WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τεστ προσωπικότητας: Ο τρόπος που κρατάς το κινητό σου, αποκαλύπτει κρυφά στοιχεία του χαρακτήρα σου


JTeam

17 Μαΐου 2024

Τεστ προσωπικότητας: Ο τρόπος που κρατάς το κινητό σου, αποκαλύπτει κρυφά στοιχεία του χαρακτήρα σου
Pexels/Mikhail Nilov
Ο τρόπος που κρατάς το κινητό στην καθημερινότητά σου, μπορεί να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς σου

Αυτή τη στιγμή, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιείς το κινητό σου. Γνώριζες, όμως, ότι ο τρόπος που το κρατάς, μπορεί να δώσει μια ερμηνεία για πολλά στοιχεία του χαρακτήρα σου ή να αποκαλύψει τα ενδιαφέροντα, τη διάθεση, τη συμπεριφορά, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σου;

Αν σου αρέσουν τα τεστ προσωπικότητας, τότε συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο, για να εμβαθύνεις λίγο περισσότερο στον εσωτερικό σου κόσμο. Το παρακάτω απλό τεστ, μπορεί να σου αποκαλύψει κρυφά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να κοιτάξεις την εικόνα και να σκεφτείς με ποιον τρόπο συνηθίζεις να κρατάς το κινητό σου.

Jenny.Gr

Εάν κρατάς το κινητό με το ένα χέρι και χρησιμοποιείς τον αντίχειρα του ίδιου χεριού

Είσαι ανέμελο πνεύμα και απόλυτα αισιόδοξος. Οι αντιξοότητες της ζωής, δεν σε αποθαρρύνουν, αντίθετα σε κάνουν να πεισμώνεις περισσότερο. Είσαι πάντα σε μια διαρκή κίνηση, έτσι ώστε να αρπάζεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στον δρόμο σου. Είσαι πάντα πρόθυμος να παίρνεις ρίσκα και να βγαίνεις από το comfort zone σου, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Εάν κρατάς το κινητό και με τα δύο χέρια και χρησιμοποιείς τον αντίχειρα του ενός χεριού

Έχεις την τάση να προσεγγίζεις τη ζωή με προσοχή και να αποφεύγεις πάντα τους κινδύνους. Είσαι ευαίσθητος και διαθέτεις μια αξιοσημείωτη ικανότητα κατανόησης και αποκρυπτογράφησης των χαρακτήρων των γύρω σου. Δίνεις έντονη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Εάν κρατάς το κινητό με τα δύο χέρια και χρησιμοποιείς και τους δύο αντίχειρες

Είσαι ένας άνθρωπος με άπλετη ενέργεια. Η ικανότητά σου να αναλύεις γρήγορα τις καταστάσεις, αναδεικνύει την υψηλή νοημοσύνη σου. Είσαι η «ψυχή» της παρέας σε κάθε κοινωνική εκδήλωση και η ανέμελη συμπεριφορά σου, ελκύει τους πάντες γύρω σου. Συνήθως, αισθάνεσαι ότι οι 24 ώρες της ημέρας δεν επαρκούν για να κάνεις όλα όσα θέλεις.

Εάν κρατάς το κινητό με το ένα χέρι και χρησιμοποιείς τον δείκτη του άλλου χεριού

Έχεις υψηλή πνευματική αντοχή και επίπεδο ωριμότητας. Εξετάζεις σημαντικά τις επιλογές σου, προτού αναλάβεις δράση και δεν επηρεάζεσαι εύκολα από τους άλλους. Έχεις την ικανότητα να παραμένεις ψύχραιμος, ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις, όταν οι άλλοι δεν μπορούν. Είσαι πάντα επιλεκτικός, σε ό,τι αφορά στις συναναστροφές και στις φιλίες σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.