ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και σχέσεις: Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που έχουν αλληλοεξαρτώμενη σχέση


JTeam

9 Αυγούστου 2024

Ζευγάρι σε αυτοκίνητο
© Pexels/ Jonathan Borba
Για κάποιους η ιδέα να περάσουν μέρες, εβδομάδες ή μήνες χωρίς να δουν τον σύντροφό τους είναι φριχτό ενδεχόμενο

Για μερικά ζευγάρια, η ιδέα της υγιούς απόστασης δεν είναι κάτι αρνητικό. Δίνοντας στο σύντροφό τους την ελευθερία και την ευκαιρία να ακολουθήσει τα δικά του ενδιαφέροντα, ένας περιστασιακός χωρισμός μπορεί να ενισχύσει τα θεμέλια των περισσότερων σχέσεων. Για άλλους ανθρώπους, όμως, η ιδέα να περάσουν μέρες, εβδομάδες ή ίσως ακόμα και μήνες χωρίς να δουν τον σύντροφό τους είναι χειρότερη και από τον θάνατο και θέτει σε κίνδυνο ολόκληρη τη σχέση τους όταν μένουν χωριστά για πολύ καιρό.

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που έχουν αλληλοεξαρτώμενη σχέση

Ταύρος + Καρκίνος

Σε κάθε πτυχή της ζωής, τόσο ο Ταύρος όσο και ο Καρκίνος επιθυμούν μια σταθερή δόση προβλεψιμότητας, ειδικά όταν πρόκειται για μια σταθερή οικογενειακή ζωή (Ταύρος) και μια συνεχή ροή αγάπης και στοργής (Καρκίνος). Όταν αυτά τα δύο ζώδια απομακρύνονται, η ζωή τους χάνει την ισορροπία της. Έχοντας χτίσει ένα αυστηρό πρόγραμμα γύρω από τη σχέση τους, ο Ταύρος θέλει πάντα τον σύντροφό του στη ζωή του και νιώθει ελλιπής όταν ο αγαπημένος του λείπει για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Παρόμοια, ο Καρκίνος αναζητά συνεχώς σημάδια επιβεβαίωσης από τον σύντροφό του, είτε σε ένα γρήγορο φιλί στο μάγουλο είτε σε μια σταθερή αγκαλιά που λέει «Είσαι καταπληκτικός/ή, αγάπη μου». Χωρίς αυτά, και τα δύο ζώδια δυσκολεύονται να βρουν γαλήνη όταν είναι μόνα τους, μετρώντας τα λεπτά μέχρι να επανενωθούν με τον/την σύντροφό τους.

Λέων + Ιχθύες

Σε πολλούς τομείς, ο Λέων και οι Ιχθύες δεν είναι ακριβώς το ιδανικό ζευγάρι, κυρίως επειδή έχουν περισσότερες διαφορές παρά κοινά. Ενώ μερικά ζευγάρια δένονται αμέσως, η σχέση ενός Λέοντα και ενός Ιχθύ χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί και να εδραιωθεί, απαιτώντας από κάθε σύντροφο να επενδύσει αμοιβαία χρόνο και προσπάθεια. Ως αποτέλεσμα, όταν αναγκάζονται να απομακρυνθούν για παρατεταμένα διαστήματα, δεν μπορούν παρά να νιώσουν ότι η ρομαντική τους σύνδεση αρχίζει να μαραίνεται, μειώνοντας όλη την ενέργεια που επένδυσαν για να ανθίσει και να εξελιχθεί η σχέση τους.

Δίδυμοι + Αιγόκερως

Όπως το προαναφερθέν ζευγάρι Λέοντα και Ιχθύων, οι Δίδυμοι και ο Αιγόκερως συνήθως δεν ταιριάζουν ως ρομαντικό ζευγάρι. Παρ' όλα αυτά, εφόσον κάθε άτομο επενδύει αμοιβαία προσπάθεια, η σχέση τους μπορεί να αψηφήσει τις προσδοκίες, οδηγώντας σε μια ρομαντική ένωση λαμπερή και όμορφη όσο αυτή του Καρκίνου και του Σκορπιού ή του Κριού και του Τοξότη. Δεδομένης της συνολικής σημασίας που έχει ο χρόνος στην ανάπτυξη της σχέσης τους, αυτά τα δύο ζώδια δεν μπορούν παρά να εκφράσουν την απογοήτευση και τη δυσαρέσκειά τους όταν αναγκάζονται να περάσουν μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να δουν ο ένας τον άλλον. Μόνο όταν είναι μαζί μπορούν να δουν αν η σχέση τους λειτουργεί ή όχι, οπότε αμφιβάλλουν για τη βιωσιμότητα της σχέσης τους όταν περνούν πολύ χρόνο χωριστά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.