ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (02/10): Νέα σεληνιακή/ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

1 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (02/10): Νέα σεληνιακή/ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (02/10) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα το βράδυ πραγματοποιείται Νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού. Η παρουσία του Ερμή και του Άρη είναι ενεργή ενισχύοντας την ενεργοποίηση/δυναμική σε τομείς όπως οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία μπορεί ενήλικα να σας φέρει κοντά στο στόχο σας και παραμείνετε ανοιχτή/ός σε επείγουσες αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να φτάσετε με ασφάλεια/επιτυχία στον προορισμό σας.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού πραγματοποιείται απέναντί σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη σήμερα στον Ζυγό επηρεάζει τομείς που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα, δραστηριότητα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, να βρείτε μια πηγή έμπνευσης και ενθουσιασμού η οποία θα σας ηρεμεί και θα φέρει νέες δημιουργικές εμπειρίες σας βοηθά η Νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στο Ζυγό/Ηλιακή έκλειψη σήμερα σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με την έννοια της εξοικείωσης είτε αφορά την προσωπική σας ζωή είτε το σπίτι και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η Νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού σας βοηθά να δείτε καλύτερα την χρησιμότητα της συνεργασίας και της αλληλο-σύνδεσης. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού ενεργοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την υλική και την συναισθηματική σας ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη//Ηλιακή έκλειψη σήμερα στο ζώδιο σας, σας βοηθά να ανακαλύψετε νέους τρόπους οι οποίοι θα βελτιώσουν την εικόνα σας προς τα έξω. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη σήμερα στον Ζυγό σας βοηθά να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να σταθείτε πάνω από τις καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό ενεργοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την συνεργασία και τις σχέσεις σας γενικότερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη σήμερα στον Ζυγό σας επηρεάζει άμεσα βοηθώντας σας να κατανοήσετε βαθύτερα τα οφέλη της ομαδικής εργασίας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, οτιδήποτε έχει γίνει κουραστικό και μονότονο αυτή τη στιγμή στην ζωή σας η Νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη αυτή τη στιγμή σας βοηθά να το αφήσετε στην άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη σήμερα στον Ζυγό σας δείχνει πώς μπορείτε να ευεργετηθείτε από τις συνδέσεις σας σε πολλά επίπεδα είτε αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις είτε τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS