ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 2 ζώδια θα δοκιμαστούν από το σύμπαν σήμερα - Ας πρυτανεύσει η λογική


JTeam

10 Ιουλίου 2024

Αυτά τα 2 ζώδια θα δοκιμαστούν από το σύμπαν σήμερα - Ας πρυτανεύσει η λογική
Freepik
Τα ζώδια που πρέπει να δείξουν υπομονή και επιμονή κατά τη διάρκεια της ημέρας

Η δέκατη ημέρα του Ιουλίου για κάποια ζώδια θα είναι σαν μια μικρή δοκιμασία, ένα τεστ, κατά το οποίο θα κληθούν να δείξουν την πίστη στον εαυτό τους, θα αναμετρηθούν με το συναίσθημα και θα χρειαστεί να θέσουν ερωτηματικά δίπλα σε ό,τι θεωρούσαν δεδομένο.

Ο Ήλιος βρίσκεται σε τριγωνική θέση με τον Κρόνο, συνεπώς θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτές οι δοκιμασίες, αν ολοκληρωθούν με επιτυχία, θα λειτουργήσουν υπέρ μας. Για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις, θα πρέπει να αφήσουμε το ασφαλές μέρος που έχουμε μάθει να ζούμε και να «παλέψουμε» από μια καινούργια βάση.

Τα ζώδια, λοιπόν, που σήμερα θα νιώσουν την αβεβαιότητα, ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν ή να αλλάξουν ριζικά τη θέση που βρίσκονται είναι ο Σκορπιός και ο Ιχθύς.

Τα ζώδια που θα περάσουν από δοκιμασίες

  • Σκορπιός

Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να ξεπεράσεις το πρώτο εμπόδιο - όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι - μην πανικοβληθείς. Προσπάθησε να αποβάλεις κάθε ίχνος έντασης και να αφήσεις τη λογική να κυριαρχήσει έναντι του συναισθήματος. Η υπομονή σου θα δοκιμαστεί, τα όριά σου θα ξεπεραστούν, όμως εσύ μπορείς να μείνεις ακλόνητος στη θέση σου αν και εφόσον βάλεις τη σκέψη σου σε μια σειρά. Έχεις πολλή δύναμη μέσα σου και ξέρεις να ξεχωρίζεις πότε πρέπει να προχωράς και πότε να σταματάς.

  • Ιχθύς

Ο Ιχθύς μπορεί να φημίζεται για την υπομονή του, ωστόσο αυτή την περίοδο θα χρειαστεί πολλές φορές να κρατήσει την ψυχραιμία του και να αναρωτηθεί πώς πρέπει να αντιδράσει. Τα πράγματα θα πάρουν απότομα μια διαφορετική κατεύθυνση και ενώ αυτό σε ενοχλεί, καλείσαι να το διαχειριστείς με ψυχραιμία και να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Ο συνδυασμός του Ήλιου με τον Κρόνο θα φέρει κάποιες αναταράξεις στην καθημερινότητα, όμως θα καταφέρεις να τις θέσεις υπό έλεγχο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.