ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (01/06): Θέστε προτεραιότητες – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

31 Μαΐου 2024

Ζώδια σήμερα (01/06): Θέστε προτεραιότητες – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (01/06) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Κριού δίνοντας μια ώθηση προς τα μπροστά. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα, είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τις προσωπικές επιθυμίες σας οι οποίες μπορούν αντικειμενικά να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά αυτήν τη στιγμή.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας γεμίζει με σθένος, δύναμη και η αίσθηση πως τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας είναι έντονη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, προκλήσεις μπορεί να φέρουν τα πλανητικά δρώμενα τις τελευταίες ημέρες. Είτε λόγω δικής σας αδυναμίας είτε λόγω πολλών σκέψεων είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων που έρχονται καλύτερα να ασχοληθείτε με χαλαρά πράγματα σήμερα και ότι υπόσχεται πως θα σας ικανοποιήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στον Κριό σας ζητά να κάνετε τη διαφορά με ανανεωμένους τρόπους και ιδέες κυρίως σε κοινωνικά ζητήματα ή σε ομάδες ανθρώπων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να στηριχτείτε στα πόδια σας αλλά μάλλον δεν θα είναι αρκετό με το πλανητικό σκηνικό να σας σπρώχνει προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, προσπαθήστε σήμερα να παραμείνετε σε ένα στόχο ακόμη και αν χρειαστεί να κάνετε παρακάμψεις ή γενικότερα αλλαγές. Ναι, σε δημιουργικά πράγματα, με εφευρετικότητα αλλά οργανωθείτε κατάλληλα και καλύτερα σε συνεργασία παρά μόνη/ος σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, επανεξέταση και αναθεώρηση στρατηγικής είναι μια καλή ιδέα σήμερα με την Σελήνη στον Κριό να επηρεάζει συγκεκριμένους τομείς για το ζώδιο σας. Όπου νιώθετε πως χρειάζονται αλλαγές και όπου υπάρχουν κάθε είδους αμφισβητήσεις, καλό είναι να επανατοποθετηθείτε αυτή τη στιγμή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα κάθε είδους σχέση και συνεργασία μπορεί να μην είναι μια εύκολη υπόθεση. Η επιμονή δεν είναι η καταλληλότερη δράση από μέρους σας ειδικά αν βλέπετε πως υπάρχουν εμπόδια μπροστά σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο Κριό μπορεί να ενισχύει το πείσμα και την ενεργητικότητά σας προς ένα στόχο ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να κάνετε πράγματα τα οποία θέλουν κόπο και ενέργεια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα υπάρχει η ώθηση να βγείτε, να χαρείτε και γενικότερα να κάνετε πράγματα τα οποία είναι αρκετά συμβατά με τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, αυτό που χρειάζεστε για να πετύχει η συνταγή είναι πίστη στη ροή και να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ψηλά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Κριό σας δίνει την ευκαιρία να δείτε πως μέσα από διαφορετικούς δρόμους μπορείτε να φτάσετε στο ίδιο αποτέλεσμα αλλά παίρνοντας ίσως μεγαλύτερη χαρά από τη διαδρομή και τη διαδικασία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα υπάρχει το ρίσκο να χαθείτε στις πολλές λεπτομέρειες και να χάσετε την γενικότερη εικόνα. Το κουράγιο και η δύναμη είναι σημαντικά συστατικά για να προχωρήσετε το πρόγραμμα σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα χρειάζεται προσοχή σε σπατάλες όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο αλλά γενικότερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για υπερβολές. Χρειάζεται καλός προγραμματισμός και προσήλωση στο στόχο ώστε να μην χαθείτε κατά την διάρκεια που βρίσκεστε στη διαδρομή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.