ΖΩΔΙΑ

Τα 2 ζώδια που τείνουν να μας αφήνουν στο «διαβάστηκε» - Δεν ξοδεύουν την ενέργειά τους σε μηνύματα


JTeam

23 Ιουλίου 2024

Τα 2 ζώδια που τείνουν να μας αφήνουν στο «διαβάστηκε» - Δεν ξοδεύουν την ενέργειά τους σε μηνύματα
Freepik
Αυτά τα ζώδια είναι επιλεκτικοί με το που θα σπαταλήσουν την ενέργειά σου

Τα μηνύματα έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια, με ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου να επικοινωνεί κατά κύριο λόγο μέσω αυτών. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν πιο άμεσο, πιο γρήγορο και ενδεχομένως πιο διακριτικό τρόπο, που εξυπηρετεί τόσο για επαγγελματικά όσο και για προσωπικά ζητήματα.

Κι ενώ οι περισσότεροι από εμάς τείνουμε να βρισκόμαστε συνεχώς σε μια οθόνη και κατ’ επέκταση να έχουμε άμεση πρόσβαση σε μηνύματα και e-mails, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Σύμφωνα με τα άστρα, δύο ζώδια του κύκλου δεν αγαπούν ιδιαίτερα αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας και έτσι τις περισσότερες φορές δεν απαντούν στα μηνύματα ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Σε αυτή την περίπτωση θα σε πάρουν τηλέφωνο.

Γενικότερα, πρόκειται για ομιλητικά, επικοινωνιακά και κοινωνικά ζώδια, ωστόσο δεν μπαίνουν στη διαδικασία να απαντήσουν, αφήνοντάς μας στο «διαβάστηκε». Ποια ζώδια είναι αυτά; Ο Παρθένος και ο Υδροχόος.

Τα ζώδια που δεν θα υπάρξουν ποτέ στη λίστα με τα μηνύματά σου

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα πολυάσχολο ζώδιο. Καταπιάνεται συνεχώς με πολλά και διαφορετικά πράγματα, ώστε να νιώθει δημιουργικός και δραστήριος. Είναι ενθουσιασμένος κάθε φορά που ξεκινάει κάτι καινούργιο και ανυπομονεί να δώσει όλη την ενέργειά του. Ως εκ τούτο, αποφεύγει να ξοδεύει τον χρόνο του, στέλνοντας μηνύματα και διαβάζοντας όσα του έχουν στείλει οι άλλοι. Στην πραγματικότητα αδιαφορεί για τα γραπτά μηνύματα, καθώς κατά βάθος γνωρίζει πως όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί του, θα το κάνουν τηλεφωνικά ή θα τον συναντήσουν κατ’ ιδίαν.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος επιθυμεί να απασχολεί τη σκέψη του με σημαντικά θέματα, όπως είναι αυτά που σχετίζονται με την πολιτική, την ιστορία, την κοινωνία. Είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός με τον τρόπο που ξοδεύει τον χρόνο του και σίγουρα η απάντηση στα μηνύματα δεν βρίσκεται μέσα στη λίστα με τις υποχρεώσεις του. Δεν είναι ότι θέλει να σε αφήσει στο «διαβάστηκε» απλώς τη δεδομένη χρονική στιγμή προτιμάει να ασχοληθεί με κάτι καλύτερο. Η προσοχή του αλλάζει αντικείμενο συνεχώς, γεγονός που σημαίνει ότι η απάντηση στο μήνυμά σου μπορεί να καθυστερήσει και μια εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.