ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Ιουνίου: Οι μηνιαίες προβλέψεις από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ


ζαρΑτούΣΤΡΑ

31 Μαΐου 2024

Adriana Lima
Ο Ιούνιος είναι εδώ και η ζαρΑτούΣΤΡΑ έχει όλες τις αστρολογικές συμβουλές που χρειάζεται το κάθε ζώδιο για να τον αξιοποιήσει στο έπακρο

Ζώδια Ιουνίου: Οι μηνιαίες προβλέψεις από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ

Κριός

Ο Ιούνιος για εσάς, αγαπημένοι μου Κριοί, είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα εστιάσετε κυρίως στο πώς να προωθήσετε τις ιδέες σας μέσα από διάφορες επαφές, αλλά και πώς να κάνετε νέες συμφωνίες ώστε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Φλερτ και νέες γνωριμίες είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα γι’ αυτό το διάστημα. Επιπλέον, μικρές εκδρομές σε κοντινές αποστάσεις, είναι κάτι που κάποιοι από εσάς θα θελήσουν να κάνουν αυτό το μήνα.

Αν αναζητάτε, λοιπόν, ευκαιρίες να συζητήσετε αυτά που θέλετε με τα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας ή να βγείτε ώστε να προκύψει μια νέα γνωριμία -μπορεί να είναι και διαδικτυακή- οι καταλληλότερες ημέρες είναι στις 2-4, 9-11, 13 και 14 Ιουνίου. Οι ημερομηνίες αυτές αφορούν τους Κριούς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου, στο 2ο δεκαήμερο (κοντά στην 1η Απριλίου) και στις δυο πρώτες ημέρες του 3ου δεκαημέρου, δηλαδή κοντά στις 10 Απριλίου.

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Ταύρος

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας, για εσάς φίλοι Ταύροι, κατά τον οποίο θα μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας και να φτιάξετε ένα καλό «μαξιλάρακι» ώστε να έχετε σε περίπτωση ανάγκης. Ο μήνας προσφέρεται ώστε να απομονωθείτε από όλους και όλα και να σχεδιάσετε με την ησυχία σας τα επόμενα βήματα που θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στην οικονομική άνθηση του πορτοφολιού σας.

Αν αναζητάτε λύσεις σε θέματα οικονομικών, αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω κάποιων επαφών σε πιο prive επίπεδο, είτε μέσα από μια παράλληλη εργασία που μπορεί να σας επιφέρει επιπλέον εισόδημα. Οι καταλληλότερες ημέρες για να το κάνετε αυτό είναι 2-3, 9-11,13-14 Ιουνίου και αφορά τους Ταύρους που έχουν γεννηθεί, τις πρώτες ημέρες του ζωδίου, στο 2ο δεκαήμερο κοντά στις 2 Μαΐου και πρώτες τρεις ημέρες του 3ου δεκαημέρου, δηλαδή κοντά στις 12 Μαΐου.

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Δίδυμοι

Μήνας εξωστρέφειας για εσάς ο μήνας Ιούνιος, αγαπημένοι φίλοι Δίδυμοι. Είναι ένας μήνας που προσφέρεται να κάνετε επαφές και νέες γνωριμίες με άτομα τα οποία είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου να πω ότι υπάρχουν ευκαιρίες και για γνωριμίες με προοπτικές.

Ακόμα, είναι και ένα διάστημα που θα θελήσετε να επενδύσετε στην πνευματική σας ανάπτυξη είτε μέσω ενός σεμιναρίου είτε μέσω μιας δραστηριότητας όπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Οι καλύτερες ημέρες για να κάνετε τα παραπάνω είναι στις 2-4, 9, 11 και 13-14 Ιουνίου και αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί κυρίως τις πρώτες ημέρες, στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, κοντά στις 2 Ιουνίου αλλά και στο 3ο δεκαήμερο κοντά στις 13 Ιουνίου.

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Καρκίνος

Mε εσωστρέφεια ξεκινάει για εσάς ο Ιούνιος, αγαπημένοι φίλοι Καρκίνοι. Αν και η εσωστρέφεια είναι κάτι που το θέλετε και εσείς οι ίδιοι αυτό το μήνα, καθώς στο μεγαλύτερο του μέρος προτιμάτε να κάτσετε με την ησυχία σας και να διαχειριστείτε θέματα οικονομικού κυρίως χαρακτήρα που έχουν προκύψει. Φυσικά, μπορείτε αυτή την περίοδο να δείτε πώς θα φτιάξετε και τη δική σας ψυχολογία.

