Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

didimos

Προβλέψεις Δίδυμοι:

Μήνας που θα εστιάσετε κυρίως στο θέμα ενίσχυσης των εισοδημάτων αλλά και της γενικότερης εξέλιξης της καριέρας σας, θα είναι για εσάς ο μήνας Ιούλιος, αγαπημένοι φίλοι Δίδυμοι.

Αν, λοιπόν, στοχεύετε να πάρετε προαγωγή, να προωθήσετε τη δουλειά που κάνετε, να συζητήσετε για αλλαγή, ακόμα και να μιλήσετε με άλλη δουλειά για μετακίνηση, μπορείτε να το κάνετε στις 2-3, 8, 11, 18 και 22 Ιουλίου. Οι ημέρες αυτές αφορούν κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί το 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ακόμα, εύνοια έχετε για να οργανωθείτε καλύτερα και μόνοι σας. Μπορεί κάτι να μην σας αρέσει στο υπάρχον εργασιακό περιβάλλον και να θέλετε να φτιάξετε αυτή την κατάσταση. Αν πρέπει να μιλήσετε σε κάποιον, μπορείτε να το κάνετε στις 5 και 20 Ιουλίου, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις 10 Ιουνίου ή 20 Ιουνίου.

Αυτό το μήνα, κάτι που πιθανόν να χρειαστεί προσοχή από μέρος σας είναι οι διάφορες αγορές που κάνετε μέσω διαδικτύου καθώς μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού πολύ γρήγορα. Προσοχή, επίσης, και σε ποιους δανείζετε λεφτά. Οι ημέρες που θα πρέπει να έχετε το νου σας είναι στις 2, 6 και 15 του μήνα. Οι ημέρες αυτές αφορούν όλα τα δεκαήμερα.

Ο μήνας, όμως, δεν έχει να κάνει μόνο με θέματα εισοδήματος αλλά και με επαφές και νέες γνωριμίες με άτομα αισθηματικού κυρίως ενδιαφέροντος. Έτσι, αν είστε ελεύθεροι, μπορεί μια γνωριμία να προκύψει στις 2, 8, 11-12, 19-21, 26 και 30 Ιουλίου. Οι ημερομηνίες αυτές αφορούν κυρίως το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου.

Να πω ότι οι παραπάνω ημέρες είναι ευνοϊκές ώστε να μπορέσετε να κάνετε εκδρομές αλλά και να προωθήσετε τις διάφορες ιδέες σας.

Κάποια καλύτερη διαχείριση πρέπει να κάνετε οι γεννημένοι στις τρεις πρώτες ημέρες του ζωδίου στις 3, 12 και 23 του μήνα, όπου ίσως γίνουν συζητήσεις πιο «βαριές» που μπορεί να οδηγήσουν σε σύγκρουση απόψεων. Είναι καλό να θυμάστε ότι δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι με τις ιδέες μας.

Άλλες δυο ημερομηνίες θέλω να έχετε υπόψη σας αυτό το μήνα και αυτές είναι στις 15 και στις 22 και αφορούν όσους Διδύμους έχουν γενέθλια κοντά στις 18 Ιουνίου. Εκείνες τις ημέρες θα γίνουν αρκετά παρασκηνιακά πράγματα τα οποία ίσως σας ξαφνιάσουν δυσάρεστα.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουνίου στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας επιτρέψει να δείτε αν υπάρχουν επιπλέον τρόποι να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Από την άλλη, η Πανσέληνος στις 21 του μήνα, θα σας προτρέψει να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν προκύψει από λάθος χειρισμό τρίτων.

ζαρΑτούΣΤΡΑ

image

ΔΙΔΥΜΟΙ

21.5/21.6
image
  • Στοιχείο: Αέρας
  • Το πιο δυνατό του skill: Να σπάει τον πάγο / να σε κάνει να γελάς
  • Ποιότητα: Μεταβλητό
  • Πλεονεκτήματα: Ευδιάθετος, έξυπνο χιούμορ, προσαρμοστικός, δημιουργικός
  • Μειονεκτήματα: Βαριέται εύκολα, αναποφάσιστος, ασταθής σε σχέσεις

  • Ιδανικά ταιριάσματα: Ζυγός, Υδροχόος, Τοξότης
  • Καρμικές σχέσεις: Αιγόκερως, Σκορπιός
  • Κυβερνήτης: Ερμής
  • Μια λέξη που τον χαρακτηρίζει: Επικοινωνία
  • Τι να μην του κάνεις ποτέ: Να τον διακόψεις όταν μιλάει

TRENDING ARTICLES