ΖΩΔΙΑ

Είσαι single εδώ και καιρό; Να τι φταίει ανάλογα με το ζώδιό σου και δεν έχεις σχέση


JTeam

27 Ιουλίου 2024

Είσαι single εδώ και καιρό; Να τι φταίει ανάλογα με το ζώδιό σου και δεν έχεις σχέση
Pexels
Αυτά είναι τα πιο αρνητικά στοιχεία όλων των ζωδίων που δεν τα αφήνουν να περάσουν από το Εγώ στο Εμείς

Αν είσαι πολύ καιρό single και αναρωτιέσαι συνεχώς τι φταίει, σου έχουμε την απάντηση.

Διάβασε τι πάει λάθος σύμφωνα με το ζώδιό σου και διόρθωσέ το.

Να γιατί είσαι ακόμα single

Κριός

Είναι ένα ζώδιο που αλλάζει πολύ συχνά διάθεση, γνώμη, άποψη, όχι μόνο για το άτομο που γνωρίζει και θα μπορούσε να γίνει σύντροφός του, αλλά και για όλα τα πράγματα.

Αποτέλεσμα; Βάζει εμπόδια μόνος του στον εαυτό του και έτσι δεν μπορεί να προχωρήσει, να ερωτευτεί και φυσικά να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση.

Ταύρος

Είναι δεδομένο πώς ένας Ταύρος είναι φουλ ξεροκέφαλος και αυτό το αρνητικό του τον κάνει δύσκολο σαν χαρακτήρα. Ποιος δηλαδή μπορεί να έχει τόσο κουράγιο ώστε να τον αντέξει όχι απλά για λίγο αλλά για μια ζωή;

Επίσης κάπως τα μπερδεύει όλα στο μυαλό του και να αν τον ρωτήσεις π.χ. τι θέλει πιο πολύ, μια σχέση ή ένα φανταστικό πιάτο από ένα μισελενάτο εστιατόριο, σίγουρα θα προτιμήσει το δεύτερο. Ε, τότε πώς να κάνει σχέση;

Jenny.Gr
Pexels

Δίδυμος

Δεν του είναι εύικολο να βάλει όρια στην καθημερινότητά του και ένα πρόγραμμα που θα μπορέσει να το ακολουθήσει με ευκολία. Επιπλέον του αρέσει να παιδεύεται και να είναι πάντα πολυάσχολος.

Ναι, ακόμα και τις στιγμές που θα έπρεπε να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει, κάνει τα πάντα για να βρει κάτι και να περάσει το χρόνο του. Οπότε όπως καταλαβαίεις η μη διαθεσιμότητά του αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, αφού κανείς δεν θέλει να είναι σε σχέση με κάποιον που δεν του αφιερώνει στιγμές.

Καρκίνος

Και ο Καρκίνος ακολουθεί τα χνάρια των Διδύμων με αποτέλεσμα να είναι single και να μην μπορεί να σταυρώσει μια σχέση.

Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις και να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Γιατί πολύ απλά ο χρόνος περνάει και οι ευκαιρίες δεν περιμένουν για πολύ.

Λέων

Το λιοντάρι έχει πολύ μεγάλη γνώμη για τον εαυτό του και τις δυνατότητές του. Θεωρεί πως η τελειότητα είναι κάτι που το χαρακτηρίζει απόλυτα και γι' αυτό ψάχνει συνεχώς κάτι ανάλογο, χωρίς να συμβιβάζεται με τίποτα.

Οι θησαυροί όμως δεν φαίνονται πάντα από την αρχή. Πολλές φορές χρειάζεται κόπος και προσπάθεια για να βρεθεί ο άνθρωπος που θα ξεχωρίσει μέσα στο πλήθος και θα γίνει ο σύντροφος μιας ζωής.

Jenny.Gr
Pexels

Παρθένος

Οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες δεν υπάρχουν μόνο στις σελίδες των παραμυθιών και στις blockbuster ταινίες του Χόλιγουντ. Αντίθετα υπάρχουν και στην πραγματική ζωή. Μόνο που κυκλοφορούν όχι φορτωμένοι με διαμάντια και καβάλα στα άλογα, αλλά με αξεουσάρ από αλυσίδες fast fashion και το μετρό.