Είναι ένας μήνας, θεωρώ, που προσφέρεται για να κάνετε επαφές με άτομα τα οποία είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων. Απλά αυτές οι επαφές έχουν κυρίως παρασκηνιακό χαρακτήρα, καθώς τώρα θα βάλετε τους πρώτους «σπόρους» για αυτά που θέλετε να «ανθίσουν» στο μέλλον. Για όλα αυτά, οι παρακάτω ημερομηνίες είναι οι καταλληλότερες ώστε να μπορέσετε να κάνετε πετυχημένες επαφές.

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Λέων

Αρκετά κοινωνικός ο Ιούνιος στο μεγαλύτερο μέρος του, για εσάς τους Λέοντες. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Δεν αποκλείεται αυτές οι γνωριμίες να γίνουν διαδικτυακά ή μέσω δικών σας γνωστών.

Παράλληλα, αυτό τον μήνα, θα ακούσετε και νέα από ένα project το οποίο σχετίζεται με το εξωτερικό ή εσείς μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να ετοιμάσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Οι καταλληλότερες ημέρες για να κάνετε τα παραπάνω είναι στις 2-4, 9,11 και 13-14 Ιουνίου. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες πιάνουν όλα τα δεκαήμερα -συγκεκριμένα, οι 2-4 και 9 Ιουνίου αφορούν το 1ο και 2ο δεκαήμερο (πρώτες ημέρες και κοντά 5 Αυγούστου γενέθλια) και οι 11, 13-14 Ιουνίου, το 3ο δεκαήμερο (γεννημένοι κοντά στις 15 Αυγούστου).

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Παρθένος

O Ιούνιος, για εσάς τους Παρθένους, είναι ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα καριέρας. Είναι ένας μήνας ο οποίος σας ευνοεί στο να προωθήσετε την όποια ατζέντα είχατε σχετικά με το χώρο εργασίας σας. Από το να συζητήσετε για μια προαγωγή, να αλλάξετε τμήμα ή να βρείτε κάπου αλλού με πιο συμφέροντες όρους, ο μήνας αυτός είναι ιδανικός. Ακόμα, θα δείτε και ένα project να δείχνει τα οικονομικά του οφέλη.

Οι καταλληλότερες ημέρες για να προωθήσετε τα παραπάνω θέματα καριέρας είναι στις 2-4, 9, 11 και 13 - 14 Ιουνίου. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες πιάνουν όλα τα δεκαήμερα, συγκεκριμένα, οι 2 - 4 και 9 Ιουνίου αφορούν το 1ο και 2ο δεκαήμερο (πρώτες ημέρες και κοντά 5 Σεπτεμβρίου γενέθλια) και οι 11, 13 - 14 Ιουνίου, το 3ο δεκαήμερο (γεννημένοι κοντά στις 13 Σεπτεμβρίου).

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Ζυγός

Ο Ιούνιος, για εσάς αγαπημένοι φίλοι Ζυγοί, είναι ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα πνευματικής ανάπτυξης όπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ένα project επαγγελματικό το οποίο σχετίζεται κάπως με το εξωτερικό, κάποιο νομικό ζήτημα που μπορεί να υπάρχει ή για κάποιους από εσάς μπορεί να αφορά το ενδιαφέρον σας για επιπλέον ακαδημαϊκή γνώση.

Επιπλέον, μπορείτε να κανονίσετε δραστηριότητες με το σύντροφό σας -αν είστε σχέση-, που θα σας φέρουν πιο κοντά σε πνευματικό επίπεδο π.χ. μια εκδρομή, μια επίσκεψη σε αρχαιολογικό χώρο κτλ. Αν είστε γονείς και τα παιδιά σας έχουν εξετάσεις αυτή την περίοδο, μπορείτε να κάνετε πράγματα ώστε να τα αποφορτίσετε.

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Σκορπιός

Ο Ιούνιος, για εσάς αγαπημένοι φίλοι Σκορπιοί, είναι ένας μήνας που η προσοχή σας θα εστιάσει κυρίως στο πώς θα διευθετήσετε καλύτερα και θα προγραμματίσετε γραφειοκρατικές υποχρεώσεις που είχαν συσσωρευτεί. Εξελίξεις θα έχετε για ένα ακίνητο ή κληρονομιά που μπορεί να αναμένατε καιρό. Βέβαια, ο μήνας, σας προσφέρει και ημέρες ιδανικές για να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή με νέες εμπειρίες οι αδέσμευτοι, ενώ όσοι είστε σε σοβαρή σχέση μπορεί να υπάρξει μια πολύ ευχάριστη ανανέωση στην σεξουαλική σας ζωή.

Οι ημέρες που είναι πολύ πιθανό να συμβούν τα παραπάνω είναι στις 2-4, 9,11 και 13-14 Ιουνίου όπου μπορείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις για τα παραπάνω θέματα. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες πιάνουν όλα τα δεκαήμερα, συγκεκριμένα, οι 2-4 και 9 Ιουνίου αφορούν το 1ο και 2ο δεκαήμερο (πρώτες ημέρες και κοντά 4 Νοεμβρίου γενέθλια) και οι 11, 13-14 Ιουνίου, το 3ο δεκαήμερο (γεννημένοι κοντά στις 14 Νοεμβρίου). Για τους ενδιαφερόμενους οι « super sexy» ημερομηνίες είναι στις 3, 4 και 14 Ιουνίου.

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Τοξότης

Ο Ιούνιος έχει στο μενού του, για εσάς τους Τοξότες, θέματα σχέσεων για να σας απασχολήσει στο μεγαλύτερο μέρος του. Ιδιαίτερα, μπορεί να δείτε μια γνωριμία να προχωράει και να εξελίσσεται σε σχέση με προοπτικές ή να αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν και το ενδεχόμενο απόκτησης απογόνου.

Ειδικά για τους ελεύθερους Τοξότες, θεωρώ ότι ο μήνας θα είναι αρκετά ευνοϊκός όσο αφορά τα ερωτικά σας θέματα, αφού δεν αποκλείεται να ερωτευθείτε ξαφνικά και μάλιστα έντονα. Για όσους δεν τους αφορά το ερωτικό κομμάτι, ο μήνας μπορεί να συμβολίζει και την ανανέωση συνεργασιών ή τη σύναψη νέων κερδοφόρων γνωριμιών/ συνεργασιών.

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Αιγόκερως

Με θέματα καθημερινότητας θα σας απασχολήσει κυρίως αυτός ο μήνας, αγαπημένοι μου Αιγόκεροι. Ο Ιούνιος είναι ιδανικός μήνας προκειμένου να κάνετε διάφορες ενέργειες που θα κάνουν την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη, ενώ παράλληλα μπορείτε να ασχοληθείτε και με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

Ιδιαίτερα, θέματα μέσα στη δουλειά, όπως το να ζητήσετε αύξηση, αν ψάχνατε εργασία να βρείτε κάτι ή ακόμα και να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον τώρα ευνοούνται. Επιπλέον, είναι μια καλή περίοδος να επενδύσετε στη φυσική σας κατάσταση μέσα από την έναρξη κάποιου αθλητικού χόμπι ή με ένα καλό check up.

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Υδροχόος

Με άφθονη δημιουργικότητα και έμπνευση ξεκινά, για εσάς αγαπημένοι Υδροχόοι, ο Ιούνιος. Μέσα στο μήνα θα καταφέρετε να αυτό-εκφραστείτε και να διαπρέψετε σε οτιδήποτε καλλιτεχνικό. Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα διασκεδάσετε, θα ερωτευθείτε και θα φλερτάρετε μέσα από εξόδους με αγαπημένα άτομα.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα σας δοθεί επίσης και η ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι ή να ξαναρχίσετε ένα χόμπι που είχατε καιρό να κάνετε. Αν είστε γονείς, είναι ένας μήνας όπου θα δεθείτε πιο πολύ με το παιδί σας καθώς θα υπάρχει χρόνος να κάνετε δημιουργικά πράγματα μαζί. Μπορεί ακόμα να μπείτε στη διαδικασία για την απόκτηση ενός παιδιού.

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr.

Ιχθύες

Αυτόν τον μήνα, αγαπημένοι φίλοι Ιχθύες, στο μεγαλύτερο μέρος του θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας. Συγκεκριμένα, θα λάβετε βοήθεια οικονομική από άτομα της οικογένειάς σας προκειμένου να συνδράμουν στα σχέδιά σας που μπορεί να αφορούν την αγορά αναγκαίων πραγμάτων για το σπίτι. Από την άλλη, μια μερίδα από εσάς ίσως αποφασίσει ότι θέλει να βρει άλλο χώρο διαμονής ή ψάχνει να αγοράσει σπίτι, και κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε να αντιμετωπίσετε «κατά μέτωπο» τις διάφορες ανάγκες του σπιτιού.

Οι καλύτερες ημέρες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για όλα τα παραπάνω είναι στις 2-4, 9, 11 και 13-14 Ιουνίου όπου μπορείτε να έχετε σχετικές εξελίξεις. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες πιάνουν όλα τα δεκαήμερα, συγκεκριμένα, οι 2-4 και 9 Ιουνίου αφορούν το 1ο και 2ο δεκαήμερο (πρώτες ημέρες και κοντά 3 Μαρτίου γενέθλια) και οι 11, 13-14 Ιουνίου, το 3ο δεκαήμερο (γεννημένοι κοντά στις 14 Μαρτίου).

Διάβασε τη συνέχεια για τις μηνιαίες προβλέψεις στην ολοκαίνουργια σελίδα ζωδίων του JennyGr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.