ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και έρωτας που ανθίζει (ξανά): Αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση, δες πώς θα την ανανεώσεις αυτόν τον Οκτώβρη


JTeam

12 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια και έρωτας που ανθίζει (ξανά): Αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση, δες πώς θα την ανανεώσεις αυτόν τον Οκτώβρη
Unsplash
Από παθιασμένες εκδηλώσεις αγάπης, μέχρι μικρές στοχευμένες αλλαγές

Αν αισθάνεσαι πώς η σχέση σου χρειάζεται μια ανανέωση, εισαι στο σωστό άρθρο. Γενικά, όλα τα ζώδια που μοιράζονται τη ζωή τους με έναν άνθρωπο, σίγουρα περνάνε διάφορες φάσεις -λίγο η καθημερινότητα, λίγο η ρουτίνα, ε δε θέλει και πολύ- και κάποια στιγμή νιώθουν πώς η φλόγα έχει σβήσει.

Ο Οκτώβρης όμως είναι ο κατάλληλος μήνας για να βιώσουν μια σειρά από αλλαγές όλα τα ζώδια με σκοπό να γίνει ξανά η σχέση τους συναρπαστική.

Δες τι πρέπει να κάνουν όλα τα ζώδια για να ανανεώσουν τη σχέση τους

Jenny.Gr
Unsplash

Κριός:

Ο Οκτώβρης σου ζητά να πάρεις πρωτοβουλίες. Οργάνωσε κάτι εντυπωσιακό και δείξε στο ταίρι σου τη φλογερή πλευρά σου.

Μια μικρή απόδραση ή μια έκπληξη που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη θα κάνει τη σχέση σας.... καινούργια.

Ταύρος:

Ο Ταύρος απολαμβάνει τις στιγμές οικειότητας και ρομαντισμού. Οργάνωσε ένα δείπνο με κεριά στο σπίτι ή προγραμμάτισε μια βραδιά που θα εστιάζει στην επαφή και τη συναισθηματική σύνδεση.

Δείξε στο ταίρι σου πόσο εκτιμάς τη σταθερότητά του, τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα -στα πιο σημαντικά δηλαδή.

Δίδυμοι:

Για τους Διδύμους, το κλειδί είναι η ανανεωμένη επικοινωνία. Μπες σε νέες συζητήσεις, κάνε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και φέρε ξανά το παιχνίδι στην καθημερινότητά σου.

Μια διασκεδαστική, ανάλαφρη ατμόσφαιρα θα δώσει νέα ζωντάνια στη σχέση σας.

Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος, η σχέση σου χρειάζεται φροντίδα και τρυφερότητα. Φρόντισε να δείξεις στον άνθρωπό σου την αφοσίωση και την αγάπη σου με πράξεις που εκφράζουν το ενδιαφέρον και την υποστήριξή σου.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι μεγάλο και εντυπωσιακό. Οι μικρές χειρονομίες θα κάνουν όλη τη διαφορά.

Jenny.Gr
Unsplash

Λέων:

Ο Λέων χρειάζεται να... λάμψει στη σχέση του. Φέτος τον Οκτώβρη, αναζωπύρωσε το πάθος με δυναμικές κινήσεις, δείχνοντας στον σύντροφό σου πόσο σημαντικός είναι για σένα.

Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο αποκλειστικά για εκείνον, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα υποχρεώσεις και ασφυκτικά deadlines και σίγουρα θα δεις τη φλόγα να φουντώνει ξανά.

Παρθένος:

Ο Παρθένος είναι γνωστός για την αγάπη του για λεπτομέρεια. Αυτός ο μήνας είναι η ευκαιρία σου να φέρεις στην επιφάνεια μια σειρά από πράγματα που θα κάνουν τη διαφορά.

Από μια καθαρή και όμορφη κοινή ζωή - αν ακόμα δεν μένετε μαζί, ήρθε η ώρα να το κάνετε- μέχρι μικρές εκπλήξεις που δείχνουν πως προσέχεις κάθε ανάγκη του αγαπημένου σου. Έτσι σίγουρα θα δώσεις νέα πνοή στη σχέση.

Ζυγός:

Ζυγός σημαίνει αρμονία, και αυτό είναι που χρειάζεται η σχέση σου τώρα. Δημιουργήστε μαζί όμορφες στιγμές, ισορροπώντας τις ανάγκες και των δύο.

Ένα όμορφο δώρο ή μια ρομαντική βραδιά που θα τονίσει τη σύνδεση και την αγάπη σας θα φέρει την ισορροπία που τόσο έχετε ανάγκη και οι δυο σας.

Ναι, θα λειτουργήσει τέλεια μέσα στο χάος της καθημερινότητας που είναι γεμάτη απαιτήσεις.

Σκορπιός:

Η σχέση για έναν Σκορπιό χρειάζεται πάθος και ένταση για να παραμένει ζωντανή.

Αυτόν τον μήνα, εστιάστε σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις και αποκαλύψτε τα συναισθήματά σας χωρίς φόβο.

Η ειλικρινής επικοινωνία θα αναζωογονήσει την αγάπη σας και θα διώξει μακριά όλες τις δεύτερες σκέψεις.

Jenny.Gr
Unsplash

Τοξότης:

Ο Τοξότης χρειάζεται περιπέτεια και νέα ερεθίσματα για να αισθάνεται ζωντανός στη σχέση.

Ένας αυθόρμητος ταξιδιωτικός προορισμός ή μια νέα δραστηριότητα θα φέρει νέα ενέργεια στην καθημερινότητά σας και θα κρατήσει το ενδιαφέρον ζωντανό.

Αιγόκερως:

Για τον Αιγόκερω, η σταθερότητα είναι το κλειδί. Εάν θέλεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, επένδυσε στον χρόνο που περνάτε μαζί με ουσία και συνέπεια.

Μια οργανωμένη και συγκροτημένη προσέγγιση, με σκοπό να κάνετε κάτι μαζί, θα φέρει νέα σταθερότητα και εμπιστοσύνη.

Δεν χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο, αρκεί και μία βόλτα τη νύχτα στην πόλη, πιασμένοι χέρι -χέρι κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Υδροχόος:

Ο Υδροχόος χρειάζεται να αισθάνεται ελεύθερος και να εκφράζεται αυθεντικά.

Αυτόν τον Οκτώβριο, φρόντισε να φέρεις νέα πρωτοτυπία στη σχέση σας, είτε με ασυνήθιστες ιδέες είτε με δραστηριότητες που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.

Κάντε μια λίστα με όλα όσα θέλετε να δοκιμάσετε αλλά μέχρι τώρα δεν είχατε το χρόνο, και κάθε εβδομάδα επιλέξτε από κοινού κάτι.

Jenny.Gr
Unsplash

Ιχθύες:

Οι Ιχθύες αγαπούν την ονειροπόληση και τον ρομαντισμό. Αυτόν τον μήνα, βρες τρόπους να ταξιδέψετε μαζί σε έναν κόσμο φαντασίας.

Οργάνωσε μια απόδραση σε ένα μέρος που αρέσει και στους δυο σας, ή δημιούργησε ρομαντικές στιγμές γεμάτες συναισθηματική σύνδεση.

Ένα δείπνο με ωραία μουσική και κεριά, ένα διήμερο στον αγαπημένο σας προορισμό ή σκέψεις για το μέρος που θέλετε να βρεθείτε σύντομα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS