ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Θα προτιμούσαν να το σκάσουν παρά να παντρευτούν - Αυτά τα ζώδια δεν αντέχουν την πίεση του γάμου


JTeam

29 Αυγούστου 2024

Ζώδια: Θα προτιμούσαν να το σκάσουν παρά να παντρευτούν - Αυτά τα ζώδια δεν αντέχουν την πίεση του γάμου
Unsplash
Ή θα σε έπαιρναν σε ένα νησί με 30 καλεσμένους ή δεν θα παντρευόσασταν ποτέ

Ο γάμος μπορεί να είναι μια ξεχωριστή στιγμή για ένα ζευγάρι, αφού επισημοποιεί τη σχέση του, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο, ωστόσο κανείς δεν αρνήθηκε ότι πρόκειται για μια απαιτητική διαδικασία. Τόσο το ζευγάρι όσο και ο περίγυρος «τρέχουν» για καιρό, προκειμένου να είναι όλα υπέροχα τη μεγάλη στιγμή.

Στον κόσμο της αστρολογίας, τρία από τα ζώδια του κύκλου δεν είναι καθόλου φαν του γάμου. Όχι επειδή φοβούνται τον θεσμό, αλλά επειδή δεν αντέχουν αυτή την πίεση και το τρέξιμο που απαιτεί η προετοιμασία του. Όσο ρομαντικοί και ερωτευμένοι είναι, απεχθάνονται αυτή τη διαδικασία και προτιμούν να το σκάσουν από το να αντιμετωπίσουν όλο αυτό.

Τα ζώδια που απεχθάνονται το τρέξιμο και την πίεση του γάμου

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα ρομαντικό ζώδιο. Όταν ερωτευτεί, αφοσιώνεται εξ ολοκλήρου στη σχέση του και κάνει όνειρα για το μέλλον. Οι Ζυγοί είναι ευτυχισμένοι έχοντας βρει τον άνθρωπό τους και αυτό τους αρκεί. Αναζητούν την ηρεμία και η διαδικασία του γάμου μόνο αυτό δεν παρέχει. Ο προγραμματισμός και όλες αυτές οι υποχρεώσεις που πρέπει να φέρει εις πέρας το ζευγάρι τον τρομάζουν και τον αποθαρρύνουν από το να πάρει αυτή την κατεύθυνση. Η φυγή είναι η τέλεια λύση σε αυτή την περίπτωση.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι αυθόρμητοι και έξω καρδιά. Τους αρέσει η περιπέτεια, θέλουν να αποκτούν συνεχώς καινούργιες εμπειρίες, ωστόσο η ιδέα του γάμου δεν βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Οι υποχρεώσεις, η τυπικότητα και η σοβαρότητα της κατάστασης τους αγχώνει, απομακρύνοντάς τους όλο και περισσότερο από τον θεσμό. Η αγάπη έχει σημαντική θέση στη ζωή του και αυτό του αρκεί.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν τα πήγαινε ποτέ καλά με τις παραδόσεις. Τα στερεότυπα και οι κοινωνικές απόψεις που έχουν μείνει πίσω δεν τον αφορούν, συνεπώς ο γάμος δεν βρίσκεται εντός της λίστας με τις επιθυμίες του. Είναι γεμάτος αγάπη για το ταίρι του, όμως όταν πρόκειται να βάλει το χέρι τόσο βαθιά στην τσέπη, αρνείται κατηγορηματικά και ψάχνει τρόπο να το αποφύγει. Αν αποφασίσει να παντρευτεί, θα το κάνει με ελάχιστους καλεσμένους, δηλαδή όλους όσοι είναι κοντά του κάθε ημέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.