ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (15/06): Δράστε με διπλωματία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Ιουνίου 2024

Ζώδια σήμερα (15/06): Δράστε με διπλωματία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/06) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σε ευνοϊκή όψη με τον Δία και τον Πλούτωνα, μπορεί να φέρει εξελίξεις σε ζητήματα που σας αφορούν άμεσα. Δράστε με διπλωματία και ενήλικη στάση.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα φέρνει προκλήσεις γιατί σας ζητά να μπείτε στη θέση του άλλου, κάτι όχι και τόσο εύκολο αυτήν τη στιγμή. Βρείτε τρόπους μέσω της διπλωματικής οδού να προχωρήσετε σχέδια, και κυρίως συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, την καθημερινή σας ρουτίνα ενεργοποιεί το πλανητικό σκηνικό σήμερα και σας θέλει να είστε σε εγρήγορση σε ό,τι αφορά την καθημερινή σας εργασία και δραστηριότητες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στον Ζυγό βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση με κέντρο εσάς. Η νοητική σας λειτουργία είναι έντονη και μπορείτε να σκεφτείτε τρόπους και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν ευκολότερα από μια άλλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και οικείες καταστάσεις φέρνει το σημερινό πλανητικό σκηνικό, δίνοντας διαύγεια του νου και ανεβάζοντας την διάθεση σας ώστε να κάνετε πράγματα για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η ανταπόκριση που θα βρείτε σήμερα από τους άλλους είναι μεγάλο κίνητρο για τις δράσεις σας. Μια άλλη στιγμή μπορεί να δρούσατε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, αυτήν τη στιγμή μέσα στις χίλιες ιδέες που έχετε στο μυαλό σας προτεραιότητα παίρνει οτιδήποτε σχετίζεται με την συναισθηματική ή/και την υλική σας ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο σας και σας χαρίζει ενέργεια για να κάνετε πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού σας βάζει σε σκέψεις. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ανησυχητικές αλλά σίγουρα είναι σκέψεις οι οποίες χρειάζεται να εξεταστούν λεπτομερώς πριν αποφασίσετε να δράσετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερη εύνοια δίνει το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ότι σχετίζεται με τον κοινωνικό σας σύνολο, τους φίλους σας, τους ανθρώπους που εκτιμάτε και τις ομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα καλό θα ήταν να μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Προσκλήσεις, συναντήσεις και γενικότερα οι δράσεις που έχουν στόχο τον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα σήμερα ευνοούνται για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο Ζυγό είναι μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιο σας και μπορείτε να προχωρήσετε ιδέες και επιθυμίες σας. Το μόνο συστατικό που πρέπει να προσθέσετε είναι η συνεργασία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο Ζυγό σήμερα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις και χρειάζεται να βάλετε όριο και πλαίσιο ώστε να μην χαθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.