Αν δεν γνωρίζεις τον άλλον καλύτερα και τον απορρίπτεις αμέσως χωρίς να του δώσεις μια ευκαιρία, τότε θα απολαμβάνεις τη μοναξιά σου ζώντας σε ένα ροζ συννεφάκι και όχι σε μια καθημερινότητα φτιαγμένη για δύο.

Ζυγός

Στην περίπτωση του Ζυγού ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο. Και για την εξέλιξη αυτή ευθύνεται ο ίδιος. Πώς; Μα φυσικά με την απίστευτη ζήλεια του.

Ποιος μπορεί να την ανέχεται 24 ώρες το 24ωρο; Τι κι αν αισθάνεται έρωτα και αγάπη, όλα αργοσβήνουν μπροστά στον έλεγχο και στους συνεχόμενους τσακωμούς. Με ποιον ήσουν; Γιατί άργησες να γυρίσεις; Σε ποιον έστειλες μήνυμα; Γιατί έκανες follow αυτόν κτλ.

Σκορπιός

Επειδή έχει καεί πολλές φορές στις σχέσεις του με ανθρώπους που δεν άξιζαν στιγμή την αγάπη και το ενδιαφέρον του, έχει καταλήξει να φυσάει και το γιαούρτι.

Όλες αυτές οι κακές εμπειρίες του όμως έχουν γράψει μέσα του με αποτέλεσμα να είναι πάντα καχύποπτος και να έχει θέματα εμπιστοσύνης. Η ουσία όμως είναι όταν γνωρίζουμε ένα νέο άτομο να δείχνουμε την καλύτερη εκδοχή μας και όχι να λειτουργούμε με δεύτερες σκέψεις. Ωραίο είναι να κρατάμε πάντα μια πισινή, αρκεί αυτή να μην μας πάει πίσω.

Jenny.Gr
Pexels

Τοξότης

Επειδή κάπως στην καθημερινότητά του μπλέκεται ανάμεσα σε πολλές δουλειές, σε υποχρεώσεις, σε deadlines που τον αγχώνουν και σε ένα σωρό άλλα πράγματα που σκάνε συνεχώς, με το που βρει την ευκαιρία να βγει έξω το διασκεδάζει μέχρι το πρωί.

Χορεύει, γελάει αστομάτητα, πίνει παραπάνω και γενικώς κάνει ό,τι μπορεί για να περάσει καλά. Αποτέλεσμα; Δεν δίνει τον απαραίτητο χρόνο να γνωρίσει ένα νέο άτομο και επιστρέφει συνεχώς σπίτι του μόνος.

Αιγόκερως

Ενώ στους φίλους και στους κοντινούς του ανθρώπους παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική εικόνα, όταν είναι να βγει και να γνωρίσει κόσμο όλα... πάνε περίπατο.

Κλείνεται στον εαυτό του και τις σκέψεις του και φαίνεται απίστευτα σοβαρός και μονόχνωτος. Άρα, δεν πρόκειται να κάνει κανείς το πρώτο βήμα για να τον γνωρίσει καλύτερα.

Υδροχόος

Πρόκειται για ένα πολύ παρεξηγημένο ζώδιο, αφού επιμένει συνεχώς να κρύβει την ευαισθησία του και να βγάζει προς τα έξω έναν διαφορετικό εαυτό που τις περισσότερες φορές δεν είναι ό,τι καλύτερο για να επενδύσει κάποιος σε αυτόν και να αποφασίσει να συνάψει μια ερωτική σχέση.

Πολλές ιδιαιτερότητες και παραξενιές, από τα πιο ασήμαντα πράγματα μέχρι τα πιο σημαντικά, κάνουν ακόμα δυσκολότερη αυτή την αποστολή.

Jenny.Gr
Pexels

Ιχθύς

ΟΚ, δεν είπαμε να συμβιβαστείς 100% και να κάνεις σχέση απλά για να κάνεις και μάλιστα με τον πρώτο που θα βρεις μπροστά σου. Αντίθετα χρειάζεται χρόνος για να γνωριστείτε, να βγείτε αρκετά ραντεβού και κατόπιν να αποφασίσετε να δημιουργήσετε κάτι ωραίο.

Τα υψηλά στάνταρ όμως που έχει αυτό το ζώδιο λειτουργούν αρνητικά και γι' αυτό δυσκολεύεται να περάσει από το Εγώ στο Εμείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.