ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο άκαρδα ζώδια – Αδιαφορούν πάντα για τα συναισθήματα των άλλων


JTeam

15 Αυγούστου 2024

Τα 4 πιο άκαρδα ζώδια – Αδιαφορούν πάντα για τα συναισθήματα των άλλων
Unsplash/Mohamed hamdi
Αυτά τα ζώδια απολαμβάνουν να προκαλούν πόνο στους άλλους

Όλοι γινόμαστε σκληροί κατά διαστήματα. Λίγο το άγχος, λίγο η ένταση, δεν θέλει και πολύ για να ξεφύγουμε και να βγάλουμε προς τα έξω μια άσχημη πλευρά του χαρακτήρα μας. Ωστόσο, η αστρολογία μας λέει πως υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι (σχεδόν) πάντα τα πιο άκαρδα και σκληρά.

Αυτά τα ζώδια αδιαφορούν για τα συναισθήματά των άλλων. Δεν τους ενδιαφέρει εάν θα σε πληγώσουν, και τείνουν να έχουν πολύ λίγη ενσυναίσθηση για τους άλλους και καμία προοπτική για το πόσο επιζήμια μπορεί να είναι η σκληρότητά τους. Δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη συναισθηματική καταστροφή που δημιουργούν ή για το πώς μπορεί να επηρεάσει τις ζωές των ανθρώπων γύρω τους.

Ποια είναι;

Κριός

Ο Κριός μπορεί να είναι σκληρός με τα λόγια του. Θυμώνει ή εκνευρίζεται εύκολα και μετά όλα ξεχύνονται χωρίς δεύτερη σκέψη για το πώς θα πληγώσει κάποιον. Ο Κριός είναι τόσο ανταγωνιστικός που μπορεί να γίνει αρκετά αντιπαθητικός. Οποιοδήποτε είδος ανταγωνισμού μαζί του, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πως έχει μια «δηλητηριώδη» διάθεση. Μόλις, όμως, του φύγει ο θυμός, επιστρέφει πάντα στο να γίνεται διασκεδαστικός και γοητευτικός.

Σκορπιός

Ναι, ο Σκορπιός δεν έχει κανένα πρόβλημα να πατήσει επί πτωμάτων ή να χειραγωγήσει τους άλλους για να πάρει ό,τι θέλει. Έχει μια άκαρδη στάση και καθόλου ενσυναίσθηση για το ότι πληγώνει τους άλλους. Ένας Σκορπιός μπορεί να σε κατηγορήσει για τα πάντα, ακόμα κι αν τα μισά από όσα λέει, δεν ισχύουν. Γενικά, θέλει να κρατά τους ανθρώπους εκτός ισορροπίας, έτσι ώστε όταν κάνει επίθεση, οι άλλοι να καταρρέουν εύκολα.

Jenny.Gr
Unsplash/ Mohamed hamdi

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος παρασύρεται εύκολα από τα συναισθήματά του και την άκρως κτητική φύση του, κάτι που τον καθιστά ένα από τα άκαρδα ζώδια της παρέας. Αν ο Καρκίνος αισθάνεται ότι απειλείται ή χάνει κάτι ή κάποιον που αγαπά, ξεφεύγει. Όταν αισθάνεται έτσι, φαίνεται να ξέρει ενστικτωδώς πού να χτυπήσει για να προκαλέσει περισσότερο πόνο. Δεν φοβάται ποτέ τις συνέπειες των πράξεων του και αντιδρά χωρίς να σκεφτεί την καταστροφή που θα προκαλέσει.

Αιγόκερως

Κάθε Αιγόκερως έχει μια σκοτεινή πλευρά. Και όταν βρεθεί εκεί, τότε πετάει έξω όλους τους συνήθεις κανόνες και τρόπους συμπεριφοράς του. Φαίνεται να απολαμβάνει την ατυχία των άλλων και θα διηγηθεί με χαρά μια ιστορία όπου κάποιος που τον αδίκησε στο παρελθόν έλαβε την καρμική τιμωρία του. Όταν απουσιάζει η ενσυναίσθηση και απολαμβάνεις την καταστροφή κάποιου άλλου, αυτό είναι τουλάχιστον μια άκαρδη στάση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.