οι καλύτερες ημέρες για να κάνετε όλα τα παραπάνω και να διασκεδάσετε είναι...

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Υδροχόος

Ο Μάιος είναι ένας μήνας πολύ ευνοϊκός για θέματα οικογενειακά και σπιτιού. Είναι ένας μήνας όπου θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά πράγματα όπως π.χ. να νοικιάσετε ένα σπίτι αν ψάχνατε και να μετακομίσετε ή να κάνετε μια σοβαρή ανακαίνιση. Ακόμα, πολλές ευχάριστες ειδήσεις αναμένεται να ακούσετε από οικογενειακά σας πρόσωπα.

Θεωρώ ότι στις 8,13,18,23, και 31 Μαΐου είναι οι καταλληλότερες ημέρες για να ξεκινήσετε διαδικασίες που αφορούν το σπίτι σας, από το να κλείσετε το σπίτι που σας ενδιαφέρει μέχρι και να κλείσετε προσφορά με μάστορες για να το φτιάξουν. Οι ημέρες αυτές αφορούν εσάς που έχετε γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου.

Πολύ ευνοϊκός μήνας και για εσάς τους Υδροχόους του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου που επιθυμείτε να βρείτε τρόπους να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν την οικογένειά σας...

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Ιχθύς

Αυτόν τον μήνα, αγαπημένοι φίλοι Ιχθύες, θα βρείτε τη φωνή που σας έλειπε προκειμένου να έρθετε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Ο Μάιος είναι ένας μήνας ο οποίος σας ευνοεί κυρίως στο να έχετε ιδέες οι οποίες και είναι δημιουργικές και είναι οι κατάλληλες προκειμένου να πετύχετε το σκοπό σας. Ακόμα, θα μπορέσετε να έχετε σωστό και συγκροτημένο τρόπο επικοινωνίας και πειθώ προς τους άλλους.

Ο μήνας, επιπλέον, ευνοεί μετακινήσεις π.χ. κοντινές αποδράσεις αλλά και αγορά αυτοκινήτου για όσους το επιθυμούν. Καλή περίοδος για service επίσης.

Οι καλύτερες ημέρες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για όλα τα παραπάνω είναι στις 8,13,18,23, και 31 Μαΐου και αφορούν...

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.