ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια πρέπει να προετοιμαστούν για μεγάλες συζητήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο


JTeam

26 Ιουλίου 2024

Αυτά τα 3 ζώδια πρέπει να προετοιμαστούν για μεγάλες συζητήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο
Unsplash
Αυτά τα ζώδια έχουν να πουν πολλά τα επόμενα εικοσιτετράωρα

Αυτό το Σαββατοκύριακο τα άστρα συνωμοτούν, δημιουργώντας το ιδανικό έδαφος για συζητήσεις. Κάποιες θα εξελιχθούν σε πολιτισμένο κλίμα και με ήρεμους τόνους, ενώ σε κάποιες άλλες θα υπάρχει ένταση.

Σύμφωνα με τα άστρα, αυτά τα τρία ζώδια νιώθουν την ανάγκη να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους, να μοιραστούν τις σκέψεις τους και να επανεξετάσουν όσα τους απασχολούν. Η αλήθεια είναι πως οι σοβαρές και μεγάλες συζητήσεις δεν έχουν πάντα το τέλος που επιθυμούμε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσουμε μέσα μας αυτά που μας προβληματίζουν.

Τα ζώδια που θα ανοιχτούν το Σαββατοκύριακο

Δίδυμος

Ο Δίδυμος διανύει μια περίοδο ανακατατάξεων, αφού έχει αποστασιοποιηθεί απ’ όσα συμβαίνουν στη ζωή του και προσπαθεί με καθαρή ματιά να τα επανεξετάσει. Το γεγονός ότι έχει απομακρυνθεί από κάποιους φίλους, ενώ συνάμα πρέπει να διαχειριστεί κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά του, τις οποίες δεν επέλεξε, τον βαραίνουν. Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, είναι ιδανικό για ξεκάθαρες συζητήσεις τόσο με φίλους όσο και με πρόσωπα που παρεμβαίνουν στη ζωή του και την ανακατεύουν.

Παρθένος

Αυτό το Σαββατοκύριακο νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς, όμως φοβάσαι την αντίδραση των άλλων. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να διαχειριστεί τις σκέψεις του, επανεξέτασέ τες, εστίασε στη λογική και μετά πάρε την απόφασή σου. Το μόνο σίγουρο είναι, βέβαια, πως αν δεν αλλάξεις εσύ την τρέχουσα κατάσταση, δεν θα την αλλάξει κανείς. Συνεπώς, πάρε βαθιές ανάσες και μίλα.

Τοξότης

Σε αντίθεση με τα άλλα δύο ζώδια, ο Τόξοτης πρέπει να σκεφτεί με περισσότερη σοβαρότητα και ωριμότητα αυτά που έχει κατά νου και να μην βιαστεί να τα μοιραστεί. Τα λεγόμενά του έχουν βαρύτητα και συνεπώς μπορούν να δημιουργήσουν ένταση και να προκαλέσουν παρεξηγήσεις από τη μια στιγμή στην άλλη. Όσο κι αν σε πιέζει μια κατάσταση, φρόντισε να το επικοινωνήσεις με τον σωστό τρόπο για να μην χάσεις το δίκιο σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.