ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (20/9): Σε επαφή με τις αξίες σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Σεπτεμβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (20/9): Σε επαφή με τις αξίες σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (20/9) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα αποφύγετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 10πμ και 12μμ. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα, σας φέρνουν σε επαφή περισσότερο με τις βαθύτερες ανάγκες σας σε συναισθηματικό ή/και υλικό επίπεδο.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα εστιάζετε σε προσωπικά σας ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας φέρνει πιο κοντά στον αληθινό σας εαυτό. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, σήμερα δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Τα πλανητικά δρώμενα σας σπρώχνουν να οριοθετήσετε τις σκέψεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και παίρνουν χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, ένα προσωπικό θέμα σήμερα έρχεται στην επιφάνεια είτε αφορά τα επαγγελματικά είτε τα προσωπικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, συζητήσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα σήμερα στο άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να είναι βοηθητικές στο παρόν ή στο άμεσο μέλλον. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, πλησιάζουν τα γενέθλιά σας και αυτό σημαίνει πως έρχεται η προσωπική σας πρωτοχρονιά με νέα δεδομένα και ευκαιρίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντί σας αυξάνει την δυναμική και την ορμή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα μπορούσαν ψυχικές φορτίσεις να επηρεάσουν το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα εμπνεύσεις έρχονται από το κοινωνικό σας κύκλο. Καλό θα είναι να συμμετέχετε σε δραστηριότητες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προχωρήστε με χαλαρούς ρυθμούς ειδικά αν είναι κινητοποιημένα θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα φαίνεται να είναι σημαντική με κάποιον τρόπο. Μέσα από συζητήσεις και επαφές μπορούν να βρεθούν λύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.