ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη Αυγούστου: Αυτά τα 3 ζώδια θα φωτιστούν με θετική ενέργεια σε όλα τα επίπεδα


JTeam

2 Αυγούστου 2024

Νέα Σελήνη Αυγούστου: Αυτά τα 3 ζώδια θα φωτιστούν με θετική ενέργεια σε όλα τα επίπεδα
Unsplash
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα έρχεται στις 4 Αυγούστου

Οι όψεις που δημιουργεί η Νέα Σελήνη είναι κάτι παραπάνω από θετικές, αφού η διαδρομή μας γίνεται ξαφνικά μια κατηφόρα κι όλα πηγαίνουν βάση σχεδίου. Αυτός ο νέος κύκλος φέρνει αισιοδοξία στη ζωή μας και απρόσμενες επαγγελματικές προτάσεις χτυπούν την πόρτα μας. Παράλληλα, η σχέση με την οικογένειά μας δυναμώνει.

Και μπορεί μέσα στον μήνα να έχουμε ανάδρομο Ερμή, ωστόσο - μέχρι τότε - πρέπει να εστιάσουμε στις θετικές εξελίξεις και να βάλουμε όση περισσότερη θετική ενέργεια μπορούμε στη ζωή μας. Η περίοδος των διακοπών είναι μια καλή ευκαιρία για ψυχική και σωματική χαλάρωση, αλλά και ανασυγκρότηση.

Σύμφωνα με τα άστρα, η Νέα Σελήνη θα ευνοήσει τρία ζώδια σε όλα τα επίπεδα. Πρόκειται για τον Ταύρο, τον Λέοντα και τον Σκορπιό.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από τη Νέα Σελήνη

  • Ταύρος

Η Νέα Σελήνη θα βρει τον Ταύρο πιο κοντά στην οικογένειά του και πιο κοντά στον εαυτό του. Αυτός ο νέος κύκλος θα φέρνει στο προσκήνιο ευκαιρίες για σχέδια που είχες καιρό στο μυαλό σου και τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να υλοποιηθούν. Τα ευχάριστα νέα πλημμυρίζουν την καθημερινότητά του, όμως μην ξεχνάς πως ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει την εμφάνισή του και τότε ίσως να δημιουργηθούν μικρές ανακατωσούρες.

  • Λέων

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα μόνο θετικά νέα θα μπορούσε να φέρει στην καθημερινότητά σου. Οι αλλαγές που σκέφτεσαι τόσο καιρό να κάνεις, ίσως τώρα να είναι μια καλή ευκαιρία να το πάρεις απόφαση και να λάβεις δράση. Αν δεν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, δεν θα αλλάξει τίποτα σε πρακτικό επίπεδο. Χαρούμενα νέα σε περιμένουν στην προσωπική ζωή σου, συνεπώς ετοιμάσου για όσα έρχονται!

  • Σκορπιός

Μία νέα επαγγελματική πρόταση έρχεται να σε βάλει σε σκέψεις για το αν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά σου ή αν προτιμάς να μείνεις στη σταθερή βάση σου. Είναι μια σημαντική στιγμή για την καριέρα σου, συνεπώς αξιολόγησε με προσοχή τα υπέρ και τα κατά. Η οικογένειά σου - γι’ ακόμα μια φορά - βρίσκεται στο πλευρό σου και σε στηρίζει. Παράλληλα, σε προσωπικό επίπεδο βιώνεις την απόλυτη ηρεμία μετά από καιρό και αυτό σου προσφέρει μεγάλη χαρά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.